פירגה צריכה אותך דחוף

סנאית 12

New member
../images/Emo124.gifפירגה צריכה אותך דחוף ../images/Emo26.gif

אני רוצה להכין את עוגת שמנת ופירורים של חברה שלך שראיתי בחיפוש,עכשיו הבנתי את החלק של הפירורים אבל איפה הבצק שמשטחים אופים ומעל יוצקים את השמנת?
 

clcl

New member
לא פירגה אך אנסה לעזור...

מהבצק שמכינים לתחתית מפרישים חלק אותו מרדדים דק יותר ואופים בנפרד ואותו מפוררים לפיזור על העוגה. מקווה שעזרתי.
 

סנאית 12

New member
כן, אבל כמה מהבצק ,היא לא רשמה

בדר"כ זה 3/4 מהבצק, אך אני לא רוצה לעשות כלום עד שלא תגיד לי.
 

pirge

New member
סנאית,הנה העוגה והסבר:

עוגת שמנת פירורים --- כדאי להכין יום לפני ההגשה. אכלתי אצל חברה. טעימממממממ. תבנית 26 עגולה להכניס לקערה: 200 גרם מרגרינה\חמאה רכה שקית קמח תופח קטנה 2 ביצים שלמות 4\3 כוס סוכר ללוש ולשטח. לאפות עד שמוכן כ-20 דקות בחום 175. הבצק צריך להיות אפוי ומוכן. להוציא את החלק העליון- השחום-- לתוך קערה----לחכות שיתקרר ולפורר אותו. להכין מלית : 4 שמנת חמוצה מעורבבת עם שקית אינסטנט פודינג וניל. לערבב במזלג. בנפרד----להקציף שמנת מתוקה עם 4\1 כוס סוכר. כמות הסוכר לפי טעם אישי. לשדך את השמנות ביחד. לצקת על העוגה. לפורר את הפירורים ולשמור במקרר. תהנו. אופים את העוגה. כשהעוגה כבר מוכנה ואפויה.....רק את החלק העליון השחום מורידים (מגרדים) ושומרים לפירורים. מעל הבצק שנשאר בתבנית ,יוצקים את הקרם,ומפוררים את הפירורים שהורדת. בבקשה. תודה רבה לכל הבנות שעזרו.
 

pirge

New member
בוודאי שיש.את מורידה את השכבה

העליונה והיא בהחלט מספיקה לפירורים . תורידי לפי העין...שיישאר בצק למטה שיכיל את המלית. בהצלחה.
 
למעלה