הספירה לאחור-עוד שבוע בלבד

../images/Emo124.gifהספירה לאחור-עוד שבוע בלבד../images/Emo70.gif

לכבוד החג והשנה החדשה, קבלו ספיישל של סטפני ובובי ג'ון! פלאו
-מה דעתכם על המיקום של העונה? -מה דעתכם על הטוויסט של חלוקת השבטים, והדחה מוקדמת של שני מתמודדים? -איזה שבט אהבתם יותר? -מי רציתם שיגיע רחוק יותר? -מי חשבתם שהגיע רחוק מדי? -מה דעתכם על אי הגלות שהופיע לראשונה? -מה דעתכם על המושבעים ועל ההצבעות שלהם בגמר? -מה דעתכם על הזוכה? -מה דעתכם על הראנר אפ? -מי הכי רציתם שינצח מכל המתמודדים? -מה דעתכם על העונה באופן כללי? גוואטמלה
-מה דעתכם על המיקום של העונה? -מה דעתכם על כך שהביאו את סטפני ובובי ג'ון לסיבוב שני? -איזה שבט אהבתם יותר? ואחרי הערבוב? -מי רציתם שיגיע רחוק יותר? -מי חשבתם שהגיע רחוק מדי? -מה דעתכם על האליל שהופיע לראשונה? -מה דעתכם על המושבעים ועל ההצבעות שלהם בגמר? -מה דעתכם על הזוכה? -מה דעתכם על הראנר אפ? -מי הכי רציתם שינצח מכל המתמודדים? -מה דעתכם על העונה באופן כללי?

תשובותיי-

פלאו
-מה דעתכם על המיקום של העונה? נחמד בסה"כ -מה דעתכם על הטוויסט של חלוקת השבטים, והדחה מוקדמת של שני מתמודדים? טוויסט חביב בתור דבר חד פעמי, וקצת חבל לי על ג'ונתן. -איזה שבט אהבתם יותר? אולונג! -מי רציתם שיגיע רחוק יותר? די הרבה- סטפני, בובי ג'ון, אנג'י, ג'ף, ג'ונתן -מי חשבתם שהגיע רחוק מדי? קארין, טום,ג'נו (למרות שבהתחלה היא היתה בסדר, לא יודע מה קרה לה בהמשך) -מה דעתכם על אי הגלות שהופיע לראשונה? בעונה הזאת לא אהבתי את המתכונת שלו -מה דעתכם על המושבעים ועל ההצבעות שלהם בגמר? אני זוכר שבהתחלה רציתי שקייטי תנצח, אבל בתכלס הגיע לטום יותר -מה דעתכם על הזוכה? לא חיבבתי אותו בעונה הזאת בצפייה ראשונה -מה דעתכם על הראנר אפ? חביבה -מי הכי רציתם שינצח מכל המתמודדים? סטפני/בובי ג'ון -מה דעתכם על העונה באופן כללי? מצ'עממת גוואטמלה -מה דעתכם על המיקום של העונה? מגניב! -מה דעתכם על כך שהביאו את סטפני ובובי ג'ון לסיבוב שני? הייתי בשוק, וממש שמחתי
-איזה שבט אהבתם יותר? ואחרי הערבוב? אני חושב שאהבתי יותר את נאקום, אבל בתכלס יותר אהבתי מתמודדים מסויימים מכל שבט -מי רציתם שיגיע רחוק יותר? גם די הרבה- איימי, בריאן, בובי ג'ון, מרגרט, ברוק -מי חשבתם שהגיע רחוק מדי? ג'אד, רייף, גארי -מה דעתכם על האליל שהופיע לראשונה? תחילתה של ידידות מופלאה
רק חבל שגארי מצא אותו... -מה דעתכם על המושבעים ועל ההצבעות שלהם בגמר? אני הייתי מאוד מרוצה -מה דעתכם על הזוכה? מאוד אהבתי אותה -מה דעתכם על הראנר אפ? נו סטפני, שאני לא אוהב אותה? -מי הכי רציתם שינצח מכל המתמודדים? דני -מה דעתכם על העונה באופן כללי? אחלה עונה, די אנדרייטד לדעתי

