יש דברים שרציתי לומר

אור114

New member
../images/Emo124.gif ../images/Emo41.gif מלכושששששששששש ../images/Emo24.gif

את הנס
את בן אדם טוב ונפלא, ודברים טובים קוראים לאנשים טובים. להאמין להאמין ושוב להאמין, ולרגע לא לפקפק, וזה יגיע. בצורה זו או אחרת זה יגיע. יש לך את עמית, ולו יש אותך וזה שווההההההההה אווההההו כמה שזה שווה, אין מספיק מספרים בעולם כדי לאמוד את זה (ואני שמאית
) אוהבת אותך כל כך כל כך
עם אחד, עם שנייים, עם שבע
את המלכה

לוליLuli

New member
מלוש שולחת לך חיבוק גדול מלא באופטמיות

ובתקווה שיום אחד תגשימי את חלומך לאמץ... ובנתיים מאחלת לך ולבוןבון שלך חיים מלאים רק בדברים טובים!!!

שושית123

New member
מאחלת לך, שהטוב ביותר יקרה עבורך

ושחייך יהיו מלאים באושר, בסיפוק ובאהבה גדולה, ובעז"ה, שיקרה גם נס קטן. אוהבת

מלי יקרה ../images/Emo24.gif

נסים אכן קורים ואני מאחלת לך שיקרה הנס גם לך בפעם השנייה ואפילו יותר. אני מכירה אישית אח ואחות, שנולדו כנגד כל הסיכויים ובהפתעה, לאחר שהרופאים אמרו שאין סיכוי. חיבוקים ונישוקים לך ולנס המהמם שלך, עמית ושנשמע בשורות טובות בלבד אמן

הדס D

New member
מלי אהובה ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

גם לי אמור, שאפילו אני לא אוכל אף פעם... היו לי, תשבי חזק- 15 הריונות! ויש לי שלוש ילדות מ ד ה י מ ו ת!!! ולך יש עולם ומלואו שנקרא עמית- ואין עליך בכל העולם. אני כאן בשבילך. המון אהבה וכח- ישר מכפר יונה...

מלי היקרה שלי../images/Emo24.gif

אני מאמינה בניסים, לא להתיאש, וגם אם זה לא בדרכים המקובלות, בע"ה זה עוד יקרה. אוהבת אותך מדהימה אחת.

../images/Emo24.gif למה קוראים לניסים ניסים?

כי הם קורים כנגד כל הסיכויים אני מאמינה שזה עוד יקרה לך!!
לא להתייאש ולא להרים ידיים, את שומעת?

מלוש../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

זה יעזור עם אני הגיד שוב,שניסים באמת קורים? ועוד תזכי לחבק את פרי בטנך,שיבוא בע"ה?
לפעמים חלומות מתגשמים...לפעמים כשהלב עוד תמים..
העיקר להיות אופטיימיים!

אכדית

New member
עשית לי צביטה בלב ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

שיהיה המון בהצלחה ובתקווה שהכל יסתדר בסופו של דבר

gallish

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

יקרה שלי, אם כל פעם שהרופאים היו אומרים שאי אפשר, באמת לא היו מצליחים, אני מכירה כמה ילדים שלא היו כאן היום
.... בכל מקרה, אני חושבת שאת מדהימה בדיוק כמו שאת! את נדיבה, רגישה, מעניקה, חכמה, חברה טובה, קשובה ועוד (וזה עוד בלי להכיר אותך ממש
) ושאת אמא מדהימה ורגישה ומיוחדת לעמיתוש שלך, אני מתפללת ומקווה בשבילך שיום אחד יהיה לעמית אח או אחות, שיבואו בכל דרך שלא תהיה
ריגשת אותי,
גלי.

בנות גרמתן לי לבכות../images/Emo24.gif

אני עם העובדות כבר השלמתי,אני יודעת שאין אפשרות אחרת. הנס אם יגיע,יגיע. אני כאן,מחכה.

gallish

New member
../images/Emo25.gif

רק "החזרנו" לך... את גרמת לנו לבכות קודם
ואמן ואמן

dafgol

New member
מלי , אין לי משהו חכם באמת להגיד

ואולי גם אין לי זכות בכלל. אבל בכל זאת אומר לך..... קשה להשלים עם עובדות כאלה,אני יודעת.....נכון שיש לי שני בנים בריאים ומדהימים שילדתי (עם הריון שנפל ביניהם), לצערי אני כבר לא אוכל להרות וללדת שוב (סיבוכים בעקבות ההריון הלידה ואחרי הלידה של רזי) ....וקשה לי עם זה מאוד וקשה לי להשלים עם זה....ואצלי הנס לא יגיע..... מבינה את ההרגשה שלך התסכול והמחשבות בינך לבין עצמך.
ענקי

למעלה