ד י ן ת ו מ א ס
New member
../images/Emo124.gifתחנת מלחה../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif
תחנת מלחה
שלום לכולם
היום החלטתי שאין סיבה טובה לצלם את תחנת מלחה במצלמה של מחשב כף יד, והחלטתי לחכות לפעם אחרת בה אבא שלי יוכל לבוא איתי, עם המצלמה הדיגיטלית שלו. זו גם מצלמה באימת איכותית - 4 וחצי מיליון מגה פיקסל. בכל מקרה, אפילו רק בשביל לראות, נסעתי היום לקנין מלחה. חשבתי שאולי אפשר לעלות על הגשר שמחבר בין איצטדיון טדי לקניון - אבל רואים רק את הקצה של הקצה. עלה בדעתי אולי לנסות במגדל המשרדים הגבוהה והמפואר שניצב מול הקניון. ניכנסתי לאחר בדיקה ביטחונית קצרה, וכשהמאבטח בכניסה שאל, אמרתי לו שבאתי "לראות את הנוף מגבוהה"
. הגעתי למעליות. יש שם 4 מעליות - שתיים גדולות ורגילות, ושתיים קטנות יותר, אבל שקופות כך שאפשר לראות הכל. אבל כשנכנסתי למעלית ציפתה לי הפתעה לא כל כך נעימה - התברר לי שאפשר לעלות רק עד קומה 9, כשבבנין כולו יש 17 קומות. יצאתי מאוכזב מהמעלית בקומה 9, והיה שם מאבטח נוסף. סיפרתי לו למה באתי, והוא סיפר לי שחצי של הבניין לא נמצא בשימוש כי משרדים לא באים לשם - כי מאוד יקר שם, לפי מה שהוא אמר. אבל הוא כנראה היה במצברוח טוב, אזסידר לי לעלות עד למעלה. מלמעלה רואים הכל פשוט מצויין. טוב כמו מהמצפור של גבעת משואה. אפשר לראות את מבנה התחנה בבירור, את הרציפים, את הכל. אחרי רבע שעה של הסתכלות (ולאמעט אכזבות על כך שאין לי שם מצלמה), יצאתי מהבניין והלכתי למקום עצמו. אפשר היה לראות בדיוק את המסילה הישנה - ואת הנקודה בה פירקו את המסילה, ואפשר היה לראות ממש בניין של התחנה - מדרגות לקומה עליונה, והקומה העליונה בבניה גם כן. אני מבטיח לכולם להגיע לשם שוב עם מצלמה ולהראות לכולכם
שלום לכולם