niro62

New member
יאללה גם אני עונה היום

לכבוד החג והשנה החדשה, קבלו ספיישל של סטפני ובובי ג'ון! פלאו -מה דעתכם על המיקום של העונה? מדהים -מה דעתכם על הטוויסט של חלוקת השבטים, והדחה מוקדמת של שני מתמודדים? מדהים הייתי בשוק -איזה שבט אהבתם יותר? אולונג
-מי רציתם שיגיע רחוק יותר? אנג'י -מי חשבתם שהגיע רחוק מדי? קרין ניראלי קראו לה שהגיע מקום 5 -מה דעתכם על אי הגלות שהופיע לראשונה? אני לא חושב שאפשר לקרוא לזה אי הגלות ואני לא מאלה שאומרים ששם הכול התחיל -מה דעתכם על המושבעים ועל ההצבעות שלהם בגמר? בתכלס גם אני הייתי בוחר טום זה לא שהיה מישהו שעדיך עליו בגמר -מה דעתכם על הזוכה? לדעתי הוא היה למלמ בעונה 10 אבל אהבתי אותו ב20 -מה דעתכם על הראנר אפ? לא זוכר ממנה שום דבר -מי הכי רציתם שינצח מכל המתמודדים? סטפני -מה דעתכם על העונה באופן כללי? חלשה אחרי שאולונג הפסידו בשלוש משימות הבנתי מה יקרה עד האיחוד! גוואטמלה -מה דעתכם על המיקום של העונה? משונה משהו שלא היה לפני -מה דעתכם על כך שהביאו את סטפני ובובי ג'ון לסיבוב שני? לדעתי היו צריכים להביא אותם לעונה 16 כבר -איזה שבט אהבתם יותר? ואחרי הערבוב? את השבט שסטף ורייף היו בו לםני ואחרי העירבוב -מי רציתם שיגיע רחוק יותר? מרגרט -מי חשבתם שהגיע רחוק מדי? לידיה -מה דעתכם על האליל שהופיע לראשונה? המתכונת שלו הייתה כל כך טיפשית אבל הוא הוסיף עניין -מה דעתכם על המושבעים ועל ההצבעות שלהם בגמר? ממורמרות אבל ככה זה שאנשים ממורמרים כמו ג'אד וג'יימי נמצאים שם! -מה דעתכם על הזוכה?אחת הגרועות -מה דעתכם על הראנר אפ? מלכהההה -מי הכי רציתם שינצח מכל המתמודדים? סטפני -מה דעתכם על העונה באופן כללי? עונה לא רעה בכלל נהנתי

ob122

New member
בעונות האלה הדעה שלי שונה ממחצית הפורום

לכבוד החג והשנה החדשה, קבלו ספיישל של סטפני ובובי ג'ון! פלאו -מה דעתכם על המיקום של העונה? חביב -מה דעתכם על הטוויסט של חלוקת השבטים, והדחה מוקדמת של שני מתמודדים? אחלה טוויסט -איזה שבט אהבתם יותר? אולונג -מי רציתם שיגיע רחוק יותר? בובי ג'ון, אנג'י , גם סטפני הבעיה היא שהרגשתי שהיא גונבת זמן מסך על חשבון מתמודדים אחרים. -מי חשבתם שהגיע רחוק מדי? קייטי ג'נו. -מה דעתכם על אי הגלות שהופיע לראשונה? בסדרררר -מה דעתכם על המושבעים ועל ההצבעות שלהם בגמר? אחלה -מה דעתכם על הזוכה? לא אסטרטג, אך בעונה חסרת אסטרטיגיה הוא האופציה העיקרית. -מה דעתכם על הראנר אפ? לא סבלתי אותה -מי הכי רציתם שינצח מכל המתמודדים? סטפני אבל גם את טום חיבבתי -מה דעתכם על העונה באופן כללי? רוב הפורום בטח יופתע אבל אני אישית חושב שהעונה לא רעה בכלל, למרות שלא היה בא שום מהלך אסטרטיגי שווה, היא הייתה מיוחדת לדעתי. גוואטמלה -מה דעתכם על המיקום של העונה? מיקום לא רע -מה דעתכם על כך שהביאו את סטפני ובובי ג'ון לסיבוב שני? אחלה רעיון, את שתיהם חיבבתי בעונה הקודמת. -איזה שבט אהבתם יותר? ואחרי הערבוב? השבט של סטפני ורייף. -מי רציתם שיגיע רחוק יותר? גרי, בובי ג'ון -מי חשבתם שהגיע רחוק מדי? לינדה (לא בטוח שזה השם) -מה דעתכם על האליל שהופיע לראשונה? אהבתי את זה, מה שעיצבן אותי זה שאפשר לשתמש באליל לפני הצבעות. -מה דעתכם על המושבעים ועל ההצבעות שלהם בגמר? הצבעות ממורמרות -מה דעתכם על הזוכה? חיבבתי אותה אך אני לא חושב שהגיע לה לזכות. -מה דעתכם על הראנר אפ? רציתי תזכה -מי הכי רציתם שינצח מכל המתמודדים? סטפני -מה דעתכם על העונה באופן כללי? עונה גרועה

