../images/Emo124.gif הרברונן ../images/Emo124.gif וכולם בעצם-
בא לי להכין את המתכון (המצורף בסוף) של ארז קומורובסקי, אבל אין לי עופיונים, אלא רק פולק'סים וכרעיים [אגב- כרעיים זה רק המשולש או המשולש + הפולקע
]. בכל מקרה- זה מה שיש לי, זה לא קריטי, נכון?!
ועוד משהו (מופנה לכולם כמובן)- מחפשת רעיון למנה ראשונה, בארוחה בשרית (המשפחה של החבר שומרת כשרות). אבל לא משהו עם פילו.. תודה
מתכון: שלווים (עופיונים) בדבש שום ונענע רכיבים: 4 שלווים שלמים (השתמשתי בחצויים והטעמים נספגו הרבה יותר טוב) רבע כוס סויה כהה רבע כוס יין לבן 1 כפית ג'ינג'ר מגורד 2 כפות דבש 4 שיני שום כתושות 1 כף עלי כוסברה קצוצים 1 כף עלי נענע קצוצים 1 כף עלי בזיליקום קצוצים חצי כפית עשב לימון קצוץ (לא השתמשתי) מעט פלפל סצ'ואני גרוס (השתמשתי בתערובת פלפלים) מעט צ'ילי טרי קצוץ דק (השתמשתי ביבש טחוונטרי) קורט מלח אופן הכנה: מערבבים חומרי המרינדה יוצקים על השלווים 12 שעות מעבירים לתבנית פתוחה עם המרינדה מעל 240 מעלות במשך 15 דקות הערות: (של הרברונן) קריספי מבחוץ ורך מבפנים מאד מיוחד להגיש על מצע פירה ירקות שורש בשני צבעים מקור המתכון: ארז קומורובסקי הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2




