סקר את מי אתם הכי אוהבים? איזה זמר או זמרת?ח
נ נועה דואני New member 15/1/05 #2 אננ נחשי../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif רוני חחח
P pink devile New member 15/1/05 #3 למרות ש.. רוני מדימה יותר... כריסטינה אגילרה אני מכורה אליה היא הכי מדהימה שיש וחוץ מזה שהיא כוסית לא-נורמאלית!
למרות ש.. רוני מדימה יותר... כריסטינה אגילרה אני מכורה אליה היא הכי מדהימה שיש וחוץ מזה שהיא כוסית לא-נורמאלית!
ר רינתוש בלסר New member 16/1/05 #4 את... מהארץ את רוני ומחו"ל יש כמה 1.כריסטינה המושלמת 2.ביונסה נולאס המדהימה 4.אלישה קיז מהממת 4.בריטני ספירס(not) מיכל היתה שמחה אם הייתי רושמת בלי הnot צמא"ר לשלטון
את... מהארץ את רוני ומחו"ל יש כמה 1.כריסטינה המושלמת 2.ביונסה נולאס המדהימה 4.אלישה קיז מהממת 4.בריטני ספירס(not) מיכל היתה שמחה אם הייתי רושמת בלי הnot צמא"ר לשלטון
¥ ¥Im the superstar¥ New member 16/1/05 #5 אממ...אולי רוני../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif גם נינט
י יע7ה New member 16/1/05 #7 יש שני זמרות שאני מתה עליהן..!!! מאיה בוסקילהה- שלי... ! רוניה- שלי וה- שלי...
° °•°®Limo°•° New member 16/1/05 #10 מה פתאום רוני? אנחנו מעריצי מאיה בוסקילה בתחפושת בחיי כמה שאנשים משועממים....