מודיעין יומי

מצב
הנושא נעול.
תחנת חדרה-מזרח

מודיעין יומי
תחנת חדרה-מזרח
לידיעתכם, נבנתה גדר מסביב למתחם התחנה, ובמקום כניסת המסילה לתחנה (ליד מחסום הרכבת מתחת לגשר כביש 65) יש שער. בנוסף שלטי אזהרה לכל אורך הגדר וגם שומר שמפטרל. לא יודע למה אבל כבר אי אפשר להסתובב ולצלם. לידיעתכם.

zvir1

New member
הייתי שם אתמול וראיתי...

בכביש מסמיה נחל שורק
בין המסלולים של כביש חוצה ישראל,סללו מסילה חדשה, מעניין למה?!
הייתי שם אתמול וראיתי...
במסגרת סלילת כביש חוצה ישראל מתבצעות עבודות לשיפור תוואי קו תל אביב באר שבע- באזור מפגש כביש 3 ומחלף כביש 7 עם חוצה ישראל המסילה הוסטה וכעת היא במרכז כביש חוצה ישראל , כמו בנתיבי איילון. המסילה תמשיך כך מספר קילומטרים עד להפרדות המסילה ליד קרית מלאכי. לדעתי זה יוריד כ 3-4 דקות זמן נסיעה מאחר והתוואי החדש ישר ואינו מפותל כמו הישן.

כביש 6 ולא 7...

הייתי שם אתמול וראיתי...
במסגרת סלילת כביש חוצה ישראל מתבצעות עבודות לשיפור תוואי קו תל אביב באר שבע- באזור מפגש כביש 3 ומחלף כביש 7 עם חוצה ישראל המסילה הוסטה וכעת היא במרכז כביש חוצה ישראל , כמו בנתיבי איילון. המסילה תמשיך כך מספר קילומטרים עד להפרדות המסילה ליד קרית מלאכי. לדעתי זה יוריד כ 3-4 דקות זמן נסיעה מאחר והתוואי החדש ישר ואינו מפותל כמו הישן.
כביש 6 ולא 7...

ואת הישנה ניתן לנצל

הייתי שם אתמול וראיתי...
ואת הישנה ניתן לנצל
ניתן לנצל את הישנה ולהוסיף פנייה מזרחה בכדי שתפנה אחר כך אל מסילת ירושלים וכך יהיה ניתן להגיע ישירות מבאר שבע לירושלים

fireman

New member
הרעיון הזה לא נמצא אפילו

ואת הישנה ניתן לנצל
ניתן לנצל את הישנה ולהוסיף פנייה מזרחה בכדי שתפנה אחר כך אל מסילת ירושלים וכך יהיה ניתן להגיע ישירות מבאר שבע לירושלים
הרעיון הזה לא נמצא אפילו
על הנייר לדעתי....

omer landau

New member
בונים שם משהו ???

תחנת חדרה-מזרח
לידיעתכם, נבנתה גדר מסביב למתחם התחנה, ובמקום כניסת המסילה לתחנה (ליד מחסום הרכבת מתחת לגשר כביש 65) יש שער. בנוסף שלטי אזהרה לכל אורך הגדר וגם שומר שמפטרל. לא יודע למה אבל כבר אי אפשר להסתובב ולצלם. לידיעתכם.
בונים שם משהו ???

alantan

New member
צר לי על העיכוב במתן התשובה עכב

איזה קוים של אגד
מגיעים ממרכז ת"א לקניון רמת אביב?
צר לי על העיכוב במתן התשובה עכב
עיצומים של איגוד מהנדסי הפינג פונג. אם את/ה מתעקש על אגד, אזי ישנם כמה אופציות: קווים 74 (מחולון), 86 (בבת-ים) שלא ממש עוברים במרכז ת"א. בתחומי "מרכז" ת"א מהתחנה מרכזית חדשה ואילך שניהם נוסעים: המסגר, דרך בגין (דרך פ"ת לשעבר), דרך נמיר (דרך חיפה לשעבר עוד יותר), לבנון, רידינג, ורד/י בברודצקי 68 מול הקניון. ממרכז ת"א ממש ניתן להגיע לקניון באמצעות קו 25 האגדי של דן.

מצב
הנושא נעול.
למעלה