שימו לב

אנשים יקרים, השתגעתם?../images/Emo123.gif../images/Emo128.gifבושה../images/Emo70.gif

הלוווווווו, חברים. מה עובר עליכם השתגעתם לגמרי? מה זה, בחורה נחמדה כמו "מאיה" שלנו, שמעטים הם בני ישראת שהתברכו בכשרונותיה, עוזבת את שרשור "אשת השבוע" מפאת התיחסות לא נאותה? בושה וחרפה
מה זה
אני לא יודע אם יש כאן "אשמים", אני בטוח שאין אשמים. אבל בכל זאת, אם מישהי עוזבת מקום בגלל שלא מתיחסים אליה כראוי זוהי תעודת קלון מבישה. אני מתבייש. (נוסח אדיר מילר) סתם הלוווו, מה זה? עכשיו כבר מאוחר אולי, והעוול כבר נעשה, אבל לפחות להבא. אתם יודעים מה, אולי זוהי הזדמנות ראויה לפחוח את הנושא, אינני מבין. אני שומע טענות רבות על חוסר התיחסות, דומני, שפעם העירה על זה "ספל חמאה" (כן, זאתי שעד היום אני לא יודע מה יש לה נגדי) ואני לא מבין, האם באמת יש קשר בין מי שכותב לכמות התגובות שהוא יקבל? האם יש כזה דבר? האם זה לא קשור לתוכן ההודעה? פעם איזה מטומטם, (אתה לא מטומטם אתה טעית הרבה בחיים, ואנשים טועים קורים לאנשים שטועים הרבה מטומטמים, זה היה משהו אישי עם זה שאני עומד לכתוב עליו) העיר את תשומת לבי במסר אישי, על כך שרוב המגיבים להודעות שלי הם בנים, ושבנות בפורום לא מתיחסות אלי, אכן, יד המקרה, ובשרשור מסוים, שאם אינני טועה היו עליו קרוב ל13 תגובות, לא נמצאה אפי´ תגובת אשה אחת. אני, כופר בדם, לא האמנתי, נברתי ונברתי, ומצאתי לו שירשור כמעט הפוך, ובכך דחיתי אותו, מלבד מה שמקסימום היה אפשר להוכיח אולי מהעובדה שיש הודעות שבנים מגיבים יותר מבנות או ההיפך, שנושאי ההתענינות של הגברים והנשים בפורם שונות, מה עוד שייך להוכיח מזה? אני, כפי שבוודאי אפשר לראות, מאוד לא סלקטיבי בענינים האלה, וכעיקרון, כמעט על כל הודעה ותגובה יש לי מה לומר, אני המון פעמים עוצר בעצמי, כי בא לי גם לקרוא קצת, ולא כל הזמן לכתוב ולכתוב. אבל אני בשוק-יש בנדם שמגיב על השם, אני, המון פעמים מגיב על הכותרת, אבל על השם, אם היא כוסית, או שאין לה חבר ושווה להשקיע בה מגיבים, אם לא לא? אלו הטענות! אני מאמין באמונה שלימה שמרבית מבני הפורום נקיים מהם, אבל הייתי נורא שמח לראות את ההתיחסות שלכם בעניין. מה זה לעזאזל? זה פשוט לא נכון. פשוט לא נכון, בעניין "איש השבוע" אני סבור, וזה אגב חשוב נורא שגם את מאיה תיקראי שוב, אני חושב שזה סתם יצא מהאף, והחברה לא הגיבו לא בגלל משהו. בכלל, אני שם לב בזמן האחרון לירידה במוטיבציה של הכותבים, פעם יורה דיעה היתה מפציצה כל שירשור עשרות הודעות, היום, ניסיתי איפה שהוא למצוא את השם שלה כדי לשלוח לה מסר אישי, בכל הדף אין, נורא ואיום, טוב, אני לא רוצה לסטות מהנושא שלשמו פתחתי את ההודעה. ואחזור לשאלתי מה זה צריך להיות?

האם עוד אפשר לשאול ?