Double U

New member
ספיישל סטפני../images/Emo99.gif

פלאו -מה דעתכם על המיקום של העונה? מדהים -מה דעתכם על הטוויסט של חלוקת השבטים, והדחה מוקדמת של שני מתמודדים? אין לי בעיה עם חלוקת שבטים, עם ההדחה יש לי כי זה ממש מזכיר לי את הגירסא הישראלית. -איזה שבט אהבתם יותר? אולונג! -מי רציתם שיגיע רחוק יותר? סטפני, אנג'י -מי חשבתם שהגיע רחוק מדי? כל מי שהודח אחרי סטפני. -מה דעתכם על אי הגלות שהופיע לראשונה? זה היה ממש לא קשור האמת...והדרך שבה הוחלט מי נשלח לאי הגלות גם מזכיר לי את הגירסא הישראלית (לעומת עונות מאוחרות יותר בהן המנצח בפרס בחר מי נשלח לגלות) -מה דעתכם על המושבעים ועל ההצבעות שלהם בגמר? לא אהבתי את המושבעים, חוץ מאת סטפני
ההצבעה שלהם הייתה די צפויה... -מה דעתכם על הזוכה? לא אהבתי -מה דעתכם על הראנר אפ? לא אהבתי. -מי הכי רציתם שינצח מכל המתמודדים? סטפני
-מה דעתכם על העונה באופן כללי? משעממת במיוחד! ההפקה רצתה שייראה מגניב הקטע ששבט אחד מכסח את השבט השני, אבל בפועל זה הפך את העונה למשעממת++++ גוואטמלה -מה דעתכם על המיקום של העונה? ממש מגניב שהם חיו בין כל הפירמידות
-מה דעתכם על כך שהביאו את סטפני ובובי ג'ון לסיבוב שני? מבובי ג'ון לא אכפת לי. סטפני - מצוין! -איזה שבט אהבתם יותר? ואחרי הערבוב? יאשה ואז נאקום. -מי רציתם שיגיע רחוק יותר? איימי, ברייאן. -מי חשבתם שהגיע רחוק מדי? לידיה -מה דעתכם על האליל שהופיע לראשונה? סחטיין על הרעיון -מה דעתכם על המושבעים ועל ההצבעות שלהם בגמר? מרמור עצום כלפי סטפני. ממש לא ברורה לי ההצבעה של לידיה שלולא סטפני ורייף היא הייתה מודחת שנייה. כנ"ל בובי ג'ון שסטפני עזרה לו להישאר עד הפיינל 9 כדי שהוא יהיה במושבעים. לא הייתה לי בעיה עם הפסיד 5-2 או 4-3 של סטפני אבל 6-1 זה כבר מרמור. -מה דעתכם על הזוכה? מגיע לה שהצליחה להגיע לגמר כנגד כל הסיכויים, אבל לא זוכה מדהימה
-מה דעתכם על הראנר אפ? מלכת על
-מי הכי רציתם שינצח מכל המתמודדים? סטפני! -מה דעתכם על העונה באופן כללי? ממש טובה, אחת האהובות עליי

