הקשיבו הקשיבו!

stormy

New member
../images/Emo124.gifהקשיבו הקשיבו!

קיבלתי החלטה ואני הולכת לעמוד בה! אני לא הולכת יותר לחתוך את עצמי! בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זהו! גמרתי עם זה... זה לא עושה בכלל טוב...רק רע... זה כן עושה טוב אבל לכמה שניות ואז הכאב בא ואז החרטה.... ואני לא מייסרת את עצמי יותר במחשבות על זה שאני לא יכולה לשתות, כי אני לא יכולה וזאת עובדה שפועלת רק לטובתי אז אני לא הלכת לשקול יותר אם להפסיק את הכדורים בשביל זה או לא! ואני הולכת לעשות ספורט רק בשילוב של אוכל בריא ובכמות הנכונה ולא שואפת לרזות יותר...רק להתחזק מהספורט!!!! על כל אלה אמן!

daboor

New member
אמן!!!!!

בהצלחה ילדה!!! אחלה החלטות... אנחנו פה בשביל לעזור לך לקיים את מה שאמרת! אני גאה בךךךך! חיבוקי כבר בדרך...
קבלי ממני ח"ח ענקקקקק אוהבת

stormy

New member
וואו!

אלוורה זה דבר מעולה! לכל מי שיש חתכים ורוצה לזרז את העניינים- כדאי לכם לשים אלוורה זה מעולה...זה מרפא אותם מזה מהר....הם כבר נראים הרבה יותר טוב ובקרוב אני אלך כבר עם קצר...

Curly

New member
מחזיקה לך אצבעות!!!../images/Emo45.gif

אני יודעת שתחזיקי מעמד!! את חזקב\ה כל הכבוד לך טל

י ל ד ה

New member
../images/Emo45.gifאני המוווומה../images/Emo45.gif

לטובה
לקחת על עצמך הרבה החלטות, כולם מאד רציניות, כולן מאוד חיוביות. איזה כוח רצון! וואוווו עלי והצליחי ופרחי
כל הכבוד ילדה

stormy

New member
שוב נפילה במצב רוח....

ועכשיו בא התאבון המוגבר...אכלתי תפוצ´יפס ועכשיו אני אוכלת שוקולד... רק הבוקר שמחתי שירדתי במשקל ועכשיו אני כבר מעלה אותו מחדש.......... אוף....איזה דבה.................................................... סתתםםםםםםםםםםםםםםם אני שונאת את עצמי ושונאת את ההודעות שאני משאירה לכםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ושונאת לשנוא! ושונאת לאהוב! ושונאת שאוהבים אותי ושונאת ששונאים אותי....ושונאת את עצמי.............................................. ונהנית מהחים.........וסובלת מהםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אאאאאאאאאאאאאאאכככככככככככככככככככככככככככככככחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!! אוף..........אני עושה סיפור מכלום.....

stormy

New member
אני לא מאמינה....

זהו...עבר לי המצב רוח הרע...זה עניין של דקות ואני כבר בסדר...נכון שאני מוזרה????
סהר...מה קורה לי? אני משתגעת?

psych out

New member
כמה דברים

תזכרי עד כמה מהר רע יכול להתחלף בטוב אז כשנדמה שהרע הולך להישאר לתמיד, תזכרי שהוא לא מסוגל לכך. הוא לא חזק מספיק בשביל זה. אל תתני לשוקולד ותפוצ´יפס להרוס לך הכל... זה גיל ההתבגרות. הגוף צריך אנרגיה וסוכר. אל תנסי לאכול פחות, תנסי פשוט לאכול נכון... לדוגמא במקום לשים סוכר בתה שימי דבש... במקום לחם לבן לחם מלא. במקום פיצה תפוחי אדמה עם סלט. במקום תפוצ´יפס פירות. נשמע ג´ננה... אבל אפשר להתרגל לזה לאט. דיאטה זה עניין של התרגלות.. וקשה להתרגל מהר. אל תאשימי את עצמך על פרוסת עוגה או בקבוק קולה או חצי חפיסת שוקולד או משהו... תמיד אפשר לאזן הכל. אם בבוקר אכלת שוקולד אז תשתדלי להימנע מדברים מתוקים לשאר היום. ואם לא כ"כ מצליחים אז זה לא סוף העולם... רק עיכוב קטן.

../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

מתוקה שלי, את לא יודעת עד כמה שימחה אותי ההודעה שלך החלטת החלטות נבונות, ואני בטוחה שתצליחי, את יכולה !!! אבל, יש לי בקשה, כפי שאת יודעת, יש נפילות, ויש פעמים ש"סוטים מדרך הישר", אני מבקשת, שגם אם תהיה לך נפילונת, אל תכעסי על עצמך, אל תהיי יותר מדי קשה נכון שאלו החלטות מעולות, אבל אי אפשר להפסיק דברים בבת אחת ... אני ממליצה שתתחילי ב-לא לחתוך שבוע, ואז אולי תני לעצמך יום שבו תרשי לך, אפילו חתכון קטן, תראי שזה משפיע עלייך אחרת עכשיו, שאת לא צריכה את זה כבר ואז אל תחתכי שבועיים, שלושה, חודש בסוף תראי שלא תצטרכי את אותו יום שבו את מרשה לעצמך ! כנ"ל לגבי השתייה ! אני פשוט מפחדת, שתהיי קשה עם עצמך, שרק תזיקי לעצמך אם תהיה לך נפילה ולהפסיק בבת אחת, זה באמת קשה, אני יודעת כי גם אני מנסה. אני לא רוצה שתחשבי שאני חושבת שאין לך את היכולת, כי אני בטוחה שאת יכולה אני פשוט דואגת לך לא רוצה שברגע של דיכאון תפרי את ההחלטה ואחרי זה תיפגעי או תענישי את עצמך על כך ! אני אוהבת אותך ואתפלל להצלחתך כל הזמן שלך, אני.

Pixy led

New member
אחלה!!!../images/Emo171.gif

וואו, סטורמי... איך אני שמחה לשמוע את זה ממך! ידעתי, ידעתי שתגיעי להחלטה הנכונה והבריאה, אני כל-כך גאה בך, ילדונת... אני כל-כך שמחה בשבילך... בהצלחה, בהצלחה, בהצלחה!!! את תהיי מאושרת, ואני תמיד כאן בשבילך לעזרה...

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
מתוקה, חמודה, יקרה... ../images/Emo24.gif

אנחנו איתך, חמודה... שמחים מאוד לשמוע. אנחנו פה, נהדרת... מחזקים את ההחלטות הנפלאות. להחליט זה הצעד הראשון... צעד חשוב צעד גדול... ועכשיו לאט-לאט... אנחנו איתך לא לחשוש ילדה. מצבי הרוח - עולים ויורדים כדאי לזכור גם כשמצב הרוח יורד הוא עולה בחזרה... אז כשזה קורה, מתוקה צריך לעצור לנשום עמוק להרגע ושוב לאט-לאט להמשיך... אנחנו איתך, חמודה ((((((סטורמי))))))

יערה100

New member
איזה החלטה!!

אני גאאהה בך מתוקה! אני איתך לאורך כל הדרך, ואת בוחרת בדרך הנככונה! אוהפת

Oceans Child

New member
סטורם מקסימה...

רק רציתי לומר לך כל הכבוד!!!
גאה בך נורא, ומקווה שתמשיכי ככה. ושתדעי, שיכולות להיות נפילות, זו דרך הטבע, אבל תמשיכי. אל תוותרי! מאמינה בך ואוהבת אותך, אני

למעלה