חברים יקרים

מצב
הנושא נעול.

ארזS

New member
../images/Emo124.gifחברים יקרים ../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

חברים יקרים

אני חושב שכדאי מאוד לארגן איזה מפגש של החברות והחברים בזמן הקרוב. החופש הגדול מתחיל ואני מאמין שחלק גדול מהחברות והחברים יוכלו למצוא את הזמן... השאלה היא רק מתי ואיפה לקיים מפגש כזה? ערן ! אנא "נעץ" שירשור זה בראש הדף הראשון. כולם ! אנא כתבו את דעתכם והצעותיכם.

ישראל ב

New member
דעתי חיובית בהחלט.

חברים יקרים

אני חושב שכדאי מאוד לארגן איזה מפגש של החברות והחברים בזמן הקרוב. החופש הגדול מתחיל ואני מאמין שחלק גדול מהחברות והחברים יוכלו למצוא את הזמן... השאלה היא רק מתי ואיפה לקיים מפגש כזה? ערן ! אנא "נעץ" שירשור זה בראש הדף הראשון. כולם ! אנא כתבו את דעתכם והצעותיכם.
דעתי חיובית בהחלט.
אך מאחר ואין לי את הכישורים לארגן מפגש כזה אשמח לראות הצעות של החבר'ה האחרים בעלי הניסיון. רק דרך אגב, ביום א' הקרוב אני יוצא למילואים לשלושה שבועות וכנראה שלא אהיה בסביבה הקרובה. אבל תארגנו ונראה.

אני בעד ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

חברים יקרים

אני בעד

יאללה תארגנו משהו!

אני אארגן לכם משהו, אבל...

אני בעד

יאללה תארגנו משהו!
...רק אם תהיה הענות ותבואו, לא כמו בפעם האחרונה שארגנתי וביטלתי מחוסר הענות (למי שלא זוכר, סיור רכבת העמק II, המשך לסיור הראשון). הכיוון הפעם יהיה סדנאות קישון בחיפה. תנו לי קצת זמן, ואארגן את זה.

ארזS

New member
עמית החובש היקר !

...רק אם תהיה הענות ותבואו, לא כמו בפעם האחרונה שארגנתי וביטלתי מחוסר הענות (למי שלא זוכר, סיור רכבת העמק II, המשך לסיור הראשון). הכיוון הפעם יהיה סדנאות קישון בחיפה. תנו לי קצת זמן, ואארגן את זה.
עמית החובש היקר !
הרי זה ברור שלא כולם יכולים להגיע בכל מועד ולכל מקום. גם אני, עם כל הרצון הטוב, ועובדה שאפילו העליתי את ההצעה, לא יכול להתחייב למיקום ומועד. אשר על כן אני מציע לנסות כמה אופציות, לכתוב את הרעיונות ולראות כמה יכולים להגיע לכל מקום ולפי זה לבחור. כדאי גם לארגן משהו שיעניין את רוב החברות והחברים. אולי מוזיאון הרכבת שישולב באירגון של רכבת מיוחדת עבור המשתתפים ? פעם דובר כאן על זה שעבור כמות מסויימת של אנשים זה ניתן לביצוע.

תשובה (חלקית)

עמית החובש היקר !
הרי זה ברור שלא כולם יכולים להגיע בכל מועד ולכל מקום. גם אני, עם כל הרצון הטוב, ועובדה שאפילו העליתי את ההצעה, לא יכול להתחייב למיקום ומועד. אשר על כן אני מציע לנסות כמה אופציות, לכתוב את הרעיונות ולראות כמה יכולים להגיע לכל מקום ולפי זה לבחור. כדאי גם לארגן משהו שיעניין את רוב החברות והחברים. אולי מוזיאון הרכבת שישולב באירגון של רכבת מיוחדת עבור המשתתפים ? פעם דובר כאן על זה שעבור כמות מסויימת של אנשים זה ניתן לביצוע.
תשובה (חלקית)
זו הרי בעיה ידועה, ותמיד, אבל תמיד, כל מועד שהוא לא יתאים לחלק מהאנשים (והנשים כמובן, לא שוכחים אתכן...). הבעיה שאי אפשר לתאם עם המארח כמה מועדים כחלופות. לא עובדים ככה. המארח קובע לרוב את המועד המתאים לו. מוזיאון הרכבת היה הסיור הראשון (חנוכה 2003), ולא נראה לי לחזור על סיור שכבר בוצע (ולטעמי היה מוצלח מאד). חוץ מזה, כל אחד ואחת מכם מוזמן לארגן בנוסף עוד מפגשים. אין לי בעלות על הארגון, נהפוך הוא.

ארזS

New member
צודק אין מה להגיד...