nirp232

New member
הנה זה בא

פלאו -מה דעתכם על המיקום של העונה? אדיר -מה דעתכם על הטוויסט של חלוקת השבטים, והדחה מוקדמת של שני מתמודדים? בעייתי משהו ג'ונתן וונדה נדפקו. -איזה שבט אהבתם יותר? אהבתי את שניהם באותה המידה -מי רציתם שיגיע רחוק יותר? בובי ג'ון, אנג'י, ג'יימס(הוא נמושה אבל ממש מצחיק) ההדחה של וונדה וג'נתן לא הייתה הוגנת לטעמי -מי חשבתם שהגיע רחוק מדי? ג'נו ,גרג, קובי. -מה דעתכם על אי הגלות שהופיע לראשונה? בסדר אני חושב. -מה דעתכם על המושבעים ועל ההצבעות שלהם בגמר? קצת אכזרים. רחמתי על קייטי אבל טום היה צריך לזכות. -מה דעתכם על הזוכה? א ני דיי לבד בזה אבל טום נמצא אצלי בטופ 5 של כול העונות והוא מאוד אנדרייטד כשחקן אסטרטגי -מה דעתכם על הראנר אפ? משעשעת לפעמים מעצבנת לפעמים. -מי הכי רציתם שינצח מכל המתמודדים? טום. -מה דעתכם על העונה באופן כללי? מעולה מבחינת אתגרים (האתגר האחרון היה אחד הטובים). פרה מארג' מצחיק (בעיקר בזכות ג'יימס) אבל לא מעניין מבחינה אסטרטגית ופוסט מארג' מעניין אסטראטגית אבל יבש מבחינת בידור.סך הכול בינונית הבל היו גרעות יותר (טוקצינס סמואה פיגי) את גווטמלה אני רואה עכשיו אז אני לא הולך לענות על השאלון אבל סטף ממש מעצבנת שם.

עונה ../images/Emo233.gif

פאלאו: מיקום: אחד המהממים!!! טוויסט חלוקת השבטים: סתמי ביותר. שבט אהוב: קורור מישהו שרציתי שיגיע רחוק יותר: אנג'י!!! בובי ג'ון, ג'ף, וסטף כמובן מישהו שהגיע רחוק מדי: קייטי, ג'ן, קארין
גרג אי הגלות: לא השפיע הרבה הפעם. הצבעת המושבעים: למה ציפיתם? מי יעדיף את קייטי
על טום?
הזוכה: מגיע לו ראנר-אפית: מעפנה הכי רציתי שינצח: סטף דעתי על העונה: משמימה ולא הוגנת. גוואטמלה: המיקום: גם מעולה. ההחזרה של סטפני ובובי ג'ון: הם נפלו על שבט הכי מעאפן בעולם ובלי ערבוב, קצת מגיע להם. העדפה מתקנת. שבט: נאקום לפני ואחרי הערבוב. מישהו שרציתי שיגיע רחוק יותר: מרגרט, בריאן מישהו שהגיע רחוק מדי: ג'אד
האליל: איך שהוא היה בעונה הזו, היה יחסית דפוק והוציא את האפשרות לבליינדסייד. הצבעת המושבעים: היה לא מעט מרמור. אחרי הכול, סטף לא שיחקה רע. אבל, כמו עם ראסל וסנדרה, זה היה משחק אסטרטגי אל מול משחק חברתי. הזוכה: אחת המעפנות ראנר-אפית: מלכה!!! אבל אהבתי אותה פחות בעונה הזו הכי רציתי שינצח: סטף ורייף דעתי על העונה: טובה, יש מה לשפר.

BigBrotherBar

New member
עונה

מה דעתכם על המיקום של העונה?מיקום אחד הטובים -מה דעתכם על הטוויסט של חלוקת השבטים, והדחה מוקדמת של שני מתמודדים?טוויסט קצת לא פייר אבל סך הכל מעניין -איזה שבט אהבתם יותר?אולונג -מי רציתם שיגיע רחוק יותר?סטפני,איבראים,בובי ג'ון -מי חשבתם שהגיע רחוק מדי?קייטי -מה דעתכם על אי הגלות שהופיע לראשונה?נחמד -מה דעתכם על המושבעים ועל ההצבעות שלהם בגמר?הצבעות טובות! -מה דעתכם על הזוכה?מעולה,זוכה אחד הטובים -מה דעתכם על הראנר אפ?לא שחקן משהו :S -מי הכי רציתם שינצח מכל המתמודדים?טום -מה דעתכם על העונה באופן כללי?עונה חביבה+

