עוגת שמנת פירורים --- כדאי להכין יום לפני ההגשה. אכלתי אצל חברה. טעימממממממ. תבנית 26 עגולה להכניס לקערה: 200 גרם מרגרינה\חמאה רכה שקית קמח תופח קטנה 2 ביצים שלמות 4\3 כוס סוכר ללוש ולשטח. לאפות עד שמוכן כ-20 דקות בחום 175. הבצק צריך להיות אפוי ומוכן. להוציא את החלק העליון- השחום-- לתוך קערה----לחכות שיתקרר ולפורר אותו. להכין מלית : 4 שמנת חמוצה מעורבבת עם שקית אינסטנט פודינג וניל. לערבב במזלג. בנפרד----להקציף שמנת מתוקה עם 4\1 כוס סוכר. כמות הסוכר לפי טעם אישי. לשדך את השמנות ביחד. לצקת על העוגה. לפורר את הפירורים ולשמור במקרר. תהנו. אופים את העוגה. כשהעוגה כבר מוכנה ואפויה.....רק את החלק העליון השחום מורידים (מגרדים) ושומרים לפירורים. מעל הבצק שנשאר בתבנית ,יוצקים את הקרם,ומפוררים את הפירורים שהורדת. בבקשה. תודה רבה לכל הבנות שעזרו.