יש דברים שרציתי לומר

../images/Emo41.gifללא כותרת../images/Emo41.gif

כבר כחצי שנה שאני לא מנהלת את הפורום המקסים הזה. יושבת לי בפינה,קוראת אתכן בשקיקה ונהנית. מדיי פעם מוצאת לנכון לכתוב משהו,להגיב,לכתוב מנסיון,לתת בראש,להחמיא. מרגישה לפעמים חור במקום שבו היו המילים,כאילו לא מתחברות לי למשפטים. עוברת תקופה לא פשוטה בחיים המקצועיים שהפכו לתובעניים,ונעשים כאלה יותר ויותר מיום ליום. עוברת תקופה לא פשוטה גם בחיים האישיים,אבל זה משהו שאני יודעת שאתגבר עליו,אם לא היום אז בוודאי בשבוע הבא. רוצה לומר לכל אחת ואחת מכן שאתן יקרות וחשובות לי. רוצה לומר לבולי וגלי שהמקום עדיין מרגיש כמו בית בשבילי ואתן תורמות בכך לא מעט. תודה

polegra

New member
את מקסימה!!!

רוצה להגיד שלמרות שאת לא בצבע כחול עדיין ההודעות שלך נפלאות , רמת ההכלה שלך ההבנה הן מעל ומעבר את תמיד יודעת מה להגיד ועל מה לשים דגש המקום הוא בית כיוון שאת התוות לו את הדרך טלי

mAmA MiSiSiPi

New member
../images/Emo24.gif

אני מקווה שאת יודעת שאת חסרה לי גם אם אני לא אומרת את זה מספיק או בכלל {מרשה לך לתת לי כאפה אם אני מקבלת אח"כ חיבוק}

בּלו

New member
את יושבת בפינה? ../images/Emo12.gif

כנראה שהפינה הזאת נמצאת באמצע החדר. יקירתי - מרגישים אותך!

mAmA MiSiSiPi

New member
יש אנשים טובים באמצע הדרך גם בהתחלה וגם בסוף.

וזאת זכות גדולה לפגוש בהם אפילו כמעט כל יום. זהו אמרתי.

polegra

New member
../images/Emo207.gif 2 דברים שרציתי לומר

הראשון , ביום רביעי קורה משהו חשוב , לא יכולה עדיין לפרט . אני מתתתתתתתתההההההההה מפחד , הפולני לקח יום חופש להיות איתי כי אלה הולכות להיות כמה שעות טובות מצד אחד שלמה עם הדרך הזו מצד שני זה הדבר האחרון שהאמנתי שאעשה זה מפחיד אותי עד כדי בכי ושיתוק אבל אני חייבת לעצמי לילדים שלי לחיים שלי מנסה למלא את ימיכם באושר ושמחה , אתם בטח לא מבינים מה נפל על אמא בשבוע האחרון שהיא כל הזמן יוצאת איתכם מעניקה מחבקת מכילה קונה שטויות ובכלל מאוד רכה רוצה למלא את ראשכם בחוויות טובות ומאושרות אמנם יום רביעי זה רק תחילת הדרך , אפילו לא ההתחלה...זו רק ההרשמה אבל אני כבר חושבת עליכם , מלאכים שלי נפלאים שלי מקווה שאני אתבדה , פסימית שכמוני , ושהחוויות שאנחנו צוברים עכשיו רק יתווספו לעוד רבות וטובות אחרות שימלאו את חייכם ואת חיי. והשני , שובבבבבבבבבבבבבבבבב אני מחפשת עבודה המקום פה מדהים יש לי את הבוס הכי נפלא בעולם אמנם הנחית בוסית חדשה שלמדנו להסתדר אבל אין לו ממש עבודה לתת לי ...והוא ממש חופר על מנת למצוא לי מה לעשות אז שוב לצאת לשוק שוב לחפש....מצד שני...יום רביעי בפתח אז בכלל...לך תדע אלוהים גדול לא שמים לב שאני מפוחדת אה?? חחחחחחחחחחחחחח טלי

למעלה