נוהלי הפורום

יולי1971

New member
../images/Emo124.gifנוהלי הפורום../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

בנות יקרות! בכדי להרגיע את כולנו כד שלא נפגע ונרגיש... כדי הבית יהיה שקט, חם ונעים לכולן נכתבו הכללים הללו אנא שמרו עליהם נא לא להוסיף הודעות לנושא הזה!!!

מקוםבלב

New member
../images/Emo39.gifשלום לכולן,

משלשום אני מסתובבת עם הרגשה לא נוחה ובעיקר עצב. קשה לי שהפורום הופך למקום של התגוששות וויכוחים. אכשיהו זה לא נראה לי מתאים לפורום ולאווירה שכולנו רוצות .. אני מודעת היטב שמידי כמה זמן הויכוח עולה שוב. כמו שכתבתי אתמול , אין לי בעיה עם עצם קיומו של הויכוח אבל הטונים . חשוב לזכור שאין אפשרות לשמוע את הטון של ההודעה ולכן הרבה פעמים הדברים יוצאים לא בדיוק כפי שמי שכתב אותם התכוון. ב3 שנים שאני מנהלת את הפורום היו סערות ולא תמיד קלות. זה חלק מהפורום. אבל, מי שמגיעה לפה מגיעה חשופה ובתקופה הכי קשה וכואבת שלה בחיים . הבית נשאר בית גם לאחר לידות ומספר שנים לאחר האובדן. אנא, גלו רגישות אחת לשנייה עם הכלה ובלי שיפוטיות. נורא קל להגיע למקומות האלו. לפני שעונים למישהי בנימה של בקורת או שיפוטיות תחשובנה מה היה אם אתן הייתן מקבלות את אותה התשובה. פירסמנו הבוקר את התקנון ובימים הקרובים הוא יהיה גם בתחילת דף הפורום. מקווה שפרסום התקנון ירגיע את הרוחות . אוהבת את כולכן ומחבקת.
סופשבוע נעים ורגוע.

למעלה