מודיעין | חדשות | בודדות

מצב
הנושא נעול.

אוהד11

New member
שרותים של מספר חברות אוטובוסים

מודיעין | חדשות | בודדות
שלום לכולם, האם מישהו יכול להרחיב על שרותיהן של החברות "מרגלית", שרותי אוטובוסים מאוחדים" (פנימי בנצרת), נצרת, ביתר תורס ?

space1

New member
קו 174

מודיעין | חדשות | בודדות
קו 174
מי שנסע היום בקו 174 - אודה לו/ה מאוד אם תאמרו לי האם האוטובוס עוצר בתחנת רכבת בראשל"צ?? (וסתם בלי כל קשר, התקשרתי לפני מספר ימים לשאול על קו 174 במודיעין אגד, וקיבלתי 3 תשובות שונות כל פעם שהתקשרתי, שבסופו של דבר אף אחת מהן לא הייתה נכונה).

Brendan of DNA

New member
ירידה בהוצאה על נסיעה באוטובוס

מודיעין | חדשות | בודדות
כל עולה מסקר הוצאות בית שפורסם היום ע"י הלישכה המרכזית לסטטיסטיקה. ירידה ריאלית בהוצאה על נסיעה באוטובוס, לעומת עלייה בהוצאה על נסיעה ברכבת בתוך סעיפי ההוצאה הראשיים אפשר להבחין בירידות ריאליות בהוצאות על: נסיעות באוטובוס - ירידה של %11. נסיעות לחו"ל - ירידה של %16. סביר להניח שהירידות בסעיפים אלה קשורות למיתון ולמצב הביטחוני שאפיינו את שנת 2002. עם זאת ניתן להבחין בעליות ריאליות גבוהות בהוצאות על: נסיעה ברכבת - עלייה של %30. הוצאה על שימוש בטלפון סלולרי - עלייה של %21. ממצאים אלה התקבלו מתוך סקר הוצאות משק בית לשנת 2002 שנערך על ידי הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה. מקור: גב' יפית אלפנדרי, מחלקת הדוברות בלשכה המרכזית לסטטיסטיקה כאן

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

מודיעין | חדשות | בודדות
פורומים חדשים בתפוז אנשים

הפינה המיוחד של אחים ואחיות במערכת הבריאות
עוד מימד לחיים ולנשמה. פורום טנטרה
קצת לפני העונה החדשה - פורום כוכב נולד
מודעות לפוליטיקה בפורום נוער שינוי
ללמוד את החיים והעולם בפורום ביולוגיה
למי שאוהב את ההולכים על גחונם. פורום זוחלים גלישה נעימה!

shooky33

New member
אני יכול להרחיב על...

שלום לכולם, האם מישהו יכול להרחיב על שרותיהן של החברות "מרגלית", שרותי אוטובוסים מאוחדים" (פנימי בנצרת), נצרת, ביתר תורס ?
אני יכול להרחיב על...
שירותי אוטובוסים מאוחדים... רק מה אתה רוצה לדעת עליהם???

Brendan of DNA

New member
היווצרות מפגעי הריח לנוסעי רכבת

כל עולה מסקר הוצאות בית שפורסם היום ע"י הלישכה המרכזית לסטטיסטיקה. ירידה ריאלית בהוצאה על נסיעה באוטובוס, לעומת עלייה בהוצאה על נסיעה ברכבת בתוך סעיפי ההוצאה הראשיים אפשר להבחין בירידות ריאליות בהוצאות על: נסיעות באוטובוס - ירידה של %11. נסיעות לחו"ל - ירידה של %16. סביר להניח שהירידות בסעיפים אלה קשורות למיתון ולמצב הביטחוני שאפיינו את שנת 2002. עם זאת ניתן להבחין בעליות ריאליות גבוהות בהוצאות על: נסיעה ברכבת - עלייה של %30. הוצאה על שימוש בטלפון סלולרי - עלייה של %21. ממצאים אלה התקבלו מתוך סקר הוצאות משק בית לשנת 2002 שנערך על ידי הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה. מקור: גב' יפית אלפנדרי, מחלקת הדוברות בלשכה המרכזית לסטטיסטיקה כאן
היווצרות מפגעי הריח לנוסעי רכבת
המשרד לאיכות הסביבה: חשש ממשי לזהום נחל סורק, ויצירת מפגעים סביבתיים קשים בישובים הסמוכים עקב הכוונה להזרים שפכים גולמיים לנחל מנכ"לית המשרד לאיכות הסביבה, ד"ר מיקי הרן, פנתה בדחיפות לנציב המים שמעון טל בדרישה לבטל לאלתר את היתר הזרמת השפכים שניתן על ידו למכון טיהור ירושלים. בהיתר אושר למכון להזרים שפכים גולמיים לאפיק נחל שורק. בפנייתה לנציב המים, מציינת ד"ר הרן את הסכנות הסביבתיות הקיימות במידה ולא יבוטל ההיתר, כגון: 1. הזרמת השפכים הבלתי מסוננים תזהם את אפיק וגדות הנחל בתחום שמורת הטבע "נחל שורק" והמשכו, דרך שפלת יהודה, מישור החוף ואף לים. 2. ההזרמה תגרום להיקוות שפכים מזוהמים, דבר שיגרום להרס שווי המשקל האקולוגי שהושג לאחרונה במקום ועקב כך להתפרצות של מפגעי יתושים חמורים ולחזרתו לפעילות של נגיף קדחת הנילוס המערבי, שהודבר בשנה האחרונה באזור זה. 3. קיים חשש להיווצרות מפגעי הריח מהם יסבלו תושבי יישובי הסביבה, כולל העיר בית שמש ונוסעי הרכבת לבית שמש האמורה להיחנך בסוף שבוע זה. מנהל מחוז ירושלים במשרד לאיכות הסביבה, גיל יניב, מסר כי כמות השפכים הגולמיים שתוזרם לאפיק הנחל הינה כ 75 אלף קוב ביממה, דבר שמשמעותו מפגע סביבתי חמור בכל האזור. מנהל המחוז הוסיף, כי יש לעצור את הזרמת השפכים המתוכננת החל ממחר (יום ב', 15/9/03) למשך מספר ימים ולפעול למציאת חלופות הנדסיות להזרמה. מקור: דוברות המשרד לאייכות הסביבה