עכשיו נכנסתי, האם הפסדתי ת´רכבת והתחנה נסגרה.. או שעוד אפשר לשאול שאלות? אז לאחר ידידי היקר: שאלה ראשונה: האם עוד ניתן לשאול שאלות, והאם יש מצב לנהוג לפנים משורת הדין? במידה והתשובה חיובית יש כמה דברים שהייתי שמח לדעת עליך: 1) האם אתה כבר מתחרט שהבאת אותי לפורום, או שזה יגיע רק בשלב מאוחר יותר? 2) האם אתה שלם לגמרי עם הדרך שבחרת או שעדיין יש לך התלבטויות מדי פעם? 3) האם הקשר ההדוק עם המשפחה יש בו רק טוב או גם הכבדה והעמסה רגשית ומצפונית ביחסי אהבה-בגידה עם המשפחה? 4) מה ההורים שלך באמת חושבים על הדרך שעשית? הם מאשים אותך / את עצמם? חושבחים שזה משבר? משהו זמני? ואיך הם יכולים להסתדר איתך כ"כ יפה? 5)אתה סגור לגמרי על מקצוע המשפטים? אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה לעשות שתהיה גדול? אתה מרגיש שאתה מתאים לעבודה הזו? 6)האם ניתן להגדיר אותך כאדם אופטימי? 7)האם יום אחד תפסיק להיות כזה "מרובע" ו"שומר חוק" או שזה טבוע בך? 8)האם יום אחד תפסיק להיות כ"כ טוב לב או שזה טבוע בך? 9) איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים (חוץ מהאופציה של שופט)? 10)יש איזשהוא סיכוי קטן לפי איך שאתה רואה את המצב שלך כיום שיום אחד תחליט לחזור בתשובה? 11)מה קורה עם ההתמחות? 12) מה המאורע הכי שמח שחווית בחיים? 13) מה המאורע הכי עצוב כנ"ל? 12) מה עם סעודות ליל שבת שהיינו עושים? האם המסורת הופסקה או שיש מצב לחדשה? והאם זה קשור לא. וע. ? 13) ושאלת רשות: מתי החתונה? ולמאיה יקירתי: 1) איך אחר? נכון שהוא נשמה? 3)איך את מסתדרת עם ג. (בת יעקב.. יחי אדוננו..)? ת´אמת.. 4) האם ניתן להגדיר אותך כאדם אופטימי? 5) איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים? 6) לא קשה לכם המרחקים? 7) מי בתפקיד הרציונאלי אצלכם את או אחר? 8)האם המבחנים שיש לשניכם מפריעים או שאפשר להסתדר? 9) מה המאורע הכי שמח שחווית בחיים? 10) מה המאורע הכי עצוב כנ"ל? 11) מה עם הצעיף שהשארת אצלי בבית ממסיבת הסילווסטר? 12) למה אתם לא מגיעים לטישים והאם את לוקחת על עצמך אחריות בנידון? 13)ושאלת רשות: מתי החתונה? ועוד משהו קטן לאחר, יש´ך מזל שיש עכשיו תקופת מבחנים...

אחר

New member
בשבילך, תמיד יש מצב../images/Emo61.gif

1. אני לא מתחרט. להיפך, אני חושב שאתה מוסיף המון לפורום 2. אני יכול להגיד שאני שלם כמעט לגמרי עם הדרך שבחרתי בה. יש רגעים קשים, ויש לפעמים ספקות, אבל אני שלם כמעט לחלוטין 3. הקשר עם המשפחה נותן המון, אבל יש בו גם הרבה הכבדה רגשית ומצפונית. לפעמים כשאני מבין עד כמה איכזבתי אותם בדרך שבחרתי, ועד כמה צער גרמתי להם, זה ממש לא קל. 4. בהתחלה ההורים שלי היו בטוחים שזה משהו זמני, הילד רוצה לעשות חיים והוא יתעשת ויחזור. לאט לאט הם מבינים שזה ממש לא כך. ההורים שלי, לדעתי, מאשימים את עצמם שבילדותי הם נתנו לי לראות טלויזיה מידי פעם (אצל הסבתא) ואיפשרו לי לקרוא קצת ספרים חילוניים (כל מיני חמישיות ושביעיות). האמת היא, שהספרים האלו הציתו לי את הדמיון ויכול להיות בהחלט שיש להם חלק ביציאה שלי. 5. אין לי ספק שאני רוצה לעסוק במשפטים. אני מרגיש שזה התחום האקדמי והמקצועי אליו אני הכי מתאים. הדבר היחיד שמפחיד אותי זה שאני לא אמצא עבודה. 6. כן, אבל יש רגעים לא מעטים של פסימיות עמוקה 7. אתה עוד עלול להיות מופתע עד כמה לא מרובע אני עלול להיות 8. אני לא חושב שאני טוב לב 9. באקדמיה [בשאיפה] 10. יש שני מצבים אפשריים שבהם אני עלול לחזור בתשובה. אם אני אגלה שאני חולה אנוש ועומד למות (אין לי מושג איך הייתי מתנהג בסיטואציה כזו). האפשרות השניה היא אם אם מישהו יוכיח לי מעל לכל ספק שהדת נכונה. לא נראה לי שזה יכול לקרות. 11. יש לך, במקרה, דיבור עם ברק? 12. קשה לי לענות על זה, אני צריך לחשוב על זה 13. אני מעדיף לא לכתוב עליו בפורום 12 (הכל טוב, אח שלי? מ 13 מתחילים לרדת?). אני בהחלט בעד חידוש המסורת. הבעיה היא לפעמים בלחץ זמן, ועוד עניינים שלא כאן המקום לפרטם. [ולא הבנתי מי הם א. ו ע. - שלח מסר] 13. אתה בטח מתכוון לחתונה של הנכד של האדמו"ר מויז´ניץ. פתח המודיע

