יום חמישי, הפינה הגיעה

ריקי5

New member
אז מה היה טוב השבוע ../images/Emo35.gif

ביקור חטוף ולא מתוכנן של הבת שלי שגרה בחו"ל- חיבוקים, נשיקות וארוחת ערב - היה קצר אבל כיפי
הבן שמבקר בקנדה אצל אחותו מספק באופן שוטף סרטונים של הילדים. כל בוקר "שיר חדש בלב"
בשבת אכלנו טוב במסגרת מעריב גורמה ב"עד העצם" . היה טעים מאד.
ביום ששי נפגשנו עם חברים, שהפתיעו אותי עם מתנת תודה על כך שעזרתי להם בתכנון הטיול. היה נעים לדעת שמעריכים את מה שאת עושה.
מזג האויר משתפר. מתאים לי שיהיה לכולם סוף שבוע טוב ושבת שלום

שויי

New member
../images/Emo6.gif ריקי

להתבשם בבת
כזאת הפתעה מתוקה
ותגידי עד כמה מגיעות ידיעותייך כשמדובר בהודו ?

ריקי5

New member
כלום ברוטב NOTHING על מצע שום דבר...../images/Emo6.gif

אמנם הבת שלי מתה על הודו והיתה שם פעמיים (בפעם הראשונה בניגוד להבטחה שלה אלי, אבל חזרה עם חבר לחיים, בהמשך בעל) אבל אני - ממש לא מעניין אותי. SORRY

גם לי היה שבוע פורה

ארבעה ימים רצופים של סדנאות והנחיות היום מפנקת את עצמי ביום מנוחה אה, והכי חשוב, הילדים חזרו לבית הספר

מה כבר סוף השבוע?

יום א: בטעות הגעתי לעבודה יומיים לפני הזמן, אף אחד לא היה, ואני טסתי למודיעין, עשיתי בילוי בקניון, קניתי נעליים לחג לכל הנכדים, הכי כיף היה לקנות לנכדה הקטנה (הבת היחידה בין הנכדים) נעליים ורודות עם כסף מתוק מתוק. נכנסתי שם לחנות של אקססוריז, יש שם דברים חמודים אבל יקר מאוד לדעתי. קניתי ארנק קטן רקום. יום ב. מה היה ביום ב? אה לקחתי את הקטנים למוזיאון המדע (הם מאוד מאוד נהנו - מומלץ). יום ג. חזרתי לעבודה, הפעם לא טעיתי, כולם היו. בערב היינו במסעדת "אונו" בתל אביב. חלבית, היה מעולה. יום ד. מה עשיתי ביום ד? אה כן, ראיתי סרט: בדרך לחתונה עוצרים בלאס-ווגאס. סרט מצחיק, נורא נהניתי, מי שלא ראה, יש בכבלים בטלוויזיה. לערב כזה ביחד עם הבעל או האשה, אבטיח עם גבינה בולגרית, ומהנה. מאוד אהבתי. יום ה. עבודה כרגיל, הבעל עושה קניות לשבת, ואני מסדרת. בערב: חברים וארוחת ערב במסעדת "מצדה" מסעדה מעולה מעולה בראשון לציון, על החוף, נורא כיף, ואחר כך עולים למעלה שזה הביץ' באר, לשתות, ונורא כיפי. מומלץ. (בעיקר הפטה כבד שלהם).

הופ ...עבר עוד שבוע ../images/Emo39.gif

בילינו יומיים בטבריה במלון מקסים , נהננו מאוד מהחופשה ומהחברים שהיו איתנו
ה-
התחילו שנה חדשה בבית ספר ובגן ואתמול ה-
הגדול , שהתחיל כתה ד' הגיע אלי בהפתעה בסיום הלימודים ישר לשניצל שהורד מהמחבת
קיבלתי אתמול תינוק חדש לטיפול , ג'ינג'י מתוק בן חצי שנה , מקווה שתהייה לו נחיתה רכה
מתחילות ההכנות לחג....היום קניות ראשונות וההשלמות בשבוע הבא , שיהייה לכם אחלה סופ"ש

לא יודעת איך אבל השבוע עף לי בן

האצבעות. זכור לי רק שהייתי בארוחת בוקר עם חברות, היה כף. היתי עם פיצקי יום שלם וגם היה כף שאר השבוע היה כיף כף. אתמול צלצלתי לחברה שלי אלמנה, הזמנתי אותה לכוס קפה ושתשב על המרפסת ותאוורר קצת, היא גרה בבית פרטי ואים לה שם טיפת אויר. היא הגיע בשעה 18.00 והתנחלה עד 22.00, הכנתי כבר ארוחת ערב, כי אני ורמבו נהיינו רעבים, אז שמתי על מגש סלט גדול, גבינה מלוחה, גבינה עם בצל ירוק טונה, זתים, ביצים קשות, מיץ, קפה ועוגה. היא שאלה אותי איך ארגנתי בכזו מהירות ארוחת ערב, אמרתי לה שרק הוצאתי מהמקרר ושמתי על מגש והבאתי למרפסת חוץ מהסלט (עם הקוצץ נהייה בן רגע והביצים שכבר הכנתי לי ולרמבו קודם) הכל היה מוכן, אה כן גם את פרוסות הלחם שמתי בטוסטר, כך רמבו אוהב את זה.

ואצלנו../images/Emo57.gif../images/Emo20.gif

נכדתי האהובה החלה ללכת לגן
בני היקר החל את לימודיו במגמה יוקרתית
והשיא הוא מחר בבוקר - ביתי נבחרה על ידי מנהל המחלקה לתת הרצאה בכנס רופאים מכל הארץ ואין גאה ממני

שויי

New member
באדי

את מסקרנת אותי עם הסדנאות וההנחיות, התסכימי לספר יותר? בבבקשה

שויי

New member
כן... כבר יום חמישי

שהוא יום פרידה מהילדים והג'ונג'ונים, האשרות הגיעו ואו קיי אחרון ניתן, ביום ראשון הם טסים להודו
לשנתיים
תהיה הזדמנות נוספת לחיבוק ונגיעה, נלווה אותם לשדה התעופה. במהלך השבוע הטוב הזה היינו המון יחד. וואו איזה כייף היה לקום איתם כל בוקר, איזה כיף היה להתעייף משמחה.

למעלה