חבר'ה, הדיסק החמישי יצא

../images/Emo124.gifחבר'ה, הדיסק החמישי יצא../images/Emo70.gif

שכחנו להזכיר את זה! אני מחכה שזה יגיע לארץ, שאני אוכל לקנות
הנה הרשימת שירים (חבל שיש רק 16): 1. "Thriller / Heads Will Roll" Michael Jackson / Yeah Yeah Yeahs 3:36 2. "Need You Now" Charles Kelley, Hillary Scott Lady Antebellum 3:37 3. "She's Not There" Rod Argent The Zombies 2:28 4. "Fat Bottomed Girls" Brian May Queen 4:12 5. "P.Y.T. (Pretty Young Thing)" James Ingram, Quincy Jones Michael Jackson 3:56 6. "Firework" Tor Hermansen, Mikkel Eriksen, Katy Perry Katy Perry 3:47 7. "Baby" Christopher Bridges, Christine Flores, Christopher Stewart Justin Bieber featuring Ludacris 3:35 8. "Somebody to Love" Jeremy Reeves Justin Bieber 3:10 9. "Take Me or Leave Me" Jonathan Larson Rent 3:11 10. "Sing" My Chemical Romance My Chemical Romance 4:03 11. "Don't You Want Me" Philip Oakey The Human League 3:33 12. "Do You Wanna Touch Me (Oh Yeah)" (featuring Gwyneth Paltrow) Gary Glitter, Mike Leander Joan Jett 3:36 13. "Kiss" (featuring Gwyneth Paltrow) Prince Prince 3:37 14. "Landslide" (featuring Gwyneth Paltrow) Stevie Nicks Fleetwood Mac 3:46 15. "Get It Right" Adam Anders 3:47 16. "Loser Like Me" מה אתם אומרים? יש שירים שחסרים לכם?

5ifi

New member
אני הייתי מחכה כמה פרקים,

כדי שיתווספו עוד כמה שירים טובים לרשימה, ויהיה אפשר לסנן קצת... PYT... מישהו אוהב אותו?

shaharory

New member
אני!!

פריטי יאנג ת'ינגס ריפיט אפטר מי סיי נהנהנה נהנהנה נהנהנהנה נהנהנהנה!

YourStarDust

New member
אני מופתעת בדיוק כמוך מתגובות ה-'אני'

ברשימה הזאת. באמצע השיר הרצתי אותו עד לסוף מרוב שיעמום XD

5ifi

New member
זה דווקא גורם לי לרצות לתת לו הזדמנות נוספת

אבל היוטיוב לא עובד לי

barbendavid

New member
אחלה דיסק

אני שונאת את ג'סטין ביבר אבל הם מבצעים אותם מהמם מתי הדיסק מגיע לארץ?

YourStarDust

New member
איפה Bills bills bills?!?!

הם רציניים? הוא השיר הכי טוב מבין ששת הפרקים האלה. הוא נחרש אצלי ברמות מטורפות. דיסק סביר. הרבה שירים טובים, אבל היה אפשר לחכות עוד שני פרקים ואז דיסק לפרקים 18-22 (או במקרה שיש 24 כמו השמועות אז בכלל.) כי בטח יהיו בהם הרבה שירים ומהפרק האחרון הם יכניסו הכל. הייתי מוותרת על - P.Y.T., She's Not There, ו- Kiss, ממש לא התחברתי.

sondheims Dot

New member
דיסק של הוורבלרז? יאיי!

אבל רק אני שמה לב שאין שם אף שיר אחד שקורט שר בו? אפילו לא שורה? איפה don't cry for me argentina?

5ifi

New member
לגמרי יאיי

ואין את דונט קריי פור מי, ארג'נטינה בגלל שהשירים הם מפרק 11. והוא באמת לא שר יותר מדי מאז הפרק הזה. קללה על ראשם. :p

Loriella

New member
דיסק של הוורבלרז??!?

גאונוותתת!!! זה דיסק ששווה לקנות

למעלה