שירשור שאלות והודעות

תחנות רדיו מי יודע?

מחפשת רשימה ואם אפשר אתרים ומיקום בסקאלה, של תחנות רדיו המשדרות מוסיקה עברית בדרומה של ישראל. נדמה לי שהיה פעם משהו שנקרא קול הים האדום, לא יודעת אם קיים עדין אני משוכנעת שיש עוד כמה . מי יעזור?

nurap

New member
ראי את שורת הלינק....

www.israelradio.lihi.co.il כנסי ללינק הנ"ל ותגלה את עולם הרדיו הישראלי. לדעתי אם אין לך את זה עדיין הרי לאחר שתתקיני את זה חייך יתחלקו לפני ואחרי ההורדה. כדברי סבתא ציפורה, תנהני!!!

הלו? סליחה, אתן מוכנות להפסיק

לדבר לי מעל הראש? כאילו אני לא קיימת? אני יותר משתיכן. וזה סופי !!! גם בלי אייקונים של חיבוקים פרחים ונשיקות.

גנגי

New member
נהיה פה דביק, בנות...../images/Emo6.gif

אולי תבואו לבקר אותי קצת? מה?

nurap

New member
כבר ציינתי שארצף את האוקיאנוס ...

גם הייתי צועדת ברגליי ארצה ולו רק לראות זיו פנייך וללגום אספרסו כפול וחזק... אין לי שום ספק שגם דודתינו המתוקה והיקרה היתה מצטרפת.... וואו.... רעיון שכזה מעלה זכרונות מהעבר וצובט בלב.... טוב אלך להתאושש מעט....

ערב שירי תרצה אתר במרתף10

יום ה', 6.4, 22:00 ------------------- "בגלל הלילה" ערב משירי תרצה אתר לאורה ריבלין ושילה פרבר נפגשות על במה אחת לערב מרגש וסוחף שכולו משירי תרצה אתר בעיבודים חדשים. בין השירים: "בלדה לאשה", "חולם על נעמי", "אהבה יום יומית", "בגלל הלילה", "אל תקנה לי ורד", "הלילה הוא שירים", "תפילת יומולדת", "בלדה על נערי שגדל" ועוד. לאורה ושילה נפגשו לראשונה בערב "זהירות מהמרווח" לזכרה של ענבל פרלמוטר שנערך בצוותא לפני כשלוש שנים. לאורה התרשמה מהכישרון, שילה נשבתה בקולה וכך החליטו השתיים לשתף פעולה. בימים אלו משחקת ריבלין בהצגה אונור בתיאטרון בית לסין ובקרוב תצטרף לשחקני הטלנובלה "השיר שלנו". שילה פרבר הוציאה לאחרונה את אלבומה השני "מתוק שחור" שזוכה לביקורת נלהבות. לאורה רבלין – שירה שילה פרבר – שירה וגיטרה, עיבודים והפקה מוסיקלית ספי אפרתי – קלידים, בס ושירה למחרת, ביום שישי ה-7.4 ב-22:00 גבע אלון ולהקתו במופע אקוסטי. מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

רציתי לשאול אם יש הופעה

של הגבעטרון באיזשהו מקום
רציתי גם לשאול אם מישהו יודע אם הזמר דודו זכאי מופיע באיזשהו מקום.

trilliane

Well-known member
מנהל
אם אתם פוגשים אותו

ספרו לו שאני אוהבת מאד את הקול שלו (ולא ידעתי שהוא מגיש תוכנית ברדיו! מעכשיו אני אשתדל להאזין).

tiramisu1

New member
איך קוראים לשיר של נעמי שמר

עם השורה "שר שר קול מיתר" (ואולי זה "כל"?). מה שמו הרשמי?

למעלה