שבוע :O
פאלאו -מה דעתכם על המיקום של העונה? מקום יפה -מה דעתכם על הטוויסט של חלוקת השבטים, והדחה מוקדמת של שני מתמודדים? זה עשה את הפרק הראשון אולי הפרק הראשון הכי טוב אי פעם.. אני חושב שגם ככה נכנסים למשחק יותר מהר..למרות שהקאסט המעפן הזה לא עזר לו! -איזה שבט אהבתם יותר?ברור שאולונג..קורור אחד השבטים הכי משעממים ולדעתי גם לא במיוחד חכמים אי פעם. -מי רציתם שיגיע רחוק יותר? אנג'י, בובי ג'ון וסטפני- דה !
גם קובי! -מי חשבתם שהגיע רחוק מדי? אנג'י ,קרין, נוראיות! , ואיאן.. דווקא אהבתי אותו, אבל אם הבן אדם הזה מוכן לוותר על המליון כנראה שלא היה מגיע לו המעמד הזה של פיינל 3.. -מה דעתכם על אי הגלות שהופיע לראשונה? התעללות בנפש האדם! -מה דעתכם על המושבעים ועל ההצבעות שלהם בגמר?המושבעים גרועים אחד אחד חוץ מסטפני.. וג'ניפר חמודה. ההצבעות שלהם סבבה, לא היה פה הרבה זה, בייחוד שאני זוכר שקייטי הייתה נואמת גרועה. מצחיק שקובי הצביע לקייטי..מעניין למה הוא עשה את זה
. -מה דעתכם על הזוכה? הוא בדיוק מהאנשים שאני לא יכול לסבול, כל ההצטדקויות האלה של "אוי, רוצים להדיח אותי, כמה נורא, איזה נחשים!" זה כאילו הוא ממש לא ידע לאיפה הוא בא לפעמים. ולא, בשלב מסוים כבר לא האמנתי שזה מתוך משחק - יש לו די אישיות של אחד שמגיע לו הכל, לא יכול לסבול אותו... בצורה משחקית הגיע לו כמובן כשהוא הרע במיעוטו אבל אפילו אמא שלי מקיאה ממנו ושונאת את כל הפוציות שבו. -מה דעתכם על הראנר אפ? עשתה טעות ענקית בלהדיח את ג'ניפר, אני לא הבנתי את זה, ועוד דווקא אחרי שהראתה הברקה ברצון להצטרף לברית בנות עם סטפני.. אבל האמת שהיא די חביבה סך הכל. -מי הכי רציתם שינצח מכל המתמודדים? סטפני בלבד.. -מה דעתכם על העונה באופן כללי? המרג' הכי נוראי שקיים, פרה מרג' דווקא היה די מעניין לראות את אולונג מצטמצטמים אבל זה מיצה את עצמו, בייחוד שזה דווקא השבט היותר מעניין בין ה-2.... קיצור- עונה גרועה, לדעתי יותר מ5 אפילו.(= הכי ) גוואטמלה -מה דעתכם על המיקום של העונה? אחד המיקומים הטובים! למרות שחבל בלי מים, אבל זה הוסיף משהו מיוחד -מה דעתכם על כך שהביאו את סטפני ובובי ג'ון לסיבוב שני? הגיע להם, דווקא בייחוד לבובי ג'ון שהיה אמור להגיע למיזוג בכל עונה נורמלית. -איזה שבט אהבתם יותר? ואחרי הערבוב? שבט יאשה הוא אחד התותחים, אחד אחד שם. בריאן ואיימי שהצחיקו אותי מאד והיו חכמים מאד, גארי שהיה נחמד מאד, לידיה הייתה קורעת! אני מהיחידים שדווקא מחבבים אותה?,סטפני המלכה, רייף המלך, ג'יימי גם היה סבבה, אחד השבטים
. אחרי הערבוב, זה היה נאקום איפה שסטפני ורייף? היה שם יותר מעניין עם הבגידה של ג'אד וכאלה. -מי רציתם שיגיע רחוק יותר? איימי ובריאן!!!!!! מיד לעונה שנייה! -מי חשבתם שהגיע רחוק מדי?דני ללא ספק, אני זוכר שבמהלך העונה דיברתי על דני אז אמא שלי "מי?" "נו עם הכובע" "מי זו דני אני לא זוכרת..". גם אחרי העונה אותו דבר כמובן. היא זוכרת שיש מישהי שניצחה את סטפני אבל היא לא יודעת את השם שלה. ,-מה דעתכם על האליל שהופיע לראשונה? קצת סתמי, אבל בדקו את המוצר ובסוף זה הצליח (קצת יותר מדי הצליח! די עם ה10 אלילים
) -מה דעתכם על המושבעים ועל ההצבעות שלהם בגמר? נוראיים וזה אחד מ2 חברי המושבעים שאני הכי שונא בעולם,וזה חבל כי אני די מחבב את לידיה,סינדי וג'יימי ובובי ג'ון . אני חושב שהמרמור שלהם היה גם תלוי בזה שהם מאד קינאו בסטפני שהיא בעונה השנייה שלה, אני לא מבין איך זה דבר שעוזר לה, בדיוק להפך. בתור כאלה שבעצמם הפסידו את המליון הם לא אמורים להרגיש שדני יותר ראויה כי עדיין לא שיחקה. -מה דעתכם על הזוכה?אולי הזוכה שעשתה הכי קצת בכל העונות,,גם היא וגם בוב עשו דבר אחד טוב שזה להתחבר לשוגר/רייף- דבר שבנה להם את המשחק והרס לשני. לא מתחבר אליה בשיט. -מה דעתכם על הראנר אפ? הגיעה עם מטרה ענקית ושיחקה משחק מעולה, חולה עליה
. מצד שני, מותק, הגזמת עם הבגידות. צריך לבגוד שזה תורם אסטרטגית, אני יכול להבין את ההדחות של ג'אד וג'יימי, חזקים פיזית וכדומה, של סינדי ובייחוד לידיה היו מיותרות. (אם כי..אני זוכר שסינדי בכלל ניסתה להדיח את רייף! אם זה כך גם למה היה לסינדי מה להיות ממורמרת על בגידה, איזה צבועה) -מי הכי רציתם שינצח מכל המתמודדים?סטפני ללא ספק, גם רייף שיחק טוב מבחינת שליטה על המשחק.. ואני יכול להבין את ההגיון שלו בלקחת את דני רחוק. -מה דעתכם על העונה באופן כללי? עונה מעולה ודי אנרייטד מאד נהנתי ממנה!