מכריזה:מפגש יום שישי 01.08

Navva

New member
../images/Emo124.gif מכריזה:מפגש יום שישי 01.08

לאחר ההתכתבות בסוף השבוע האחרון, כנראה שהגענו לגיל שאפשר להתחיל במפגשים. התאריך יום שישי 01.08.2003. שעה
בוקר או אחר הצהריים. מיקום
מקום שיהייה נגיש למה שיותר אנשים גם כאילו שבאים מרחוק (גם שיקול לגבי השעה) וממוזג. איזור נתניה (ירון ואורי אני מתיחסת אליכם כאנשי המרכז). הרכב, מאחר וזו פעם ראשונה, אני מציאה רק חברי הפורום ללא בני זוג וילדים. רונה ורוזי אמא ובת אתן מוזמנות ביחד ובגדול. אז הכינו יומנים, ארגנו מה שנחוץ, מחכה להצעות. נאוה

Navva

New member
לא הצעתי את נתניה כמקום מפגש

אלא כאשר מתחשבים במרחק, אותם אני לא לוקחת בחשבון של אנשים שבאים מרחוק. אולי יכולת הביטוי שלי בכתב לא טובה כמו שלך (עד היום לא ברור כיצד עברתי את הבגרות בחיבור).

m י כ ל

New member
עברת בצדק את הבגרות! ../images/Emo13.gif

ובבקשה לא לדבר שטויות... את כותבת בסדר גמור, פשוט לא הבנתי את הכוונה. קורה, לא?!

Navva

New member
טעיתי במיקום הסוגרים

הניסוח החדש: מאיזור נתניה (ירון ואורי) אני מתיחסת אליכם כאנשי המרכז. הניסוח הישן איזור נתניה (ירון ואורי אני מתיחסת אליכם כאנשי המרכז).

אני בספק.שבוע לפני כן אני בנתניה.

ב-25/7 יום שישי אהיה בנתניה וחוזר לצפון למחרת.מה גם שיום לפני ה-1/8 אני בתל השומר.זה יהיה קשה.לא נראה לי שאוכל להגיע עם הנסיעות האלה.חבל.

Navva

New member
דחיתי בשבוע מהמועד המקורי

כי רחלית כתבה שלא תוכל לבוא. אולי תוכל להשאר לילה באזור המרכז?

Navva

New member
אבישג בהצלחה

מבנה האטום ? מזה קשר קובלנטי ומה זה קשר יוני? להסתכל על המערכה המחזורית? או שהיום מלמדים משהו אחר? שוב בהצלחה. מאוחר יותר אני אפתח שרשרת התפקדות, אולי נמצא תאריך אחר. מה שברור יהייה קשה להפגיש את כולם, אבל חשוב שתהייה פעם ראשונה.

אני מסכים איתך נאוה שאף פעם לא

יהיה מצב שכולם יוכלו להגיע.לאחד זה יתאים ולשני לא. ויש כאלו שבכלל לא מעוניינים(ואני מכבד מאוד את רצונם). אך לבסוף יש להגיע להחלטה עם מקום וזמן.ומי שיוכל להגיע שיגיע וכמה שיותר יגיעו הרי זה משובח.

אבישג 21

New member
אני עד עוד 3 חודשים נראה לי ../images/Emo4.gif

לא אהיה זמינה כלל..... אז אל תכניסו אותי לחשבון.... אבל בפעם הבאה , בכיף !

שלי100

New member
../images/Emo23.gif בשמחה אבל

ביום שישי? אני מגיעה מירושלים שעות הנסיעה כבדות (מבחינת החום), אפשר איזה יום בערב כשלא חם כ"כ ואז הנסיעה לא תכביד עליי ולא על האחרים שמגיעים מרחוק.

צלליתה

New member
הצעה למקום

מה דעתכם על עזריאלי? (חיפאית שמתקשה לנהוג זמן ממשוך, ודי מחבבת את הרכבת)

Yaron5000

New member
צר לי לאכזב אותך...../images/Emo128.gif

נאווה חומד וכולם ! אני באופן אישי לא בעד מפגשים המוניים כאלו ולכן לא אשתתף במפגש אם הוא ייצא לפועל ! אני חושב שבין היתר משהו מהקסם של הפורום יעלם לאחר מפגש שכזה… אז אני מחוץ לרשימה…

למעלה