מי מחפש עבודה !!

מוחמד5

New member
היי ביאנקה , כריס,בדאויה, פרופסור

מקווה שעזרתי במשהו, ראיתי את זה ומייד חשבתי עליכם זו עבודה שמתאימה לסטודנטים, משמרות, שעות נוחות,וכסף לא רע החלופה !! חבר עשיר

glock X

New member
או בחורה עשירה

אהם אהם......אם יש פה בחורה בגילאי 24-35 ( כן עד שבע שנים מעלי מה יש ) נראית בסדר, עם חשבון בנק מנופח שמחפשת בחור חמוד להיות איתו בקשר ולבזבז איתו ביחד את הכסף שלה על דיסקוטקים בילויים פיקניקים מכוניות ורכישת בתים, מחכה לך בחור חמוד מצחיק שנון מבריק ( בעיקר את הריצפה אחרי ספונג'ה ) בישביל להראות לך מה אפשר לעשות עם כסף, איך להנות, איך להשקיע טוב, איך להיות שלמה עם עצמך ולהגדיל אותך רוחנית ומנטלית, צרי קשר במסרים סעמעמק ערס, אה שכחתי.....גם אוהב רומנטיקה ( יאללה שיהיה )

glock X

New member
תמונה אחת שווה אלף מילים מוחי

שמתי תמונה שלי "בביקור" בבית מאסר קישון

מוחמד5

New member
אני רואה ש 15 איש מהפורום אישרו

את בואם להפינינג המקלדת של תפוז מה זה מיני מיפגש?? מי בא ומי לא?

glock X

New member
חחחחחחחחחחחח יא נוכל שמרת הא

יאללה הנה אחת אני ועוד חבר, ולאירדי האי שעושה לי קרניים זאת בת דודה שלי שהגיעה לביקור מאמריקה ולקחנו אותה עם כמה חברים לסופרלנד יאללה מוחה...דק קמאן סורה ביל מיי פיקצ'רז עינדק

bianca6

New member
מוחה,זה בטח יעזור,שמרתי במועדפים

אני בטח אשתמש בזה מתישהו,קודם ננסה שבוע ראשון בלי עבודה,ונראה מה יהיה,אבל זה נשמע לא רע בכלל,השעות מתאימות,שוב תודה חסכת לי את החיפושים,.

מוחמד5

New member
../images/Emo127.gifנפלא ביאנקה

כמה גובות לא יכולות להזיק רק לעזור אגב יש כזה מוקד ליד הבית שלי הרבה סטודנטים שם, ואין אפליה בין ערבי ליהודי

דרך אגב בעניין הפליה בקבלה לעבודה

שמתם לב שברשת סופרפארם יש יחסית לרשתות אחרות (ואני מדגיש יחסית) הרבה עובדים ערבים? או שזה נדמה לי?

מוחמד5

New member
אני חושב עמית

אולי בגלל הביקורת שהם חטפו בזמנו בגלל תנאי העסקת הקופאיות או בגלל חוק מנוחה ועבודה, סופר פארם עובד גם בשבתות או אתה מתכוון לכך יש הרבה רוקחים ערבים בסופר פארם

למעלה