סדנת רימונים

• פותח הנושא osni
  • פורסם בתאריך

osni

New member
../images/Emo124.gif סדנת רימונים../images/Emo124.gif

ביום שישי הקרוב ב - 29.8.03 תתקיים סדנת הרימונים בראשון לציון. יש מקום לעוד בנות להרשם. אני מזכירה - כל אחת תקבל חימר שיספיק להרבה רימונים . הררימונים יתיבשו ויערברו שריפה. לאחר השרפה תקבלנה את הרימונים ואז תוכלנה לצבוע אותם בצבעי אקריל ולאחר מכן בלכה.

אסני את יכולה לרשום בנות שכבר

רשומות,שאם יש צורך אפשר יהיה להתארגן מספיק זמן מראש
....

osni

New member
רשימת הבנות לסדנת רימונים.

גילגולית - זה היה התכנון אבל לחצתי מהר מדי על שלח
אתוש OFRONET OSNATI10 KASHKE כתומית YONA48 SHIRYAKI גאיליי גילגולית עירית אל YALYUL ליMור אוריון של שי 1 בן ובן MUSHA עמית כ YOMULEDET טל משריגים נ ס ע

../images/Emo7.gif אני לא יכולה

יש פגישת היכרות במעון ובשבת אנחנו עושים ארוחה חגיגית חגיגית....

osni

New member
../images/Emo124.gif סדנת אייר ברש 1../images/Emo124.gif

הסדנא הראשונה תתקיים ב - 11.9 בכפר יונה. הבנות הרשומות לסדנא הן: שרון אמיר עירית אל BE_2 MIRIAMGRUN UTI OLIVIA אורלי99 MUSHA OSNATI10 אתוש OFRONET כ ת ו מ י ת KASHKE ARTSHOCK גלי של משה DORLIM DOLPHINREEF NIYA Rוני DUSA SINO פיה ורודה 50 מרלין YALYUL ROS3MARY אם מישהי אינה יכולה בתאריך זה , נא להודיע לי כי הרשימה מאד מאד ארוכה.

joy26

New member
הצטרפות

אני מעוניינת להצטרף לסדנא. אשמח לקבל פרטים בדוא"ל [email protected] תוכלו לצרף לאימייל גם טלפון. תודה.

osni

New member
../images/Emo124.gif סדנת נגצים../images/Emo124.gif

יש לי רשימה של בנות המעונינות בסדנת נצגים.פותחת את ההרשמה שוב. הסדנא תתקיים לקראת סוף ספטמבר ביום שישי בבוקר. הבנות שכבר רשומות הן :- אושית DIDI10 LI12 אתיר Rןני BARVAR MEIRAVAL MUSHA 1 בן ובן כ ת ו מ י ת עמית כ דניאל של מורן YONA48 ליMור ההרשמה במסרים בלבד!

אני רוצה

אבל - אם אפשר - קצת יותר התראה? לא יודעת מה הסטנדרט פה - אני חייבת מעל שבוע הודעה מראש בגלל הקטין

עמית כ

New member
אם אפשר שוב את הכתובת שלך..

כדי לשלם לסדנאות. כמה צריך לשלם עבור כל סדנא?? האם להביא איתנו או לשלוח???????? תודההההההההההה עמית

osni

New member
../images/Emo124.gifסדנת פסיפס זכוכית../images/Emo124.gif

לקראת אמצע סוף ספטמבר תתקיים סדנת פסיפס זכוכית. הבנות הרשומות כרגע הן : עירית אל שיעמומית SILVIK OSNATI10 OFRONET אתוש OFRONET כ ת ו מ י ת MERAVBR DUSA SINO גאיליי OOLAY YALYUL פיה ורודה יטבת GOD KNOWS IM GOD YONA48 מילקי26 DANA2909 MICHL SHO MARIAMGRUN YAFFGIL ענ2ת מטבע הדברים חוף מבטחים. מי שמעונינת להרשם במסריפ בלבד. לכל הנרשמות והרשומות קחנה בחשבון שתהיה קניה מרוכזת של הציוד לסדנא. העלות לסדנא תהיה תלויה בכל אחת בהתאם לזכוכיות אותן תבחר. פירוט מחר בבוקר.

ים כחול

New member
../images/Emo24.gifאוסניונת

איזה אירגון מופתי אחותי
... (יצא חרוז
) ... אני בבית ואחר כך צריכה לצאת .. .. נישוקיות
ימוש

אוסני האם יש מצב שיהיו גם סדנאות

אחר הצהריים?????????????? פתאום מטבע הזכירה לי שאנחנו עובדות בימי שישי בבוקר........... איזו באסה! (עדיין לא מבטלת, רוצה לבדוק קודם אם אצליח להשתחרר).... יש כבר תאריך לסדנא של הפסיפס????????

osni

New member
תשלומים -

סדנת רימונים - התשלום יעשה ביום שישי בסדנא , עלות הסדנא 50 ש"ח. לגבי הסדנאות האחרות תקבלנה במייל מחר הודעה לגבי המחיר והכתובת לאן לשלוח.

למעלה