שימו לב

MAYA20

New member
../images/Emo105.gif

תלוי למי
עד שימאס להם
עד שיגמרו הנעצים
ככה
תלוי למי
אפשרי, צא מזה.
תלוי בנסיבות
ככה
אהה?

אחר

New member
הפונקציה של דג בבל היא../images/Emo61.gif

להוכיח שאין אלוהים. (אני שווה קליפת השם?)

סיטרא

New member
סוף סוף מישהו

נורמלי פה בפורום שמתעניין בדברים השווים באמת, ::::::::::::::::::::::::::::::סיטרא:::::::::::::::::::::::::::::::::

סידארתא

New member
ואני חשבתי

שאולי צריך להסביר למה ספל חמאה נותנת את דאגלאס אדאמס למי שמבקש ספרים על אמונה. כנראה שהסבר כזה יהיה מיותר

גל נעים

New member
אחר ומיה:שאלות לחיים טובים ומאושרים

א. איך היחסים כיום עם ההורים? ב. איך יחסך כלפי דת בכלל והדת היהודית בפרט?, האם יש מוטיבים שאתה תרצה לשמר?. ג. איך תחנך את הילדים שלך?,באיזו שיטה\צורה ועל איזה סולם ערכים?. ד. האם אתה אדם מאושר יותר מאז יציאתך בשאלה?. ה. האם אתה פועל להגשמת המטרות שהצבת לעצמך? <טוב-אני יודע שהתשובה היא "כן" אבל בכל זאת הייתי רוצה פירוט...> ו. אתה אחלה בן אדם
. שאלות למיה:<שמשום מה לא עונה> א. האם את מרגישה מיצוי עצמי בחיים? ב. אם איזה סוג בחור תרצי להקים בית? (וד"ל) ג. מה המוטיבים הדתיים האהובים ביותר עלייך? (אם יש כאלו) ד. את אוהבת את הרגשת החופש? ה. איך היית מגדירה את מכלול הערכים שלך? ו. האם אפשר לבדוק אותך עם חתיכת בשר לראות שאת לא מתחזה? <גל לא שוכח אבני דרך בחייו כל כך מהר!>

MAYA20

New member
../images/Emo105.gif

א
ב אני מאוד מחבבת את המיתולוגיה היהודית, מוטיבים לשמר... כנראה המוטיב לשיפור העצמי.
ג קשה מאוד לענות על שאלה כזו בלי לכתוב ספרים. עקרונית: שיהיה טובים ומועילים לעצמם ולסביבה. ד. כן ולא. בעיקר כן היום לא. ואחר תמיד שמח. ה.כן. פירוט: הרגע זה נגמר בלשרוד תוך כדי לימודים... אהה, שמתי לב שעניתי על השאלות של אחר... אופס. א. כן, תמיד. ב. טוב. ג.למה אתה קורא מוטיב דתי? ד.איזו הרגשת חופש? לא יצא לי להתקל בה. <דיייייייי לימודים ועבודה!> ה. חיים ו.איך אתה מדבר על אחר???????

אחר

New member
../images/Emo61.gif

א. יחסים מצויינים, בעיקר עם אמא שלי. הכל יחסית, כמובן, אבל אני מאחל לכל יוצא שיהיו לו יחסים טובים עם ההורים כמו שלי יש ב. יחסי לדת כיום נע בין זלזול לפרימיטיביות שבה, שמחה על שהשתחררתי מממנה, וקצת פחד ממנו לא ניתן להימלט. אני ארצה לשמר, כמובן, את הערכים ההומנים האוניברסלים שנמצאים ביהדות, ובעצם הם נמצאים בכל דת. אני חושב שאני ארצה לשמר גם מנהגי פולקלור מסויימים. ג. השאיפה שלי היא לתת לילדים שלי חינוך חילוני ליברלי, מתוך תקוה שאני אשכיל לדעת את הגבול הדק בין ליברליות למתירנות מוגזמת. אני אנסה לתת להם כמה שיותר כלים להתמודדות עם קשיי החיים, ולתת להם את הבסיס שיאפשר להם להתפתח לכיוון שהם יבחרו. אני יודע שזה רק סיסמאות ריקות, אבל נראה לי שכל עוד השלב הזה לא יגיע לא תהיה לי תובנה מפורטת יותר ד. בשורה התחתונה- כן. ה. ניחשת נכון- התשובה היא כן. כיון שהמטרות שהיצבתי לעצמי בשלב הזה של חיי קשורות בעיקר בלימודים, אין פה יותר מידי מה לפרט. כרגע אני מכוון את החיים שלי כך שהצלחה או כשלון נמדדים בעיקר בקנה מידה של הצלחה בלימודים. אני יודע שאני משלה את עצמי, אבל כרגע נראה לי שאם אני אצליח בלימודים כל שאר מטרותי בחיים תתגשמנה. בשלב כלשהו אני מניח שאני אתפכח

היי אחר ומאיה, מה נשמע?

ת´אמת אין לי שאלות. אבל אני ישאל. אוף, בטח כבר שאלו אותך מה הפורום בשבילך, אם לא תענה בבקשה. והההההתשמע/י חששתם, עוד לפני שהכריזו עליכם כאנשי השבוע שאולי אחד מכם יקבל יחס מועודף ואז תהיה איזו שהיא בעיה? הייתם מעדיפים להישאל כל אחד בזמנו? יש שאלות שאתם מפחדים מהם? אתם יודעים שבא לי להחליף שם ולהתחיל במטר שאלות אכזריות, אבל אני לא עושה את זה כי לא בא לי עד כדי כך שאני ימתין כל כך הרבה זמן? איך את/ה רואה את עצמך בעוד עשר שנים? יש לך ציפיות מעצמך? את/ה חושב/ת שהחברה יודעת להעריך את הכישורים שלך, או שמתיחסים אליך לא כראוי? מה היית שואל אותי אם אני הייתי איש השבוע? מה חשבת עלי כשפגשת אותי לראשונה? אתם רואים את עצמכם נשואים, סתם, על זה תענו רק אם בא לכם. טוב, אני חושב שכבר יצאתי ידי חובה די והותר, שלא תעיזו לפספס תשובה אחת.

MAYA20

New member
טוב, הבנתי.

אם אלא התגובות אז כנראה שאנחנו ממש משעמים אותכם. אי לכך ובהתאם לזאת, כמה עובדות מענינות (אולי) הסיבה שבגללה נבחרנו יחד היא כי הכרנו במסיבת פורים של הפורום. בעצם... יש כמה עובדות מענינות אחרות, אבל בשל חוסר הענין, אפגין רגישות פוליטית ואתפטר מתפקידי.

למעלה