../images/Emo61.gif
א. יחסים מצויינים, בעיקר עם אמא שלי. הכל יחסית, כמובן, אבל אני מאחל לכל יוצא שיהיו לו יחסים טובים עם ההורים כמו שלי יש ב. יחסי לדת כיום נע בין זלזול לפרימיטיביות שבה, שמחה על שהשתחררתי מממנה, וקצת פחד ממנו לא ניתן להימלט. אני ארצה לשמר, כמובן, את הערכים ההומנים האוניברסלים שנמצאים ביהדות, ובעצם הם נמצאים בכל דת. אני חושב שאני ארצה לשמר גם מנהגי פולקלור מסויימים. ג. השאיפה שלי היא לתת לילדים שלי חינוך חילוני ליברלי, מתוך תקוה שאני אשכיל לדעת את הגבול הדק בין ליברליות למתירנות מוגזמת. אני אנסה לתת להם כמה שיותר כלים להתמודדות עם קשיי החיים, ולתת להם את הבסיס שיאפשר להם להתפתח לכיוון שהם יבחרו. אני יודע שזה רק סיסמאות ריקות, אבל נראה לי שכל עוד השלב הזה לא יגיע לא תהיה לי תובנה מפורטת יותר ד. בשורה התחתונה- כן. ה. ניחשת נכון- התשובה היא כן. כיון שהמטרות שהיצבתי לעצמי בשלב הזה של חיי קשורות בעיקר בלימודים, אין פה יותר מידי מה לפרט. כרגע אני מכוון את החיים שלי כך שהצלחה או כשלון נמדדים בעיקר בקנה מידה של הצלחה בלימודים. אני יודע שאני משלה את עצמי, אבל כרגע נראה לי שאם אני אצליח בלימודים כל שאר מטרותי בחיים תתגשמנה. בשלב כלשהו אני מניח שאני אתפכח