כולם לכאן מייד-בקשתם מפגש-קבלתם......

../images/Emo124.gifכולם לכאן מייד-בקשתם מפגש-קבלתם......

טוב המפגש רוקם עור וגידים אנחנו רושמות 3 תאריכים בחודש אוגוסט כל אחת תרשום מתי שמתאים לה ואנחנו נקיים את המפגש בתאריך עם הכי הרבה נרשמות/נרשמים במידה ויש גברים ואנחנו לא יודעות.... המפגש התקיים אצלי באליכין לגבי האוכל יפתח שרשור יותר קרוב למועד ....... תאריך ראשון 9/8 תאריך שני16/8 תאריך שלישי 23/8 כל אחת מתבקשת לרשום

דווקא בימיי שני?

טוב לא שיש לי בעיה ספציפית עם היום הזה אבל אולי לאחרות יותר נוח אמצע או סופ"ש. בכל מקרה, איך מגיעים לאלייכין?

קודם כל ברוכה השבה דאגנו לך

ולא הבנתי באיזה יום שני מהתאריכים הכי מתאים לך, דווקא יום שני בחרנו כי זה תחילת השבוע ואין הכנות והתארגנות לסוף שבוע שזה מקשה על כולנו להגיע איך מגיעים זה על כביש 4 בין נתניה לחדרה בסבר מפורט בהמשך

just face it

New member
אוף... אני תמיד חוטפת רגליים קרות כשמודיעים

על מפגש... מלבד זאת שאין לי מושג איך אשאיר את הבעל עם הילד ואסע, או לחילופין איך אסע עם הילד עד לאליכין...

יפית מן

New member
באוגוסט מתאים לי אני גומרת לעבוד ב3/8 האם יש

האם יש רכבת שאפשר להגיע?השאלה אצלי אם עד אז אתיקולה תלד כנראה זה לא יהיה אפשרי עכשיו אצלי זה רק תלוי בזה כי הילדים יצטרכו להיות אצלי וכן כשתחזור בשעה טובה מבית הרפואה יותר מאוחר אדע בודאות בתקוה להפגש בכבוד ממני יפית

אני עדיין לא נוהגת כאלו מרחקים

וגם בעלי צריך לעבור ניתוח ב12 לאוגוסט, כך שאני לא יודעת בכלל אם אהיה פנויה. ובאיזה שעות מדובר בכלל?

אשמח מאד להגיע, אבל צריכה טרמפ

אין לי רכב ותהיה לי בעיה לחזור בשעות מאוחרות. מבחינת תאריכים, עדיף שיהיה אחרי תחילת שנת הלימודים (של הבנים)- 15/8 והלאה.

אני גם מקווה שיהיה לי אומץ לבוא

בס"ד אני עדיין לא יודעת לגבי תאריכים אבל נקווה שיסתדר. גם לראות שתהיה לי רכבת חזרה. אושרת זוכרת שהבטחת לי טרמפ?

למעלה