קנייה - המשך ופרטים נוספים

momandme

New member
../images/Emo124.gif קנייה - המשך ופרטים נוספים

בנות יקרות, בכדי שנוכל להתקדם הלאה בקנייה דרך האתר היינו רוצות לדעת אילו צבעים אתן רוצות, אילו גדלים אתן רוצות ובאילו כמויות. שימו לב, אין הגבלה של צבע/גודל/כמות. הכנתי קובץ באקסל שבו יש גיליון של סברובסקי/מולטיקאט/ומין סיכום כספי של מה שתבחרו. בכל עמוד אפשר ללחוץ על הצבע וזה יוביל אתכן ישר לאתר:
בסברובסקי - יוביל לצבע, שם תוכלו לראות בנוסף לחרוזים הרגילים עוד סוגים שונים של חרוזים באותו צבע. בנוסף תוכלו לראות את המחיר, יש להסתכל על המחיר: 200+.
במולטיקאט - יוביל לצבע הספציפי בגודל 4 מ"מ, את הצבע יש גם בגודל 3/6/8/10/12 - מחירים מעודכנים באתר, שימו לב שבקובץ שמתי קישור נוסף למולטיקאט בגדלים שונים, גם פה יש להסתכל על המחיר 200+.
בגליון האחרון יש לכם חישוב סה"כ קניה (אפשר להיעזר - לא חובה) - פשוט למלא לעצמכן איזה צבע נבחר/גודל לרשום את המחיר (אותו תוכלו למצוא באתר) ואת כמות החבילה (במידה ויש רק חבילה אחת לרשום 1), וזהו מכאן החישוב יעשה באופן אוטומטי. מי שממלאה את הקובץ אז בבקשה לשלוח אותו אליי חזרה. בכל אופן, מי שרוצה לרשום תחת השרשור הזה ולא בקובץ האקסל, אז לדאוג לרשום את סוג החרוזים, צבע (כמו שרשום באתר), גודל והכי חשוב - כמות. כמובן שאם יש חרוזים אחרים בהן אתן מעוניינות אז לרשום
לשאלות/הערות/הארות אפשר לפנות ל- קאליספרו ו-אליי
(חשוב לציין - להיות רציניות בעניין משום שאנחנו מנסים לבדוק מחירים בכל מיני כיוונים שונים ורק אם נדע כמויות וצבעים נוכל לראות לאן הקנייה מובילה - תודה שוב
)

momandme

New member
בקשר לתשלומים נוספים../images/Emo26.gif

חשוב להבהיר לגבי המחירים והחבילות באתר
סברובסקי - יש אפשרות לקנות חבילות בודדות של 48 חרוזים, חבילות בודדות של 144 חרוזים וחבילות של 1440 חרוזים. כל חבילה והמחיר שלה. כך שמישהי יכולה לקנות לעצמה כמות מסוימת של חרוזים בצבע מסוים בלי להיות תלויה בבנות אחרות. כמובן שקחו בחשבון שאם תהיה היענות גבוהה לצבע מסויים אפשר לקחת את החבילה של 1440 ולהתחלק וכך המחיר גם יהיה נמוך יותר. במולטיקאט - החרוזים בחבילות הבודדות מגיעים על חוט כך שבכל גודל יש כמות מסויימת של חרוזים (3 מ"מ - בערך 136 חרוזים, 4 מ"מ - בערך 100 חרוזים, 6 מ"מ - בערך 67 חרוזים וכן הלאה). יש גם אפשרות לחבילות גדולות יותר מצבע אחד כך שלדוגמא בגודל 4 מ"מ מגיעים 1200 חרוזים - שוב גם פה אפשר להתחלק במידה ותהיה היענות גבוהה לצבע מסוים.
לגבי מכס בדקתי עם קרוב משפחה שעובד בתחום והוא אמר לי כי יש פטור ממכס על חרוזים, כך רשום גם באתר של המכס, אך בכל אופן אבדוק את העניין הזה שוב ואם יש מישהי שיודעת משהו בנושא אשמח להיעזר בה!
לגבי משלוח - נדע רק כאשר נסיים את ההזמנה לכן חשוב לנו פחות או יותר לדעת מי רוצה לקנות ומה..
לגבי מע"מ - קבוע 15.5% הוספתי אפילו באופן קיצוני לחישובים באקסל - כך שקחו בחשבון שהמחיר שיצא לכן אפילו בסופו של דבר יהיה פחות.
לגבי התשלום הסופי של הקנייה - לאחר שנסיים לעשות את ההזמנה, נקבע תאריך להעברת הכספים אליי (משום שאני משלמת בכרטיס אשראי) הכספים יגיעו עד לתאריך מסויים ולאחר שכל הכסף יהיה בחשבון נבצע את ההזמנה (פרטים בהמשך כשיהיה יותר רלוונטי).

כל הכבוד על ההשקעה ../images/Emo45.gif לגבי קובץ האקסל

מאמי (כן , כן , ככה אני הולכת לקרא לך מעכשיו
) עשתה עבודה מדהימה עם הקובץ הזה, אז אנא מכן , לשלוח את הבקשות רק בקובץ האקסל ולא בשרשור - יהיה מאוד קשה לפלות את הבקשות מתוך שרשור . מי שמתקשה באקסל או שהתכנה אינה מותקנת אצלה מוזמנת לשלוח את הרשימה שלה אלי ואני אהפוך אותה לקובץ אקסל. אז יאללה , להתפרע

momandme

New member
מה לא../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifשלחתי לפני יותר משבועים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ככה נראה לך שלא הייתי כותבת לך תודה....

אורמים עלי שאני אנטיפטית, סוציומטית ומה שאת רוצה, אבל להגיד תודה אני עוד זוכרת...

momandme

New member
לא היית פה, אז לא ידעתי אם את פה או לא

אבל שבועים
מי הרוויח לעצמו את הקטלוג שלי????

משיייי

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifקיבינימט על הדואר הזה-מאמ-עכשיו אחרי שכ

שכבר לקחתי את החבילה -הגיע הפתק

momandme

New member
באמת?? אחרי שבוע ויומיים! חוצפנים../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif