קרה לי דבר מוזר בלילה :

dafnaguy

New member
../images/Emo124.gifקרה לי דבר מוזר בלילה :

קודם כל כאב לי נורא למטה עד שנשכבתי במיטה (זה ממש כאב סיוטי...) דבר שני היה לי פיפי ובאתי לקום אך הרגשתי שחצי בטן שלי רכה נורא כאילו אין שם כלום וחצי בטן קשה -יש לציין שברגע שקמתי לעמידה ,כל הבטן חזרה לעצמה .. מישהי חוותה זאת זה היה מאוד מפחיד ... תודה דפנה

dafnaguy

New member
../images/Emo186.gifמ'קפיצה הופ הופ הופ

אולי בכל זאת משהי יודעת??

אולי מישהו התהפך בפנים?

אני לא ידועת מה התחושות בשבוע מתקדם כמו שלך, אבל לא נראה כאילו משהו נורא קרה... חכי לתגובות מהמקצועניות

דפנה! מה קורה עם הצירים?

את מרגישה משהו? איזושהיא התקדמות? אני לא מרגישה כ..ל..ו..ם. לגבי השאלה שלך - מצטערת, לא יודעת לענות.

פשושקית

New member
דפנוש ככה זה מרגיש כשהעובר בצד אחד

של הבטן- כנראה שכבת על צד מסויים ואחרי שקמת הוא חזר למרכז...ככב לפחות נראה לי- שלחתי לך מסר..

dafnaguy

New member
חזרתי מהליכה וכלום לא קרה אין צל

של סימן...לצירים...

limiaw

New member
מתוקה - קטן עלי הליכות !!

אני רואה שכולנו עוד כאן ( תל"מ 12/03/05 ) ..

osnatyD

New member
גם לי זה קורה לפעמים אני חושבת

שזה העובר שזז לצד אחד. אסנת

limiaw

New member
חוויתי גם חוויתי !

אין מה לפחד , זה קורה . העובר זז לפי איך שאת נשכבת .. אל תשכחי שהוא צף לו בסבבה בתוך מי השפיר ..

dafnaguy

New member
zה היה מפחיד מצד אחד הבטן היתה ריקה

ומצד שני הבטן היתה קשה

אמאליאו

New member
גם לי קרה בהריון הקודם

שלא לדבר על זה שבהריון הקודם, אחרי כל סקס, הבטן היתה מתכווצת לה לצד ימין וכששכבתי על הגב זה ממש נראה מוזר ולא סימטרי. התינוק עושה מה שבא לו ולא שואל אותי כבר מהבטן - כמה אופייני. היום ההריון ההוא הוא ילד בן שנתיים ועשרה חודשים שעושה מה שבא לו ולא שואל אותי...

yaliya

New member
זה קורה לי כל הזמן...

בדרך כלל שאני קמה מהמיטה...מן הסתם אני ישנה על הצד, אז כל הזמן שאני קמה לשירותים צד אחד של הבטן בולט והצד השני "ריק". אני תמיד מלטפת ומדמיינת שהוא דוחף את הבטן עם הטוסיק שלו...

בשבועיים האחרונים נורא כואב לי למטה

ואני ממש מודאגת כי בהריון הקודם אף פעם לא כאב לי. אבל, אני מרגישה אותו בועט וזה מרגיע אותי. הכאב עובר לי אחרי שנת לילה טובה, אבל במשך היום אני בקושי קמה מהכסא.

בהריון הקודם היו לי צירים רק בחצי

בטן. צד ימין התכווץ ומשמאל - כלום. בהתחלה אפילו הייתי משוכנעת שזה לא צירים כי זה לא ערב את כל הבטן אבל זה נמשך כך עד הלידה.

למעלה