NP16

New member
שבוע :O

פאלאו -מה דעתכם על המיקום של העונה? מקום יפה -מה דעתכם על הטוויסט של חלוקת השבטים, והדחה מוקדמת של שני מתמודדים? זה עשה את הפרק הראשון אולי הפרק הראשון הכי טוב אי פעם.. אני חושב שגם ככה נכנסים למשחק יותר מהר..למרות שהקאסט המעפן הזה לא עזר לו! -איזה שבט אהבתם יותר?ברור שאולונג..קורור אחד השבטים הכי משעממים ולדעתי גם לא במיוחד חכמים אי פעם. -מי רציתם שיגיע רחוק יותר? אנג'י, בובי ג'ון וסטפני- דה !
גם קובי! -מי חשבתם שהגיע רחוק מדי? אנג'י ,קרין, נוראיות! , ואיאן.. דווקא אהבתי אותו, אבל אם הבן אדם הזה מוכן לוותר על המליון כנראה שלא היה מגיע לו המעמד הזה של פיינל 3.. -מה דעתכם על אי הגלות שהופיע לראשונה? התעללות בנפש האדם! -מה דעתכם על המושבעים ועל ההצבעות שלהם בגמר?המושבעים גרועים אחד אחד חוץ מסטפני.. וג'ניפר חמודה. ההצבעות שלהם סבבה, לא היה פה הרבה זה, בייחוד שאני זוכר שקייטי הייתה נואמת גרועה. מצחיק שקובי הצביע לקייטי..מעניין למה הוא עשה את זה
. -מה דעתכם על הזוכה? הוא בדיוק מהאנשים שאני לא יכול לסבול, כל ההצטדקויות האלה של "אוי, רוצים להדיח אותי, כמה נורא, איזה נחשים!" זה כאילו הוא ממש לא ידע לאיפה הוא בא לפעמים. ולא, בשלב מסוים כבר לא האמנתי שזה מתוך משחק - יש לו די אישיות של אחד שמגיע לו הכל, לא יכול לסבול אותו... בצורה משחקית הגיע לו כמובן כשהוא הרע במיעוטו אבל אפילו אמא שלי מקיאה ממנו ושונאת את כל הפוציות שבו. -מה דעתכם על הראנר אפ? עשתה טעות ענקית בלהדיח את ג'ניפר, אני לא הבנתי את זה, ועוד דווקא אחרי שהראתה הברקה ברצון להצטרף לברית בנות עם סטפני.. אבל האמת שהיא די חביבה סך הכל. -מי הכי רציתם שינצח מכל המתמודדים? סטפני בלבד.. -מה דעתכם על העונה באופן כללי? המרג' הכי נוראי שקיים, פרה מרג' דווקא היה די מעניין לראות את אולונג מצטמצטמים אבל זה מיצה את עצמו, בייחוד שזה דווקא השבט היותר מעניין בין ה-2.... קיצור- עונה גרועה, לדעתי יותר מ5 אפילו.(= הכי ) גוואטמלה -מה דעתכם על המיקום של העונה? אחד המיקומים הטובים! למרות שחבל בלי מים, אבל זה הוסיף משהו מיוחד -מה דעתכם על כך שהביאו את סטפני ובובי ג'ון לסיבוב שני? הגיע להם, דווקא בייחוד לבובי ג'ון שהיה אמור להגיע למיזוג בכל עונה נורמלית. -איזה שבט אהבתם יותר? ואחרי הערבוב? שבט יאשה הוא אחד התותחים, אחד אחד שם. בריאן ואיימי שהצחיקו אותי מאד והיו חכמים מאד, גארי שהיה נחמד מאד, לידיה הייתה קורעת! אני מהיחידים שדווקא מחבבים אותה?,סטפני המלכה, רייף המלך, ג'יימי גם היה סבבה, אחד השבטים
. אחרי הערבוב, זה היה נאקום איפה שסטפני ורייף? היה שם יותר מעניין עם הבגידה של ג'אד וכאלה. -מי רציתם שיגיע רחוק יותר? איימי ובריאן!!!!!! מיד לעונה שנייה! -מי חשבתם שהגיע רחוק מדי?דני ללא ספק, אני זוכר שבמהלך העונה דיברתי על דני אז אמא שלי "מי?" "נו עם הכובע" "מי זו דני אני לא זוכרת..". גם אחרי העונה אותו דבר כמובן. היא זוכרת שיש מישהי שניצחה את סטפני אבל היא לא יודעת את השם שלה. ,-מה דעתכם על האליל שהופיע לראשונה? קצת סתמי, אבל בדקו את המוצר ובסוף זה הצליח (קצת יותר מדי הצליח! די עם ה10 אלילים
) -מה דעתכם על המושבעים ועל ההצבעות שלהם בגמר? נוראיים וזה אחד מ2 חברי המושבעים שאני הכי שונא בעולם,וזה חבל כי אני די מחבב את לידיה,סינדי וג'יימי ובובי ג'ון . אני חושב שהמרמור שלהם היה גם תלוי בזה שהם מאד קינאו בסטפני שהיא בעונה השנייה שלה, אני לא מבין איך זה דבר שעוזר לה, בדיוק להפך. בתור כאלה שבעצמם הפסידו את המליון הם לא אמורים להרגיש שדני יותר ראויה כי עדיין לא שיחקה. -מה דעתכם על הזוכה?אולי הזוכה שעשתה הכי קצת בכל העונות,,גם היא וגם בוב עשו דבר אחד טוב שזה להתחבר לשוגר/רייף- דבר שבנה להם את המשחק והרס לשני. לא מתחבר אליה בשיט. -מה דעתכם על הראנר אפ? הגיעה עם מטרה ענקית ושיחקה משחק מעולה, חולה עליה
. מצד שני, מותק, הגזמת עם הבגידות. צריך לבגוד שזה תורם אסטרטגית, אני יכול להבין את ההדחות של ג'אד וג'יימי, חזקים פיזית וכדומה, של סינדי ובייחוד לידיה היו מיותרות. (אם כי..אני זוכר שסינדי בכלל ניסתה להדיח את רייף! אם זה כך גם למה היה לסינדי מה להיות ממורמרת על בגידה, איזה צבועה) -מי הכי רציתם שינצח מכל המתמודדים?סטפני ללא ספק, גם רייף שיחק טוב מבחינת שליטה על המשחק.. ואני יכול להבין את ההגיון שלו בלקחת את דני רחוק. -מה דעתכם על העונה באופן כללי? עונה מעולה ודי אנרייטד מאד נהנתי ממנה!

