מפגש - מתי?

ailag

New member
../images/Emo124.gifמפגש - מתי?

הנה כמה אפשרויות, תגיבו להודעה הזאת (כווווולם) וציינו באילו מהן אתם יכולים. אם יש לכם עוד אפשרויות תוסיפו, הלכתי לפי שעות אחה"צ ודי לפי הרצאות שנראה לי שאנשים פה ירצו לראות. (התעלמתי מסדנאות בד"כ) (וכתבתי את זה לפני שעלה שרשור "לאן אתם הולכים", אוף איתכם!) עוד משהו קטן: המפגשים הקודמים שלנו תמיד בשלב כלשהו הצטמצמו לארבעה אנשים. לי זה היה כיף, אבל בתור המפגש השנתי שלנו בקא"קון זה יהיה ממש מאכזב אם ארבעה יבואו. תשתדלו להגיע, זה גם משליך על פעילויות שלנו מחוץ לפורום בעתיד. והאפשרויות (המפתיעות משהו): (א) יום שבת בעייתי, כי חוץ מהשבת עצמה ועניין הדת יש הרבה אירועי קומיקס (נמרוד רשף, אורי ברוכין, ורטיגו וכו'). אפשר להפגש לפני שהכל מתחיל, אבל זה לא כיף גדול, בטח הכל יהיה חצי מוקם וכל זה. (ב) יום ראשון החל מ 16-17. ביום הזה סקאם באני מרצה, אז נוכל לבוא ולהציק לו
הוא מרצה עד 16:00-16:30 וב20:00 יש את ההרצאה של אורי ברוכין ויש ערב לזכרו של דודו גבע. (ג) יום שני החל מ 16-17. ביום שני יש הרבה זמן פנוי לפי ההערכות שלי. יש את ההרצאה של אמיתי ב 20:00 אבל עד אז היום די קליל (לפי ההערכות שלי). (ד) יום שלישי החל מ 16-17 (מי רואה פה תבנית חוזרת?) שזה בעייתי למי שרוצה לראות פאנל מוטנטים, קומיקס בעיתוני נוער, ניר מולד.. אגב, אם למישהו יש רעיון לפעילות תגידו/תביאו. במפגשים של פורומים אחרים לפעמים יש הרצאות (כאן לא כזה רלוונטי) או סדנאות (כנ"ל), וגם הייתי במפגשים של פורום שהמשחק הטקסי שלו הוא טאקי.

evil i

New member
אני שם כל הזמן

יש לי דוכן. אני מביא ערכת תה. אתם מוזמנים.

אופטיפ

New member
אני באמת חושב שכדאי בשני

בצהריים, גם אני שם כל הימים יום ראשון אני עושה לילה בדוכן. בכל מקרה, EVIL I תביא גם חלב?

evil i

New member
אנחנו לא בריטים, למען השם! ../images/Emo69.gif

וגם אין לי מקרר. איפה אני אשמור את החלב?

omer116911

New member
תביאי חלב עמיד. =]

חשוחשבים על זה, מה דעתכם על שוקו עמיד? זה הרבה יותר אטרקציה מתה, ושוקו זה טעים. =] שוקו זו אגב, פעם רשונה שלא דופקים את החומים. =]

evil i

New member
אתה מצונן? ../images/Emo69.gif

כי אני לא מבין למה אתה מדבר אלי בלשון נקבה כשאני לגמרי זכר. וחוץ מזה, לא שוקו ולא נעליים. תה וזהו. ובלי חלב. וחלב עמיד, ברגע שהוא נפתח גם צריך קירור. זה לא חלב קסם!

ailag

New member
wtf?

ויש סופר על אבן גבירול, ליד
מה פספסתי פה?

Chen I

New member
רעיון מצויין - אבל יש אנשים שעובדים

בשעות היום. כמוני למשל. אז מה רע בשעות הערב.

ailag

New member
מה עם ההצעה שלי בהודעה הראשית?

מ4-5 ואילך.. (כאשר את שעת ההתחלה גם אפשר להזיז, אבל הצעתי את זו כי אני לא יודעת כמה ירצו ללכת להרצאה של אמיתי ב-8)

הבעיה העיקרית שלי...

לגבי יום שני היא שאני מתנדב בדוכן יד שנייה בין 2 ל- 6 אז תבואו ותגידו שלום!

למעלה