תשובה (חלקית)
זו הרי בעיה ידועה, ותמיד, אבל תמיד, כל מועד שהוא לא יתאים לחלק מהאנשים (והנשים כמובן, לא שוכחים אתכן...). הבעיה שאי אפשר לתאם עם המארח כמה מועדים כחלופות. לא עובדים ככה. המארח קובע לרוב את המועד המתאים לו. מוזיאון הרכבת היה הסיור הראשון (חנוכה 2003), ולא נראה לי לחזור על סיור שכבר בוצע (ולטעמי היה מוצלח מאד). חוץ מזה, כל אחד ואחת מכם מוזמן לארגן בנוסף עוד מפגשים. אין לי בעלות על הארגון, נהפוך הוא.
צודק אין מה להגיד...
בסיור ההוא לא הייתי לצערי אבל אתה צודק (חלקית...
) שאין טעם לחזור על סיור מוצלח. יש טעם, אבל אולי לאחר פרק זמן יותר ארוך. אני מנסה במקביל לארגן גם כן משהו... לא יודע אם אצליח אבל לנסות אנסה.

אשמח להשתתף, ביחוד אם זה יכלול

צודק אין מה להגיד...
בסיור ההוא לא הייתי לצערי אבל אתה צודק (חלקית...
) שאין טעם לחזור על סיור מוצלח. יש טעם, אבל אולי לאחר פרק זמן יותר ארוך. אני מנסה במקביל לארגן גם כן משהו... לא יודע אם אצליח אבל לנסות אנסה.
אשמח להשתתף, ביחוד אם זה יכלול
טיסת היכרות באיזה בואינג ...

fireman

New member
עמית אהלן

עמית אהלן
הבעיה עם שני הסיורים שארגנת בזמנו היא ששניהם כמדומני היו ביום שישי ואינם קרובים לתשתית מסילתית שהיא נוחה למרבית החברים בפורום אני גם אם הייתי רוצה לא הייתי יכול להגיע לעמק לביום שישי ב10 בבוקר מבאר שבע אלא אם אני אקום ב4 בבוקר. צריך לתכנן מפגש שיהיה בסמוך לתחנת רכבת מה שיאפשר גישה לכל חבר פורום לדעתי ימי חמישי בצהרים\אחה"צ הם המועד האולטימטיבי מאחר וחיילים בד"כ יוצאים הביתה ולמחורת רובם לא עובדים כך שלדעתי זה דיי נוח לרובם סיור לסדנאות הקישון מתקבל בכיף.

לא מדויק

עמית אהלן
הבעיה עם שני הסיורים שארגנת בזמנו היא ששניהם כמדומני היו ביום שישי ואינם קרובים לתשתית מסילתית שהיא נוחה למרבית החברים בפורום אני גם אם הייתי רוצה לא הייתי יכול להגיע לעמק לביום שישי ב10 בבוקר מבאר שבע אלא אם אני אקום ב4 בבוקר. צריך לתכנן מפגש שיהיה בסמוך לתחנת רכבת מה שיאפשר גישה לכל חבר פורום לדעתי ימי חמישי בצהרים\אחה"צ הם המועד האולטימטיבי מאחר וחיילים בד"כ יוצאים הביתה ולמחורת רובם לא עובדים כך שלדעתי זה דיי נוח לרובם סיור לסדנאות הקישון מתקבל בכיף.
לא מדויק
הסיור הראשון ("רכבת העמק I") היה דווקא באמצע השבוע, בחופשת חנוכה, אמנם יום עבודה (והיה שווה לקחת יום חופש !), והתחיל בתחנת רכבת (ההמשך לחסרי רכב היה מאורגן בהצטרפות לרכבים של אחרים. הסיור השני ("בקרה בלוד"), גם לא היה ביום שישי, וגם היה בתחנת רכבת. הסיור השלישי אכן תוכנן להיות ביום ו', ולא מתחנת רכבת, אך אם אנשים היו רוצים, אפשר היה לארגן ציוות לרכבים ואיסוף. הכל ענין של רצון. הסיור לקישון לא יהיה ביום שישי, יום חמישי מקובל גם עלי, תלוי במארח.

אורי404

New member
גם אני בעד.

חברים יקרים

גם אני בעד.
גם אני בעד מפגש כלשהו.

ה דרומי

New member
צודקים מהר לעשות מיפגש אבל הפעם

חברים יקרים

צודקים מהר לעשות מיפגש אבל הפעם
לא מקצועי אני חושב שיכול להיות רעיון למיפגש משהו על האש רק בשביל החברותה. נדמה לי שמשהו כבר עלה את הרעיון לעשות מיפגש על האש. לשבת להתקשקש ואולי איזו הרצאה של אחד החבריה. אני רעב משהו אש

אייל xxx

New member
דעתי חיובית צריך לארגן מפגש../images/Emo98.gif

חברים יקרים

דעתי חיובית צריך לארגן מפגש

אייל xxx

New member
בתחילת יולי זה זמן טוב רק מקום

חברים יקרים

בתחילת יולי זה זמן טוב רק מקום

החלטה נכונה ומצויינת. אפשר

חברים יקרים

החלטה נכונה ומצויינת. אפשר
בירושלים אצלי. כדאי שיהיה מפגש גיבוש ארוך שימנע אי-הבנות בפורום בעתיד. יש לי גן ענק ליד הבית ואפשר לעשות על האש.

מצב
הנושא נעול.
למעלה