avidadon

New member
שאלה לאחר,

בהכירך את מאיה, למה היא כל כך אוהבת צפרדעים? ולמה אתה בחרת דווקא את האייקון של הקסדה?

אחר

New member
../images/Emo61.gif

1. כי הם שותקים [או ככה היא חושבת...] 2. בגלל יהושע (הקטנוע שלי)

ב י ק ו ר ת

ערב טוב חברה מה זה המטרה של איש או אשת השבוע ? המטרה לדעתי 1) "היכרות" עם האיש או אשת השבוע , להכיר יותר קצת החבר/ה , מי למשל שלא בא למפגשים-טיש של הפורום , יש גם דרך להכיר אנשים מהפורום , לא שואלים שאלות אישית לדוגמה שם משפחה , או כתובת של מקום מגורים , וכדומה , אז אין לפחד מהמשחק הזה , 2) "כייף" זה כייף לאיש,או אשת השבוע , זה כייף לחברי הפורום השואלים שאלות וכן לקוראים , עכשיו למה לעזזאל להכתיר שתי חברים ביחד ? זה מבלבל השואלים, הקוראים, וכן כמובן האיש-אשת השבוע , עוד הערה למה האיש-או אשת השבוע לא ירחיב קצת בהתשובות ? אחרי הכל זה הכירות וכן כייף , התשובות לדוגמה כן -אין-וכדומה לא כאילו לא אמר כלום , כן יודע שיש לכם מבחנים או עובדים , נו ? מי מפה לא עובד כל היום ? אחרי הכל זה פעם ביובל להיות מלך השבוע , (ביקורת הזה לא דייקא לאחר או מאיה , זה לכל שהיה קודם ולא שבע הציבור כדבעי , ) אז למה שאני שואל שאלות וקיבל תשובות קצרות אני שואל עכשיו גם שאלות קצרות , (אחר פגשתי אותך בארץ במפגש הפורום אצל נועם , דיברני , היה לי הזמנה להכיר אותך קצת על המזלג , אז רציתי לשאול ממך שאלות שלא היה לי אז הזמנה לשאול , אגב אחר אני מאוד מעריץ אותך , למה ? תשובה בתיבת מסרים , אם אתה מעניין , מאיה , לא מכיר בכלל , ) אז הנה השאלות כן ? לא? למה כן ? למה לא ? במה ? איפה ? מתי? בא לך/ם ? בא לך/ם מה ? טוב די לעכשיו , עוד שאלות למחר , עכשיו לסיום שאלה רצינית למאיה20 , למה את לא מדברת איתי אף פעם בצאט ? לא יפה ! הידעת ? טוב יודע שאתם לא מתחייב לי כלום ! נ"ב חושב שלפני שמישהו ממליך מישהו לאיש או אשת השבוע , צריך לתאם במסרים אישים , לראות אם בא למישהו להיות איש-או אשת השבוע , ואם יש לו או לה זמן לנדב לזה , דער משכיל

קצת לא נעים לי

כי אני לא מאד מכירה את שניכם אבל זריקת העידוד הכואבת שמאיה דחפה לרקתי מתחילה להשפיע, והתוצאות לפניכם. השאלות מיועדות לנשים ולגברים כאחד ובנפרד
למה החלטתם לצאת בשאלה ובאיזה שלב בחיים? איזה דברים המשותפים לשניכם יש בתולדות החיים האישיות שלכם (ואין דין יוצא אחד כדין יוצאת שניה כידוע, כי כל אדם הוא עולם מלא) האם יש לכם הרגשה של אנחנו מול הם? באיזה מובנים כן ובאיזה לא? איזה תחביבים שלא קשורים לדת יש לכם? מה כיף לכם לעשות (שאלה תמימה לחלוטין, אני נשבעת!) שניכם אנשים היודעים לשמור את עצמם לעצמם. האם חבר זיהה חבר? ואם מותר לשאול - איך נוצר הקליק הראשוני? ומי פנה למי? (שאלה פולניה, לא מנומסת וחטטנית, סרוב יתקבל בהבנה) עד כאן ומאיה הזריקה עדיין כואבת, תהיי בבקשה אחות רחמניה ותעני! וגם אתה אחר כמובן.

