הלו יש אוגוסטיות

../images/Emo124.gif הלו יש אוגוסטיות ../images/Emo35.gif

מה שלומכן
השמיעו קול
או שרק אני כאן
מצרצרת להנאתי ......

saritushn

New member
אני עדיין כאן

תיכף לא תהיה ברירה ונצטרך להתחיל לדבר עם בנות ספטמבר
יומיים אחרי התל"מ. די מיואשת
אפילו לא שומעת צרצורים. לא נורא ימים אחרונים של כייף ושל חופש... איך את מחזיקה מעמד?

bigshusha

New member
גם אני יומיים אחרי התל"מ וכלום

מוניטור יציב, ראש גבוה, צואר סגור... כולם הפסידו בלוטו הימורים של מתי אני יולדת

t o f i f i

New member
אני גם עדיין כאן אחרי הסטריפינג

שעשיתי אתמול לא נרשמו צירים משמעותיים רק קטנים כאלה (לפחות יש פתיחה של אחד וחצי..) ישנתי מעולה הלילה עד עכשיו בערך...אולי זה הכנה לראת החוסר שינה שאני כלכך מחכה לה... יש לי גם דיקור בצהריים אולי יהיו התפתחויות נוספות בעקבות כך... אבל גם אני כאן שבוע 41+3!

t o f i f i

New member
ועדיין כאן....אוף מה יהיה??

היום יש עוד תור אצל הרופא שלי ויכול להיות שהוא כבר לא יתן לי לחזור הביתה בלי הקטנה...אוף אבל בא לי צירים טבעיים...

טופיפי ! תגידי הסטרפטינג כאב?

מה הרגשת? נורא כואב? וזה ארוך או כמה שניות? מחזיקה לך אצבעות

t o f i f i

New member
האמת שהוא עשה סטריפינג חלקי

וזה לא כאב...אולי היום הוא יעשה עוד כי זה לא ממש עזר כמו שאת רואה אני עדיין כאן...אבל נראה לי שיצא לי הפקק הרירי עכשיו כי יצאה לי ההפרשה המדוברת עם החוט האדום.. השאלה היא איך זה יכול להיות שאני כבר בסנטימטר וחצי פתיחה ורק עכשיו יצא הפקק?

תודה טופיפי../images/Emo140.gif

מחר אולי גם יעשו לי סטרפטינג... נראה שאת מתקדמת עם הפקק הרירי והכל,שיהיה בהצלחה!

אני כבר ../images/Emo192.gif

כלכך רוצה להיות "שם" ההתרגשות גומרת אותי, יכול להיות שההתרגשות "עוצרת" את התהליך?

מממ79

New member
גם אני מצרצרת

כבר יותר משבוע. התל"ם חלף לו, ועדין - רק צרצורים...

noaaaa

New member
לכל תל"מ אוגוסט

ב ה צ ל ח ה מחכה כל יום לראות למי כבר יש סיפור לידה מזג האוויר נראה שהשתפר מעט, לא?

גם אני כאן שבוע 41 ../images/Emo4.gif

היום שבוע 41 מלא... אפילו ציר אחד לא היה לי,רוצה ללדת באוגוסט לא רוצה להגיעה לספטמפר! בנות אוגוסט יש לנו 3 ימים ללדת עד סוף החודש! ואני חשבתי לי כבר שנשארתי לי פה לבדי...
ב ה צ ל ח ה לכולם
ולידה קלה !

../images/Emo10.gifהסטרפטינג כואב???

טופיפי? או מישהי שעשו לה סטרפטינג לצפות לגהנום או לא נורא? מחר הרופא יציעה לי אז אני רוצה לדעת בבקשה

למעלה