NP16

New member
יש לי טעות חמורה~!

לא אנג'י הגיעה רחוק מדי ונוראית, אלא ג'אנו!

אורישקי

New member
עונה

פלאו -מה דעתכם על המיקום של העונה? המיקום הכי יפה בתולדות הישרדות! -מה דעתכם על הטוויסט של חלוקת השבטים, והדחה מוקדמת של שני מתמודדים? נחמד לפעם אחת בלבד. -איזה שבט אהבתם יותר? אולונג
-מי רציתם שיגיע רחוק יותר? אנג'י ובובי ג'ון וסטף! -מי חשבתם שהגיע רחוק מדי? קארין קארין קארין! -מה דעתכם על אי הגלות שהופיע לראשונה? בתכלס הייתה לו משמעות כי בזכותו ג'אנו פרשה
-מה דעתכם על המושבעים ועל ההצבעות שלהם בגמר? תכלס הוא היה הכי נורמלי -מה דעתכם על הזוכה? לא מתתי עליו אבל הכי הגיע לו מקורור -מה דעתכם על הראנר אפ? לא משו בכלל -מי הכי רציתם שינצח מכל המתמודדים? סטף כפרעליה. -מה דעתכם על העונה באופן כללי? מזעזעת וההפקה עשתה טעות שנתנה לשבט שלם להישמד. גוואטמלה -מה דעתכם על המיקום של העונה? תכלס זה המקום הכי קשה למתמודדים לדעתי! הוא אולי יבש טיפה אבל מעניין. -מה דעתכם על כך שהביאו את סטפני ובובי ג'ון לסיבוב שני? אהבתי את זה כי הם לא מיצו את עצמם. -איזה שבט אהבתם יותר? ואחרי הערבוב? תמיד את השבט עם סטף. -מי רציתם שיגיע רחוק יותר? זו העונה עם הכי הרבה פספוסים! מרגרט,איימי,בריאן
-מי חשבתם שהגיע רחוק מדי? ג'אד
-מה דעתכם על האליל שהופיע לראשונה? השיטה פה מפגרת -מה דעתכם על המושבעים ועל ההצבעות שלהם בגמר? ממורמרים רצח -מה דעתכם על הזוכה? תכלס היא לא כזו נוראית אבל גם לא הברקה -מה דעתכם על הראנר אפ? ידוע הכל
אבל עשתה טעות בהדחות של סינדי ושל לידיה! -מי הכי רציתם שינצח מכל המתמודדים? סטף! -מה דעתכם על העונה באופן כללי? עונה נחמדה. היו קטעים משעממים והיו קטעים מעניינים, הייתה אסטרטגיה. אחלה עונה

