מפגש הפורום - מקבץ שרשורים
S stallin New member 19/8/05 #2 ונתחיל בהתפקדות: מי מתכוון להגיע, כמה מבוגרים וכמה ילדים (ובאיזה גילאים), האם נשארים גם בשישי, או רק בחמישי בערב?
ונתחיל בהתפקדות: מי מתכוון להגיע, כמה מבוגרים וכמה ילדים (ובאיזה גילאים), האם נשארים גם בשישי, או רק בחמישי בערב?
S stallin New member 19/8/05 #3 שרשורים נוספים יגיעו בהמשך, על סמך ההתפקדות ודרישות של מארגני הסדנאות.
ש שקדי New member 19/8/05 #9 אנחנו נגיע שנים ../images/Emo69.gif../images/Emo68.gif ונישאר עד שישי מתישהו בצהרים
ש שלמה יונה New member 20/8/05 #15 אשתי ואני נגיע ללא הילדים נלון בכפר זיתים אבל נבלה עם כולם ככל שניתן על החוף. הגיע לחוף ביום חמישי בלילה ונבקר גם ביום שישי בבוקר ובשעות אחה"צ. לא מאמין שנשאר בחוף בשעות החמות.
אשתי ואני נגיע ללא הילדים נלון בכפר זיתים אבל נבלה עם כולם ככל שניתן על החוף. הגיע לחוף ביום חמישי בלילה ונבקר גם ביום שישי בבוקר ובשעות אחה"צ. לא מאמין שנשאר בחוף בשעות החמות.
ג גבי 26 New member 19/8/05 #13 אני והבן שלי בן 16 (כמעט)!!! באוהל עם החברה'. במידה ומתארגנים לרכישות משותפות (של אוכל ושתיה כמובן) אשמח להצטרף, במקום לסחוב מכאן הכל.
אני והבן שלי בן 16 (כמעט)!!! באוהל עם החברה'. במידה ומתארגנים לרכישות משותפות (של אוכל ושתיה כמובן) אשמח להצטרף, במקום לסחוב מכאן הכל.
R Rוני New member 20/8/05 #17 רצוי לפני הרגע האחרון, כיוון שיש כמה תוכניות אנחנו צריכים לדעת כיצד להתארגן אז רצוי כמה שיותר מהר
F fency New member 20/8/05 #26 סודA מצטרפת לשאלתך גמני במרחק נסיעה של כחצי שעה אשמח לדעת מה התוכניות ואם יש אפשרות להגיע לבקור