elians
New member
חחחחחחחחח אחלה בדיחה
מכיר
חחחחחחחחח אחלה בדיחהוקצת בדיחה שיהיה
> > מיליונר אחד החליט לעשות מסיבה מפוארת בחצר הוילה שלו מסביב לבריכה. > > לצורך רושם בבריכה הוא שם כרישים ותנינים ששחו. > > באמצע האירוע עולה המליונר לבמה ומכריז:"מי שיקפוץ לבריכה וישחה מצד > לצד ויצא בחיים יקבל מיליון דולר". כולם מתכנסים מסביב לבריכה לראות מי קופץ > אבל אף אחד לא קופץ. המיליונר לא מתייאש ועולה לבמה ומכריז: "מי שיקפוץ > לבריכה וישחה מצד לצד ויצא בחיים יקבל מיליון דולר וגם את היאכטה שלי". עדיין > אף אחד לא קופץ. המיליונר לא מתייאש ועולה שוב לבמה ומכריז:"מי שיקפוץ לבריכה > וישחה מצד לצד ויצא בחיים יקבל מיליון דולר את היאכטה שלי וגם את הוילה הזאת". > לפתע מישהו קופץ לבריכה שוחה מהר מהר לצד השני של הבריכה בשניה > האחרונה חומק מהכרישים ויוצא מהמיים. המיליונר יוצא לבחור מחבק אותו > ואומר לו: "כל הכבוד לך בחור לפקודת מי לרשום את הצ'ק?" עונה לו הבחור: "אני לא > רוצה את הכסף". > שואל אותו המיליונר "לאן לשלוח את היאכטה?" עונה לו הבחור: "אני לא > רוצה את היאכטה". "ומה עם הוילה?" שואל המיליונר. "אני גם לא רוצה את הוילה" > עונה הבחור. "אז מה אתה רוצה?" שואל המיליונר. עונה הבחור: "אני רוצה > לדעת מי הבן זונה שדחף אותי לבריכה...."
מכיר