B R A Y E R

New member
מנהל
סטפני לה גרוסהההההה

פלאו -מה דעתכם על המיקום של העונה? סבבה. לא היה משהו ייחודי למרות שנראה לי שניסו דווקא כן(עם סיפורי מלחמת העולם השניה בלהבלהלבה) -מה דעתכם על הטוויסט של חלוקת השבטים, והדחה מוקדמת של שני מתמודדים?וונדה
ולדעתי זו אחת הסיבות שאולונג בילו המון במועצת השבט! -איזה שבט אהבתם יותר?אף שבט! -מי רציתם שיגיע רחוק יותר?סטפני
אהבתי גם את ג'ולנדה שהודחה ראשונה -מי חשבתם שהגיע רחוק מדי? כל שבט קורור המעפן -מה דעתכם על אי הגלות שהופיע לראשונה? תקוע אבל סבבה -מה דעתכם על המושבעים ועל ההצבעות שלהם בגמר? הצבעות הגיוניות -מה דעתכם על הזוכה? הרע במיעוטו. הגיע לו יותר מכל השבט המעפן שלו -מה דעתכם על הראנר אפ?כלומניקית -מי הכי רציתם שינצח מכל המתמודדים? סטפני
אבל זה היה חסר סיכוי -מה דעתכם על העונה באופן כללי? מעייפת.................. גוואטמלה -מה דעתכם על המיקום של העונה? אחד המיוחדים ביותר שהיו -מה דעתכם על כך שהביאו את סטפני ובובי ג'ון לסיבוב שני? יכלו לוותר בשמחה ובששון על בובי ג'ון -איזה שבט אהבתם יותר? ואחרי הערבוב? אהבתי תמיד את השבט של סטפני
-מי רציתם שיגיע רחוק יותר?סטפני
-מי חשבתם שהגיע רחוק מדי? לידיה הקרציה ודני -מה דעתכם על האליל שהופיע לראשונה? נחמד דווקא והוסיף קצת פלפל לעונה -מה דעתכם על המושבעים ועל ההצבעות שלהם בגמר? מ-י-ר-מ-ו-ר!!!!! רייף יצא המלך היחידי
-מה דעתכם על הזוכה?
-מה דעתכם על הראנר אפ? מלכת עולם
-מי הכי רציתם שינצח מכל המתמודדים? סטפני
-מה דעתכם על העונה באופן כללי? סטפני

