שרשור החלפות לסדנא

Eman11

New member
../images/Emo124.gif שרשור החלפות לסדנא ../images/Emo124.gif

נכון שהיה שרשור החלפות רגיל, הפעם אני פותחת שרשור החלפות חומרים לסדנא של שישי הקרוב ( ומקווה שתהיה התיחסות לאחר ההודעות החשובות למעלה שעומדות על הפרק.. )

Eman11

New member
ואני אתחיל:

לי יש אגרטל, שאין לי צורך בו ואם מישהי רוצה לקשט אותו בסדנא היא מוזמנת- הוא חדש ויפה רק שיש לו שבר פיצפיצפון ( ניתן לראות בצד ימין בתמונה ) בפיה שלו. מחפשת בתמורה צלחת מרובעת אבל כל הצעה אחרת תתקבל בסגנון
יעל אגב, בתמונה זה לא לכלוך או שבר מאחורה- בגלל שהוא חדש יש עוד את המדבקה של החנות עליו..

yaelsh5

New member
חרוזים מעץ וחרוזי ונציה

חרוזי עץ 20 יח' בבורדו,שווי 5 ש"ח, חבילה של חרוזי ונציה קטנים חומים שווי-8 ש"ח. פתוחה להצעות חוץ ממפיות, אשמח ל צלחות זכוכית חלקות מיותרות ועוד

yaelsh5

New member
שרשרת קולר

כל יחידה 1 ש"ח,יש לי 2 להחלפה,זה כמו צמיד קפיץ רק משחילים חרוזים ועונדים
ליד חוט מתכת עובי 0.8 הוא קצת עבה מי שמכינה תכשיטים מחרוזים גדולים מאד או מזכוכית

yaelsh5

New member
מעמד לעגילים עץ ורשת

בתמונה זה צבוע בזהב זה שלי,להחלפה הוא בצבע טבעי ותוכלי להדביק מפיות או אחר כמובן,שווי 5 ש"ח

Eman11

New member
../images/Emo124.gif מה קורה??

לאף אחת בבית אין איזה צלחת ישנה שהיא קיבלה ואין לה מה לעשות איתה? חומרים לקישוט: חרוזים, דקלים, טוליפים, משחות עיצוב, צבעי זכוכית וכו' ששוכבים בצד ללא שימוש ותשמחו לקבל תמורתן איזה מתלה יפה לעגילים? או כלי אחר? אגרטלים, משטחי עץ, אקרילים... נו- לפתוח את ארונות היצירה ( והמטבח ) ולדמיין שעוד מעט פסח

Eman11

New member
את באה לסדנא? כי אחרת יהיה קצת קשה

להעביר את הכלים...
אני אישית מחפשת צלחת מרובעת או סתם צלחת שלא עגולה לקשט בשישי- אולי מישהי אחרת מחפשת משהו אחר? נו, מה קורה? להתעורר!

yaelsh5

New member
אם מישהיא מעוניינת במה שהצעתי

נא להודיע לי במסר כדי שאביא איתי להחלפה

ורדה 1

New member
יש לי כמה דברים הראשון: בקבוקון לשמן זית כ-20 ס"מ גובה. פתוחה להצעות לגבי כל הפריטים, אבל הכי רוצה לקבל את הזכות להשתמש בסטפים ובעוד כמה חומרים שאין לי.

ורדה 1

New member
השלישי: דקאל עדיפות ל-EMAN (חבל לכן לפנטז עליו כי אני בטוחה שהיא תרצה...). מעדיפה תמורת דקאל אחר (לא מלאכים ולא ורדים).

Eman11

New member
שלי שלי שלי שלי שלי שלי שלי שלי שלי

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומה תרצי בתמורה?

Eman11

New member
יש לי את זה..

ורדה- תמורת שלך- חדש, ותגידי שהוא לא שווה בטירוף!!!! תמורת הדקל והזכות להשתמש במשחת עיצוב שלך- טוב?

ורדה 1

New member
בטח שווה!!! ואת הזכות להשתמש במשחת העיצוב כבר קיבלת מזמן

ורדה 1

New member
או דקאל אחר, או שנראה כבר בסדנא קניתי אותם בשלישיה וישר חשבתי שאני אשתמש בשניים ואת באחד.

למעלה