יש דברים שרציתי לומר

../images/Emo124.gifיש דברים שרציתי לומר../images/Emo124.gif

כאן תוכלו להגיד כל מה שבא לכם,למי שבא לכם... דברים טובים,דברים רעים,ליטוף חיבוק או מחמאה.

ירדן לא שקטה../images/Emo10.gif מרטיבה במכנסיים, לא

מוכנה להיכנס לגן. אתמול עבדתי ערב ואמא שלי שמרה עליה והיא לא הפסיקה לצרוח. ומכו כן, שמועות מפה לאוזן על הגן (שהגננת מאכילה את כל הילדים מאותו הסיר ולא נותנת להם לאכול לבד, מדברת לא יפה וגולת הכותרת: ביום הולדת של ירדן אחת הילדות אכלה לא יפה אז היא אמרה לה: "מה את אוכלת כמו חזירה"
) רע לי בלב, מאוד...

הדס D

New member
../images/Emo140.gifתהיי חזקה ../images/Emo140.gif

ביקורת מעולה זה ממש לא הכל- תהיי חזקה ותחליטי את מה שהכי נכון לך בבטן!

אכדית

New member
גם על הגן הקודם של הבת שלי שמעתי מלא ביקורות

מעולות ואף לא ביקורת שלילית אחת והוא הסתבר כגן מזעזע, ואני לגמרי אובייקטיבית (ילדים שחוזרים עם בגדים בניחוחות סיגריות זה מספיק אובייקטיבי? וגם - תינוק שוכב בסלקל עם מגבת מגולגלת אוכל בקבוק סימילאק, תפסתי גננת צועקת לא פעם אחת... ואני אפסיק פה כי אני סתם מתעצבנת) ולהילה אני יכולה רק לשלוח
גמני הייתי שם...

לא. אני לא מסוגלת לראות אותה ולהתעמת איתה.

אמא שלי הכניסה היום את ירדן צורחת לגן והסייעת שאלה אותה למה היא צורחת אז היא אמרה לה: "תבדקו למה, היא גם היתה עם סיוטים בלילה וקמה משינה" ויצאה המנוולת הזאת אמרה שאני לא מטפלת טוב בבן שלי ובגלל זה הוא חולה ולא היה בגן כבר שבועיים

nilichi

New member
עצוב לי לשמוע דברים כאלו../images/Emo7.gif

יאללה תסמכי על האינסטינקטים שלך! יש גנים אחרים...תבחרי גן לגופו ולא אם הוא פרטי או עיריה , יש הפתעות לשני הכיוונים....

אני הייתי מתעמתת איתה על המשפט המפגר הזה../images/Emo46.gif

היא גם בעלת הגן? אם לא, שווה לערוך שיחה נוקבת עם בעלת הגן

mAmA MiSiSiPi

New member
חוצפנית שכזאת

כל הכבוד לך על האיפוק ואני בטוחה שאת עושה מעל ומעבר לילדייך

למעלה