אנשים יקרים, השתגעתם?../images/Emo123.gif../images/Emo128.gifבושה../images/Emo70.gif
הלוווווווו, חברים. מה עובר עליכם השתגעתם לגמרי? מה זה, בחורה נחמדה כמו "מאיה" שלנו, שמעטים הם בני ישראת שהתברכו בכשרונותיה, עוזבת את שרשור "אשת השבוע" מפאת התיחסות לא נאותה? בושה וחרפה
מה זה
אני לא יודע אם יש כאן "אשמים", אני בטוח שאין אשמים. אבל בכל זאת, אם מישהי עוזבת מקום בגלל שלא מתיחסים אליה כראוי זוהי תעודת קלון מבישה. אני מתבייש. (נוסח אדיר מילר) סתם הלוווו, מה זה? עכשיו כבר מאוחר אולי, והעוול כבר נעשה, אבל לפחות להבא. אתם יודעים מה, אולי זוהי הזדמנות ראויה לפחוח את הנושא, אינני מבין. אני שומע טענות רבות על חוסר התיחסות, דומני, שפעם העירה על זה "ספל חמאה" (כן, זאתי שעד היום אני לא יודע מה יש לה נגדי) ואני לא מבין, האם באמת יש קשר בין מי שכותב לכמות התגובות שהוא יקבל? האם יש כזה דבר? האם זה לא קשור לתוכן ההודעה? פעם איזה מטומטם, (אתה לא מטומטם אתה טעית הרבה בחיים, ואנשים טועים קורים לאנשים שטועים הרבה מטומטמים, זה היה משהו אישי עם זה שאני עומד לכתוב עליו) העיר את תשומת לבי במסר אישי, על כך שרוב המגיבים להודעות שלי הם בנים, ושבנות בפורום לא מתיחסות אלי, אכן, יד המקרה, ובשרשור מסוים, שאם אינני טועה היו עליו קרוב ל13 תגובות, לא נמצאה אפי´ תגובת אשה אחת. אני, כופר בדם, לא האמנתי, נברתי ונברתי, ומצאתי לו שירשור כמעט הפוך, ובכך דחיתי אותו, מלבד מה שמקסימום היה אפשר להוכיח אולי מהעובדה שיש הודעות שבנים מגיבים יותר מבנות או ההיפך, שנושאי ההתענינות של הגברים והנשים בפורם שונות, מה עוד שייך להוכיח מזה? אני, כפי שבוודאי אפשר לראות, מאוד לא סלקטיבי בענינים האלה, וכעיקרון, כמעט על כל הודעה ותגובה יש לי מה לומר, אני המון פעמים עוצר בעצמי, כי בא לי גם לקרוא קצת, ולא כל הזמן לכתוב ולכתוב. אבל אני בשוק-יש בנדם שמגיב על השם, אני, המון פעמים מגיב על הכותרת, אבל על השם, אם היא כוסית, או שאין לה חבר ושווה להשקיע בה מגיבים, אם לא לא? אלו הטענות! אני מאמין באמונה שלימה שמרבית מבני הפורום נקיים מהם, אבל הייתי נורא שמח לראות את ההתיחסות שלכם בעניין. מה זה לעזאזל? זה פשוט לא נכון. פשוט לא נכון, בעניין "איש השבוע" אני סבור, וזה אגב חשוב נורא שגם את מאיה תיקראי שוב, אני חושב שזה סתם יצא מהאף, והחברה לא הגיבו לא בגלל משהו. בכלל, אני שם לב בזמן האחרון לירידה במוטיבציה של הכותבים, פעם יורה דיעה היתה מפציצה כל שירשור עשרות הודעות, היום, ניסיתי איפה שהוא למצוא את השם שלה כדי לשלוח לה מסר אישי, בכל הדף אין, נורא ואיום, טוב, אני לא רוצה לסטות מהנושא שלשמו פתחתי את ההודעה. ואחזור לשאלתי מה זה צריך להיות?