מודיעין | חדשות | שאלות

מצב
הנושא נעול.

ארזS

New member
הפגישה בנת"ע ביום שני.

מודיעין | חדשות | שאלות
שירות הקפצת הודעות אבודות
הפגישה בנת"ע ביום שני.
האם יש חברים שמתכוונים להגיע לפגישה הזאת ? אני מאוד מעוניין להגיע (ואדע סופית רק ביום שני בבוקר אם אוכל להגיע). אבל מעניין כמה חבר'ה מתכוונים להגיע. שבת שלום.

aas111

New member
לא מיזמן ראיתי ברחוב אלנבי

מודיעין | חדשות | שאלות
שירות הקפצת הודעות אבודות
מיניבוס חדשה מסוג מרצדס בצבע לבן יפה כידוע לי שזה בטח מנסיוני אני חשבתי על זה כמה יתרונות שטוב לשווק אותו ולמה? היום משטרת ישראל מתכוננת לתת הוראה להוריד אטובוסים מפרקיים מהכביש כי הוא מהווה לפיגועים ומושך את מתאבדים לתוכו עובדה שאביתר לא למזמן הביא לכאן ים תמונות של אטובוסים מפוצצים אז חשבתי שהפתרון הכי נוחה בשל מצבינו בטוחני חמור לשווק מינוסים מסוג מרצדס ודרך אגב גם נוח מאוד לנסיעה ברחוב אלנבי וגם מהיר

ארזS

New member
אהההההההההההההה..............

הפגישה בנת"ע ביום שני.
האם יש חברים שמתכוונים להגיע לפגישה הזאת ? אני מאוד מעוניין להגיע (ואדע סופית רק ביום שני בבוקר אם אוכל להגיע). אבל מעניין כמה חבר'ה מתכוונים להגיע. שבת שלום.
אין אף תגובה ? אף אחד לא בא ? (חוץ מהחבר היחיד בפורום ששלח דווקא מסר אישי שהוא מגיע).

aas111

New member
קישור של משטרת ישראל

מיניבוס חדשה מסוג מרצדס בצבע לבן יפה כידוע לי שזה בטח מנסיוני אני חשבתי על זה כמה יתרונות שטוב לשווק אותו ולמה? היום משטרת ישראל מתכוננת לתת הוראה להוריד אטובוסים מפרקיים מהכביש כי הוא מהווה לפיגועים ומושך את מתאבדים לתוכו עובדה שאביתר לא למזמן הביא לכאן ים תמונות של אטובוסים מפוצצים אז חשבתי שהפתרון הכי נוחה בשל מצבינו בטוחני חמור לשווק מינוסים מסוג מרצדס ודרך אגב גם נוח מאוד לנסיעה ברחוב אלנבי וגם מהיר
קישור של משטרת ישראל
בבקשה תמונות איפשר למצוא מארכיון בלי קשר להודעה עוד אטובוס שהותקף ע"י מחבלים

aas111

New member
אני רוצה להוסיף משהו

אני אישית עובר למוניות שירות זמני
אני רוצה להוסיף משהו
חבל מאוד שיש פיגועים באטובוסים וזה מרגיז אותי שמחבלים מנצלים את תחבורה ציבורית למטרת פיגוע כי אין שם כל הזמן אבטחה

ארזS

New member
בוודאי שאין ספק

אין שום ספק
שיש חברים ששלחו אי-מייל על כןןנתם להגיע למפגש...
בוודאי שאין ספק
אבל חשבתי שכדאי לדעת מראש מי מתכוון להגיע ולא הבנתי למה אף אחד לא הגיב. אני בכל אופן אעשה את כל המאמצים להגיע. שיהיה שבוע טוב לכולנו !

אני מתכונן להגיע וגם אהרון גזית

בוודאי שאין ספק
אבל חשבתי שכדאי לדעת מראש מי מתכוון להגיע ולא הבנתי למה אף אחד לא הגיב. אני בכל אופן אעשה את כל המאמצים להגיע. שיהיה שבוע טוב לכולנו !
אני מתכונן להגיע וגם אהרון גזית

david80

Active member
../images/Emo13.gifאני מגיע../images/Emo70.gif

אין אף תגובה ? אף אחד לא בא ? (חוץ מהחבר היחיד בפורום ששלח דווקא מסר אישי שהוא מגיע).
אני מגיע

בתמונה: רכבת קלה בשטוקהולם.

omer landau

New member
לצערי אני לא אוכל להגיע-מבחן למחרת

הפגישה בנת"ע ביום שני.
לצערי אני לא אוכל להגיע-מבחן למחרת

suprman1

New member
אני מגיע

הפגישה בנת"ע ביום שני.
אני מגיע
מקווה לפגוש עוד חברים מהפורום

לא אוכל להגיע מסיבות אישיות, מצטער.

הפגישה בנת"ע ביום שני.
לא אוכל להגיע מסיבות אישיות, מצטער.

טומי*

New member
סליחה על הבורות מה זה נת"ע ../images/Emo35.gif

הפגישה בנת"ע ביום שני.
סליחה על הבורות מה זה נת"ע

ואיפו זה ומתי זה?

מצב
הנושא נעול.
למעלה