מה קורה עם אלירז בערוץ 24 ..?

webguy

New member
../images/Emo124.gif מה קורה עם אלירז בערוץ 24 ..?

"להיות שם עם אלירז", תוכניתו היומית של אלירז שדה העוקבת אחרי המתרחש בחדר החזרות של "כוכב נולד 8", מתחילה ביום א' 4.7 מהאולפן השקוף בנתניה, עם אורחים מתחלפים, מנחים משתנים, והרבה מתמודדים ושופטים ושירים ודמעות. וגם אתם יכולים לדבר על זה אם אלירז- אם אתם מומחים לענייני "כוכב נולד", אז יש לאלירז דיבור צפוף אתכם בנושא. לחצו על הקישור למטה והשאירו לנו את הפרטים, ואולי תוכלו להראות לאלירז בדיוק כמה אתם יודעים http://www.mako.co.il/music-24/general/Article-1bd54e0328d8921006.htm הבנות אירחו היום את המודחים ..אין השם של אלירז בתוכניה עד יום רביעי בלילה .... אין שידורים חוזרים ..? הוא חולה ..? מה קרה ..? מוזר ...

THILA9

New member
וובגאי אתה דואג לאלירז? מה קרה אל תדאג

לו אלירז בסדר גמור .

webguy

New member
אז למה הוא לא משדר השבוע ..?

או שערוץ 24 דפוקים ומכינים אותו לשידור לצעירים ..? אבל זה מוזר ..?

2ani

New member
השבוע הוא מצלם את התוכנית השנייה שלו,

ובשבוע הבא התוכנית הנוכחית תמשיך את שדוריה, אתה יודע אי- אפשר לשדר שתי תוכניות במקביל בשידור חי.

../images/Emo13.gif

תודה על העדכון, חשבתי שבגלל השבוע הוא תשעה באב, אז בגלל זה הוא לא משדר את התוכנית.

webguy

New member
מה התוכנית השניה ..?

זה לא שידור חי ..? אף אחת מהתוכניות ..?

../images/Emo153.gif

השידור שהוא משדר בשעה 17:00 כל יום, הוא בשידור חי. חוץ מיום חמישי שיש תוכנית שיש בה קטעים מכל השבוע.

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

לא חולה... למה חולה? הוא עסוק

THILA9

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

לכל הקנאים באלירז תתקדמוווווווווווווווווווווווווווו

webguy

New member
מיצי זה עם סימן שאלה ..זה שאלה אם הוא חולה?

מה קרה נכנס לך חלב למוח ..?
זה לא המצאה זו שאלה ......ששששששששששששששאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלללללללללללללללללללללההההההההההההההההההה..!!

הוכחתי לך אין ספור פעמים

וחוץ מזה, את לא תזהי את האמת גם אם תופיע מולך בצהרי היום
את כלל לא מכירה את המושג. אולי בגלל זה את נוטה לחבב את מלכת הרפש והבלוף. שום דבר לא מקרי בחיים
אני לא מגיב לך יותר. את קרצייה לא קטנה ונמאס לי ממך

דווקא לפעמים מחבבת אותך,אז אתה מלכת הרפש?!../images/Emo8.gif

לא הוכחת דבר.תרצה תגיב,לא תרצה לא תגיב

לא מדובשך ולא מעוקצך

ברגע שתחליטי לא לנבל את פיך כלפי החברים כאן, תודיעי לי. אם אני אומר דבר ביקורת על משתתפת לשעבר באח הגדול זה לא מקנה לך בשום אופן היתר לנבל את פיך כלפיי. אין לי רצון להתווכח איתך על כך. אמרתי את שלי.

משתתפת באח הגדול שלא נמצאת כאן והיא בת אנוש

אני מציבה לך ולחברים שלך מראה-לא נעים לך??!לא נורא,תתגבר. דבר ביקורת זה הדבר הכי לגיטימי שתאמר,תנבל את הפה אענה לך בהתאם. שמחה שאמרת את שלך ואני אומרת ואמשיך לאמר את מה שיש לי להגיד,בין אם ימצא חן בעיניך ובין אם לא. אגב,כשאתה מכנה אותי שקרנית,אתה פונה אליי באופן אישי ולהוכיח טענות כאלו לא אתה ולא חברתך חני הצלחתם להוכיח.

למעלה