MAYA20

New member
../images/Emo143.gif

אני יצאתי כי לא האמנתי באלוהים ולא רציתי להקריב את חיי בשביל גורם שאני לא מאמינה בו.
משותף שיחקנו יחד בתור ילדים והמשפחות שלנו מכירות.
לא אין הרגשה של אנחנו מול הם.
תחביבים כתבתי לקוצץ
מה כיף לעשות ביחד או לבד? (עניתי בתמימות)
אנחנו לא שומרים את עצמינו לעצמינו. איך שהבנתי אחר הוא די חברותי ואוהב את כל העולם. ואני בדרך כלל לא מתכוונת להשמר לעצמי, די כמו כל אחד אחר. הקליק הראשוני נוצר במסיבת פורים כשאחר ניגש לדבר איתי, אחר כך הוא כתב מסרים מעורפלים ולא ברורים במסרים האישים, עד שנמאס לי ושאלתי אותו אם הוא רוצה לצאת איתי.

כמה שאלות למאיה ... מוכר לך ?../images/Emo8.gif

בת כמה את? בת כמה היית כשחזרת בשאלה? מה הכי מפחיד אותך? מה העולם המושלם מבחינתך? איזה אוכל את הכי אוהבת? איזה שתיה? למה את הכי מתגעגעת? במה את עוסקת היום? מה הדבר הכי אמיץ שעשית? מה הדבר שאת הכי מתחרטת עליו? כמה אחים יש לך? הם דתיים? איך הגעת לפורום? איפה את רואה את עצמך בעוד עשרים שנה? איפה את רואה את המדינה בעוד עשר שנה? מה את הכי רוצה בעולם? מה הכישורים המיוחדים שלך? מה השיר שאת הכי אוהבת? מה הספר שאת הכי אוהבת? מי הצייר שאת הכי אוהבת? מה את מצביעה? האם היית הולכת להצביע בתור איש מת? אם כן בתור מי? אם היית יכולה להקים לתחיה איש אחד,את מי היית מקימה? מה הדבר שאת הכי מצטערת שעשית בחיים? את אוהבת הרבה שאלות? למה?

MAYA20

New member
מוכר גם מוכר

21. 20. אנשים רעים. עולם בלי אנשים רעים. גלידה ופטריות (לא ביחד). שוקו של הקפה עם השחמט. בית (פיסית, המקום עם הגג שאתה לא צריך לפחד שלא יהיה לך כסף שיהיה מעליך) אני סטודנטית לפיסיקה מתמטיקה. היו הרבה דברים אמיצים אחד במיוחד אבל אני לא יכולה להגיד בנט. היו הרבה דברים שאני מתחרטת עליהם. 2 אחים אחד דתי אבל הבן אדם הכי לא מוסרי שאי פעם פגשתי ואחד אדם מאוד סגור ואי אפשר לדעת מה הוא באמת מרגיש, לדעתי הוא לא מאמין ובניגוד אלי אף פעם לא האמין. לידול הביאה אותי לפורום. עוד 20 שנה,אני מקווה שבמחקר. המדינה- אותו מקום עם שינוים קוסמטים קטנים. אני הכי רוצה בעולם סיבות לשקט נפשי (שלום, ביטחון כלכלי, אפשרות ללמוד, וכ"ו) אני מציירת ומפסלת (אוקי לא עשיתי את זה הרבה זמן אבל כשיש לי זמן...) שיר: HERE COMES THE SUN ספר: נרניה. צייר: אני אוהבת רצפות מקושקשות שלפעמים רואים בהם תמונות, ובתים ליד שדות עם עצים כשיורד גשם, והרים שקטים וירוקים, אז כנראה אם היה אלוהים היתי עונה אלוהים. אני כנראה אצביע שינוי, לא סגורה על זה. היתי מצביעה בתור מת אם זה מה שהיתי. בתור עצמי. אותי (בהנחה שהיתי איש מת) מתתי (בהנחה שהיתי איש מת) כן כי אני כתבתי אותם.

"לאחר ומאיה" ברכותי ואיחולי לרגל

בחירתכם לאנשי השבוע. תהנו מהשאלות (או שלא), והשתדלו שגם אנו נהנה מהתשובות. בבקשה בלי להפגע ולהעלב (ולהתפטר) נראה לי שכבר עברתם את הגיל הזה. ושאלתי למאיה: האם משכת את כתב ההתפטרות??? אחר אם יהיה לי זמן מאוחר יותר, אשתדל לא לקפח אותך..... ביי. מקווה לחזור בקרוב.......

למעלה