shooky33

New member
אני לא יודע אם זה הכי מהיר אבל...

שלום
איך מגיעים מת"א לסירקין?
אני לא יודע אם זה הכי מהיר אבל...
מתחנה מרכזית ת"א תקח את קו 51 של דן... הוא נוסע לתחנה מרכית פ"ת.. ובפ"ת אתה צריך לעבור לקו 4 שנוסע לסירקין... נסיעה טובה...

kbb

New member
הוא עוצר במסוף "אבי האסירים"

קו 174
מי שנסע היום בקו 174 - אודה לו/ה מאוד אם תאמרו לי האם האוטובוס עוצר בתחנת רכבת בראשל"צ?? (וסתם בלי כל קשר, התקשרתי לפני מספר ימים לשאול על קו 174 במודיעין אגד, וקיבלתי 3 תשובות שונות כל פעם שהתקשרתי, שבסופו של דבר אף אחת מהן לא הייתה נכונה).
הוא עוצר במסוף "אבי האסירים"
שנמצא מעט צפונית מהתחנה (7 דקות הליכה +-).

אוהד11

New member
קווים של חברות אוטובוסים שונות

אני יכול להרחיב על...
שירותי אוטובוסים מאוחדים... רק מה אתה רוצה לדעת עליהם???
קווים של חברות אוטובוסים שונות
בהמשך לשאלתי על שרותי אוטובוסים מאוחדים, נצרת-הגליל, ביתר תורס - מה מסלולי הקווים שמפעילות החברות הללו ומה הלו"ז שלהם. בדוברות של משרד התחבורה הם יודעים רק להפנות לחברות הללו, ובהן מסרבית למסור פרטים כלליים ומפנים לנהגים בקווי האוטובוסים שלהן. המשיב יבורך.

אוהד11

New member
שיבוץ אוטובוסים של "דן"

שיבוץ אוטובוסים של "דן"
שלום לכולם, האם יש בכם המכיר את שיבוץ האוטובוסים של "דן" בקווים השונים ? אם יש מישהו - אשמח לדעת ולקבל מידע.

BUGO 54

New member
שאל שאלות ספיציפיות

שיבוץ אוטובוסים של "דן"
שלום לכולם, האם יש בכם המכיר את שיבוץ האוטובוסים של "דן" בקווים השונים ? אם יש מישהו - אשמח לדעת ולקבל מידע.
שאל שאלות ספיציפיות
יש אנשים שיודעים

אוהד11

New member
שיבוצים של דן

שיבוצים:
היום 3977 ו 7347 עבדו בקו 5 בת"א.
שיבוצים של דן
שלום לכולם ותודה למגיבים, אני מתכוון לשיבוצים קבועים ולא לשיבוצים מחליפים. מי יודע לגבי הקווים הקבועים בהן משובצות 7136, 6267, 7146, 7173, 7230, 7260, 7271, 7276 ו- 7344. היודעים ומגיבים - יבורכו.

אוהד11

New member
עוד על שיבוצי דן

שיבוצים של דן
שלום לכולם ותודה למגיבים, אני מתכוון לשיבוצים קבועים ולא לשיבוצים מחליפים. מי יודע לגבי הקווים הקבועים בהן משובצות 7136, 6267, 7146, 7173, 7230, 7260, 7271, 7276 ו- 7344. היודעים ומגיבים - יבורכו.
עוד על שיבוצי דן
האם מישהו יודע מה השיבוצים החדשים של האוטובוסים שפעלו בקווי "דן" שהועברו לחברת "קווים" ? תודה למגיבים

BUGO 54

New member
7136 ב92

שיבוצים של דן
7136 ב92
7276 בקו 5 בני ברק זה הידוע לי.

יצחקA

New member
7344 הוא ניד' לבן בקו 27, כמו שאר

שיבוצים של דן
הלבנים. אני חושב ש 6267 לא קיים ב"דן". אגב, מישהו איפה 5002 עובד?

BUGO 54

New member
עכשיו ניזכרתי.

הלבנים. אני חושב ש 6267 לא קיים ב"דן". אגב, מישהו איפה 5002 עובד?
עכשיו ניזכרתי.
7344 כמו שאמרת. בקשר ל6267 אני חושב שהיא עמדה הרבה זמן שרופה בשיכון דן (מפוחמת).

מצב
הנושא נעול.
למעלה