Confide In Omer

New member
סטפני ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

-מה דעתכם על המיקום של העונה? יפה מאוד! -מה דעתכם על הטוויסט של חלוקת השבטים, והדחה מוקדמת של שני מתמודדים? לא ממש אהבתי. ההדחה של שני המתמודדים היתה מאוד לא הוגנת ודי עצובה ואני לא כל כך אוהב שהם מתחלקים בעצמם לשבטים כי זה יוצר מצב של שבטים לא מאוזנים מבחינת יכולת, כמו שקרה בעונה הזאת. -איזה שבט אהבתם יותר? אולונג כמובן! -מי רציתם שיגיע רחוק יותר? אנג'י, בובי ג'ון וסטפני. -מי חשבתם שהגיע רחוק מדי? בערך כל קורור. -מה דעתכם על אי הגלות שהופיע לראשונה? מעניין! -מה דעתכם על המושבעים ועל ההצבעות שלהם בגמר? אין ספק שלטוום הגיע הרבה יותר מאשר לקייטי. -מה דעתכם על הזוכה? לא אהבתי אותו, רק בעונה 20 עוד איכשהו חיבבתי אותו. -מה דעתכם על הראנר אפ? מעצבנת. -מי הכי רציתם שינצח מכל המתמודדים? סטפני! -מה דעתכם על העונה באופן כללי? מתסכלת!! אולונג
גוואטמלה -מה דעתכם על המיקום של העונה? קצת משעמם -מה דעתכם על כך שהביאו את סטפני ובובי ג'ון לסיבוב שני? אהבתי מאוד! -איזה שבט אהבתם יותר? ואחרי הערבוב? תמיד את השבט של סטפני. -מי רציתם שיגיע רחוק יותר? בראיין, איימי, מרגרט, ג'יימי. -מי חשבתם שהגיע רחוק מדי? ג'אד, דני. -מה דעתכם על האליל שהופיע לראשונה? אז הוא היה בסדר, לפני שהתחילו לדחוף אותו לכל פינה. -מה דעתכם על המושבעים ועל ההצבעות שלהם בגמר? נוראיות! לסטפני הגיע הרבה יותר מאשר לדני, שבקושי ראו כל העונה. -מה דעתכם על הזוכה? חביבה, לא יותר. -מה דעתכם על הראנר אפ? מדהימה! -מי הכי רציתם שינצח מכל המתמודדים? סטפני. -מה דעתכם על העונה באופן כללי? עונה טובה, למרות שיש בה הרבה שורדים לא ממש חביבים.

DevilGirl92

New member
../images/Emo102.gif

פלאו מה דעתכם על המיקום של העונה? השלישי שהכי אהבתי, אחרי אולסטארס וסין. מה דעתכם על הטוויסט של חלוקת השבטים, והדחה מוקדמת של שני מתמודדים? שנאתי את שניהם
איזה שבט אהבתם יותר? קורור. מי רציתם שיגיע רחוק יותר? ג'ן וסטפני. מי חשבתם שהגיע רחוק מדי? ג'אנו וקארין. מה דעתכם על אי הגלות שהופיע לראשונה? טוויסט מיותר בפלאו. מה דעתכם על המושבעים ועל ההצבעות שלהם בגמר? קיבלו את ההחלטה הנכונה. מה דעתכם על הזוכה? הרע במיעוטו. מה דעתכם על הראנר אפ? לא משהו. מי הכי רציתם שינצח מכל המתמודדים? כנראה שג'ן וסטפני. לא ממש היו לי פייבוריטים, בדומה לונואטו (אלייזה ואיימי פשוט הפריעו לי פחות מהשאר). מה דעתכם על העונה באופן כללי? משעממת, עם קאסט חלש
גוואטמלה מה דעתכם על המיקום של העונה? אחד הקשים. מה דעתכם על כך שהביאו את סטפני ובובי ג'ון לסיבוב שני? סטפני הוסיפה עניין לעונה, BJ לא ממש היה קשור. איזה שבט אהבתם יותר? ואחרי הערבוב? יאשה, יאשה. מי רציתם שיגיע רחוק יותר? בריאן, ברוק, גארי. מי חשבתם שהגיע רחוק מדי? ברנדון, BJ, ג'יימי, ג'אד. מה דעתכם על האליל שהופיע לראשונה? אחד הקטעים שאני הכי אוהבת בסדרה. http://www.youtube.com/watch?v=DVwaE88OsAI מה דעתכם על המושבעים ועל ההצבעות שלהם בגמר? קיבלו את ההחלטה הנכונה. מה דעתכם על הזוכה? הגיע לה
המשחק שלה מרשים בהרבה מהמשחק של כריס, שהיה בסיטואציה דומה. דני שחקנית טובה מאוד, וחבל שלא הרבה מעריכים אותה. מה דעתכם על הראנר אפ? גם היא שחקנית טובה. מי הכי רציתם שינצח מכל המתמודדים? דני. מה דעתכם על העונה באופן כללי? עונה מעולה

למעלה