הלו !!! יש כאן מישהו ???

danonit

New member
באמת שקט פה ../images/Emo1.gif

זהו? נגמרו החתונות? מרוב עוגות גבינה אין לכם כוח לזחול למחשב?

ayush

New member
עד 23:00 ??? מה קרה? משמרת ערב ??

אני עוד מעט בורחת מפה.. ( ב- 17:00)

איילתי

New member
אכן כן

משמרת מסריחה. מ 15:00 עד 23:00. ככה גם מחר וגם מחרתיים, ממש אוף

נפלא ../images/Emo39.gif נפלא../images/Emo20.gif נפלא../images/Emo141.gif

מה שלומך ?? איך היה החג ???

ayush

New member
../images/Emo6.gif, אני לשם שינוי הכנתי עוגת גבינה

ופירורים... נרשמה התלהבות !!! ( רק שלא יתרגלו לרעיון...עד שהרגלתי את כולם שאני רק אוכלת ולא מכינה...)

ayush

New member
כן ../images/Emo4.gif לצערי אני בעבודה, ואין לי כל

כך זמן להכנס לפורום... היום בבוקר הייתי אצל הרבנית להדרכה (פעם שניה..) נושא השיעור היום היה :" מקווה וטהרה"
האמת שהיה קצר ולעניין, ונשמע שהשד
לא כל כך נורא.. חוץ מזה אין הרבה חדש, היה סופ"ש נפלא ושקט ! וכמו שהבטחנו לא דיברנו בכלל על החתונה והיה כל כך כיף !! רק שנינו לבד, בשקט ובשלווה..

maal

New member
בנות חזרתי......../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif

מי פה??????????????????????

maal

New member
איוש - לא היית בבוקר ../images/Emo42.gif

שהגעתי נכון? התגעגעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הראיון האמת לא היה משהו גם פה.....אבל תמיד יש יום חדש לא? מחר יש לי 3 ראיונות וביום רביעי עוד 2!!!!! לא איבדתי תקווה אני כ"כ שמחה שעזבתי שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה שלומך????? הפסקת עם השטויות של הדיאטה שלך????

ayush

New member
האמת שהייתי פאסיבית..../images/Emo4.gif

אני עמוסה בעבודה, אבל לא יכולה להתנתק מהפורום.. אז לא היה לי כל כך זמן להגיב... אל תדאגי מהראיונות.. בסוף משהו יצליח ! באיזה תחום את מחפשת ? לגבי הדיאטה
, החג קצת קילקל...אבל לא נורא ! ואת - את אל תגזימי !!! יש לי עדיין כמה עודפים בלשון המעטה... היום חילקתי הזמנות בעבודה וכולם כל כך התלהבו מההזמנות !!!

maal

New member
../images/Emo141.gifבטח שיתלהבו../images/Emo20.gif

כי יש לך הזמנה ממש ממש מתוקה ויפה!!!!!!!! את מזכירה לי אותי - אני צריכה לשבת על מודעות דרושים באינ´ ואני פה..........ממש מכורה!!!!!! מתרגשת כבר?

ayush

New member
מתרגשת ? עוד מעט מתעלפת מהתרגשות..

ולצערי הרב, מלי, אני חייבת לעוף מפה, כי הטרמפ שלי הביתה יוצא לדרך... אשמח מאד לדסקס מחר... סליחה סליחה סליחה אוהבת

למעלה