רכיבת סופ"ש,איפה מי ומתי ?|

yogev klx300r

New member
בחיי שאתה דפוק ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נראה לי מחר, פטוצ'אטו נחשונים בשביל החמום, ואח"כ בא לי שבילים טכנים, תוך פתיחת צירים אם יהיה בזין, בסביבה הקרובה +/-. שים לב, אני מתכוון בחלק מהשבילים לעבור את הקו הירוק לכיוון מזרח. מעוניין?

תגיד, אם אני אקרא לעצמי ירחמיאל

יש סיכוי שגם אני אתחיל לשוחח עם הניקים של עצמי ?

yogev klx300r

New member
גז מדריך מחר בחדרה

אתה רוצה להגיע לאימון שלהם? אתה בא להעמיס אותי ואת הפרחח עם הכנף האדומה?

ניסן400

New member
אני על הבוקר

במסילה. ב 11:00 בערך אני חובר לאון באזור קולה / ראש העין .

ניסן גלעד ואון,אני מחר ב12 יוצא

לאזור קולה,אם מישהו רוצה להתחבר אלי לעגלה אז הוא מוזמן. ניסן,שבוע שעבר היה פצצה אני רוצה הפעם לעשות את ככככככככככלללללללללללללל המסלול רק בסגנון יותר תחרותי,קולה-שוהם-חדיד וחזרה שכמובן בסוף איזה "רייס" קטן בקולה,או משהו אחר בסגנון ההוא היה פצצה לא ?!

yogev klx300r

New member
תחכו לשעה 3 ואני מצטרף

אני חייב מחר לעשות בדיקות רפואיות בשביל החדר כושר, וזה בשעה 14:00, וחוץ מזה הפרחח מסיים לעבוד ב-14:00. 15:00 שם זה תופס
הפרחח נותן לכולנו בראש, יהיה למי לנסות להדבק

אוווווו אחים שלי

מתגבשת לה הבוקר מערבית חבל"ז בכל החופים, כרגע 15 קשר שזה פנומנאלי. אך אך אך אין כמו 15 קשר נפלאים על הבוקר להביא לך את הג'נענע, מישו פם אמר זאת על שתי פעימות, חחחחח איפה איפה הלוגיסטיקה של לפרוק מהמנעולים, להעמיס לעגלה, לנסוע, להעמיס חבר, לנסוע שעה עד למקום, לפרוק, להתלבש, |לרכב שעתיים שלוש|, להעמיס לעגלה, להתלבש, לנסוע, לפרוק את החבר, לנסוע הביתה, לפרוק, לשטוף, לטפל, לקשור עם עשר מנעולים, לכבס הביגוד, להתקלח, ואיך איך אתה נראה מת אחרי כל זה... אוךךךך כמה קשה לשים גלשן טוויןטיפ בגודל מטר וחצי ותיק מצנח קטנטן בבגז' ותוך רבע שעה להיות בחוף אוךךךך... CU בבית ינאי... יללה זופאפנה

הנה התחילה הקנאה.

לך, לך תעצור את המכירה, למה בלילה הראשון באמת בלעדיו אתה תבכה לתוך הכר כמו נערה שברירית בכיתה ט' שהחבר גמר איתה (לא עליה כן ?). לוגיסטיקה עלק. רק המחשבה להירטב בקור הזה בבריכת הג'ורה ממערב לחוף, המכונה ים, עושה לי צמרמורת. תגיד, כשבא משב רוח חזק, ואתה מתרוממם גבוה גבוה, אתה ממש מצליח לראות את גבולות כתם החרא שאתה שוחה בו ? אתה יודע, כמו שרואים לפעמים בטלויזיה מהמסוק ?

שלא תתפוצץ על בית הפנקייק בטעות,

ונבוא לאסוף את העצמות שלך עם הקצפת והדובדבנים. ואם אתה בשעור (התלמיד הכי טוב ...וגבוה בכיתה..) בדולפינריום,תשתדל לא לסיים את האימון משופד על חסן בק או עם הלוגו של "דיוויד אינטרקונטיננטל" על המצח כי אין ממש קסדות שם....רגש.

הג'ורה?...

אוני'לה מאמי... קייטבורדינג עושים מעל פני המים ולא מתחת... שוחה רק מי ש... ונשמה אחותי, יש ויש קסדות ייעודיות לעניין, והסיבה מאד פשוטה למי שחשב לרגע שמדובר במשחק ילדים עם עפיפון... העניין הוא אוני'לה שבספורט הזה בניגוד לספורט הנוכחי שלך... יש גם... נשים... ואיזה... עזוב עזוב... לא בשבילך... לך תנזיע...

../images/Emo61.gif סופ"ש - מסע לאילת...

ביה"ס יוצא לטיול השנתי בעוד כשתי עגולות יציאה בהסעה עד ב"ש. משם פריקת כלים, דלק, ל"א ויורדים לשטח עד אילת ביומיים של רכיבת שטח. נ.ב. אני אתפנק לי ברכיבה זו על גבו של BMW דאקאר ובהרכבה. מבטיח תמונות וסיקור קצר לכשנשוב

למעלה