יש דברים שרציתי לומר

בוליפלג

New member
../images/Emo124.gifלידורייייייי

הקטנה שלך כל כך מתוקה, ועוד יותר מכך מרגשת... כמה טוב שיש לכם אותה ולה אתכם... המון המון בריאות טובה...

memko

New member
ליאור מקסימה. פשוט ילדה מתוקה

לידורי - אני לא יודעת מה יש מאחורי הסירטון, כל מה שאני רואה זה ילדה מתוקה להפליא

לוליLuli

New member
לידורי...גרמת לי לבכות מהתרגשות...../images/Emo24.gif

ו...גם מאיה שלי שרה לי את זה ,ובכל פעם עולות הדמעות של ההתרגשות יחד עם השירה שלה.... שולחת לשתיכן אלפי חיבוקים ונשיקות והמוןןןןןןןןןןןן בריאות !!!!

gallish

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

מתוקה שלי, שולחת לך מליון נשיקות לאנרגיה טובה ומחודשת
אוהבת אותך הכי הכי הכי בעולם
וליאורי.... אוי הקטנה הזו מרטיטה לי את הלב
מהממת קטנה

זמן הוידויים והכריסמס הוא זמן נהדר לכך../images/Emo6.gif

מתחילה: אסף!!!בחייאת תחזור לדבר איתי ותפסיק להתנהג כמו נערה מתבגרת. אני מתגעגעת לחוכמה, לחוש ההומור המשובח ולחברות הנהדרת שהיתה בינינו, אלוהים אדירים לא לדבר איתך זה פשוט איום ונורא (כבר כתבתי על זה באיזה דיון אבל זה עדין נורא נורא מציק לי וחסר לי) אני מקווה להתחיל להיות בן אדם הרבה יותר טוב, הרבה יותר סלחן והרבה פחות שיפוטי

../images/Emo24.gifשלום לכן חברות יקרות

אתן מכירות אותי כל כך הרבה שנים. עברנו חתיכת חיים יחד ,אתן מכירות אותי מכל צד ובכל מצב רוח. רוצה להגיד לכן שלא,לא תהיה לעמית אחות או אח לצורך העניין. כן,עשיתי את כל הבדיקות ולא,אין סיכוי,אני כבר לא יכולה. מאד מאד רוצה עוד אבל "טכנית" לא יכולה. תודה על העידוד ועל הברכות בנוסח:בשנה הבאה תהיי אמא לשניים...תודה. מקווה בעוד כמה שנים שתהיה לי האפשרות לאמץ ילד או ילדה,כשעמית יגדל קצת,כדי שנהיה משפחה גדולה. בינתיים המצב הכלכלי לא מאפשר. אם יקרה "הנס" אתן תהיו הראשונות לדעת. תודה על הכל אוהבת מלי

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif|בא לי חיבוק

מצטערת אם מחצתי אותך
מתפללת בשבילך לנס הזה אוהבת

בוליפלג

New member
מלוש יקרה

מכירה את המשפט never say never - אני מאמינה ובטוחה שלעמית יהיו אח או אחות נוספים, בכל דרך שלא תהיה.. בואי לא נשכח שניסים קורים (ויש לך הוכחה חיה ונושמת לכך
) ומי יודע מה העתיד יביא עימו. בכל מקרה, רק שתדעי - שאת אמא אמיתית, גם אם 'רק' לעמית...
אותך המון מאוד המון - אחותי הבכורה וה'תאומה'

אילתית 2

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

היי יקירה אל תגידי אין סיכוי ... יש המון דברים שיכולים להשתנות וחלומות שיכולים להתגשם וניסים יכולים לקרות מקווה ומאחלת שחלומותייך ורצונך יתגשם..בכל דרך שלא תהיה...שהנס יקרה וחלומך יתגשם

טובה37

New member
מלי יקרה

אוהבת אותך וכואבת בשבילך יודעת כמה את רוצה... חיבוק ונשיקה

memko

New member
אין לי מה להגיד חוץ מלרצות לחבק אותך חזק|נחמה

מקווה שאת טועה וגם אם לא....אז יש את עמית והעיקר שיש אותו. מקווה שאת בסדר מתוקה...בלי עצבות לשנה החדשה

למעלה