חם חם חם חם מהתנור

מאקי

New member
ב ../images/Emo43.gif... דש חם מטל של שחר

שמייצגת אותנו שם בהעדרה של הפנינה שכעת במרקש... אז טל היתה שם הערב סוליקו.. ו........... שאפו

r66

New member
מה היא עשתה, קפיצה לרוחק../images/Emo35.gif

וואי, איזה מתח....כמו בכדורסל
אולי תגידי כבר מה קרה

מאקי

New member
הערב נערך בתל אביב

בקניון עזריאלי.. טקס תפוח הזהב פורום מתכונים קיבל מקום ראשון בקטגורית שלנו

r66

New member
../images/Emo106.gif כל הכבוד. זו כבר הפעם

השלישית, למיטב זכרוני

מ צ ד ה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif שןב! כמו שנה שעברה!

כל הכבוד!!!

טלאית321

New member
עבורי זו לא הפתעה ף-)

זה היה צפוי
פורום כזה עם אנשים כמו שיש פה זה מובן מאליו! כל כולם פה עוזרים.

pirge

New member
מאקי? מי אוהב אותך יותר ממני. שוב

וזר
יות לפנינה ולטל ולבני משפחתם--- ולכולנו פה שחיים ונושמים את הפורום המקסים הזה. ומגיע לו בהחלט לזכות במקום הראשון.
לכולם. לילה טוב.

מאקי

New member
לדעתי מר.. נושא בתואר..חחחחחחחחחח

פירגה איזה כיף ואיזה פרגון.. שנה הבאה שיקחו אותך לשם בתור המתכנואית... תיכף יתחילו להצביע...

תודה תודה תודה ../images/Emo140.gif

בזכותכם זכינו במקום הראשון והמכובד בטקס תפוח הזהב! אני כל כך נרגשת! חייבת לספר לכם..... לאחר מחשבות מרובות החלטתי להגיע לת"א פעם אחת ולהשתתף לראשונה בטקס. הגעתי עם אחותי (שהיתה לבת זוגתי לערב זה). הטקס התקיים בעזריאלי בקופה 49 (איזה נוף איזה נוף
) ולאחר הסתערות האורחים על האוכל המשובח התחיל הטקס. אז הזכיות היו לפי הקטגוריות, כאשר באיזשהו שלב כבר התחלתי להתעייף.... אבל אז, עלתה לבמה מנהלת האשכול שלנו הקריאה כמה שמות של זוכים בקטגוריות שונות ואז היה נדמה לי שאני שומעת פורום מתכונים, המשכתי לעמוד מבלי לזוז וחשבתי לעצמי "לא יכול להיות - היא לא אמרה מתכונים...." ואז היא אומרת מנהלת הפורום היא טל ואנני יודעת אם היא כאן. ואני שעדיין לא מאמינה, הגעתי בריצה, ואמרתי אני אני , זאת אני!!
כל כך התרגשתי והתביישתי יש לציין וכל הזמן חזרתי על המשפט "אני לא מאמינה-איך זה יכול להיות" אח"כ היא שאלה אותי אם אני רוצה להגיד משהו, אבל אמרתי שממש לא! רציתי לברוח משם מרוב בושה
. (אני לא בנויה לכאלו דברים) בקיצור, מה אני אגיד לכם ? תודה לכולכם
כי בלעדיכם כל זה לא היה קורה. ועכשיו אני הולכת להתאפס קצת. לילה טוב טל

YHS

New member
אני מוכרח להגיד, ממקור ראשון

שאכן הגברת "של שחר" היתה מאד נרגשת.....

r66

New member
חכמולוגית, להגיד שם כמה מילים

ריגש אותך ולכתוב כאן כל-כך יפה לא מרגש אותך, אה?! למה לא אמרת את מה שכתבת כאן? אני לא מאמינה, לא יכול להיות
יופי
תנשמי עמוק
ותתרגעי לך עד מחר
ליל"ט

למעלה