טוק טוק טוק אפשר להצטרף אני רואה כאן, כמה אנשים מוכרים וטובים. מאמינה שיהיה לי כאן כיף.
א אשת הדייג New member 25/4/04 #1 ../images/Emo124.gifטוק טוק טוק../images/Emo88.gif אפשר להצטרף אני רואה כאן, כמה אנשים מוכרים וטובים. מאמינה שיהיה לי כאן כיף.
../images/Emo124.gifטוק טוק טוק../images/Emo88.gif אפשר להצטרף אני רואה כאן, כמה אנשים מוכרים וטובים. מאמינה שיהיה לי כאן כיף.
S sovlanit New member 25/4/04 #2 אשת הדיג ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif רק אל תתני לבעלך לתפוס אותי ברשת...
ג גליתrt New member 25/4/04 #14 סובלנית, לא יפה.... רק הגיעה וכבר את 'מתנפלת' לה על הבעל.... היכן נימוסייך..?
S sovlanit New member 25/4/04 #17 גלית RT החצי איש קבע ,נכון??? אז תשאלי אותו מהי ההגנה הטובה ביותר בטוח הוא יענה: ההתקפה חחחחחחחחחחחחחח ובעצם,לא התנפלתי עליו-ניסיתי לברוח ממנו
גלית RT החצי איש קבע ,נכון??? אז תשאלי אותו מהי ההגנה הטובה ביותר בטוח הוא יענה: ההתקפה חחחחחחחחחחחחחח ובעצם,לא התנפלתי עליו-ניסיתי לברוח ממנו
ת תום בריידר New member 25/4/04 #6 אשת הדייג ברוכה הבאה../images/Emo24.gif הפורום הזה הוא חם לכולן תתצטרפי ותהני מאוד. בהצלחה ..........
אשת הדייג ברוכה הבאה../images/Emo24.gif הפורום הזה הוא חם לכולן תתצטרפי ותהני מאוד. בהצלחה ..........
נ נויה של 4 New member 25/4/04 #8 בטח שאפשר../images/Emo24.gif א, ברוכה המצטרפת לפורום שלנו דרך אגב, השתנו כמה דברים בפורום השני, כנסי לראות.
בטח שאפשר../images/Emo24.gif א, ברוכה המצטרפת לפורום שלנו דרך אגב, השתנו כמה דברים בפורום השני, כנסי לראות.
P PINK POOH New member 25/4/04 #20 בודאי! יו וולקאם! אז אני יציג את עצמי: קוראים לי פינק פו, ואין לי חמות!!!