האחות שיגצה, שימי לב !

../images/Emo124.gif האחות שיגצה, שימי לב !

הייתי היום אצל הרופא במעקב. הזקיק המצטיין ממשיך להתפתח אבל לא נראה שיבייץ (מצטיין כן, מחונן לא). גם טרחתי לרוקן את שלפוחית השתן לפני הכניסה, מה גם שגיליתי שזימון תורים דרך האינטרנט הוא נחמד מאוד, אבל לא יעיל, כי בפועל - התור לא נקבע ואיכשהו נדחפתי (כזאת אני, נדחפת). הרופא הטוב אמר שאני אעשה בדיקת פרוגסטרון , בנוהל, ושנעשה סקס, ואני אמרתי "טוב! זה הזמן לשיר שירי עידוד לזקיק! הפזמון לזקיקון! לילה לילה!" מזל שבנקודה הזאת עצרתי. רק תראי מה עשית . חן בטוח שהביצים שלו פתחו אנטי לשיר. אמא שלי נחנקה מצחוק. פיזמנתי לי את זה כל היום ב-ע-ב-ו-ד-ה !!! יש לי אינטרס לשמור על המשמרה המכובדת שלי !! יללה תמציאי שירים חדשים. לזקיקון משעמם.

שיגצה

New member
ברגע זה עובדים על שיר חדש

מיטב היוצרים בישראל, כולל צביקה פיק. מה הסגנון המוסיקלי המועדף עלייך? שירי אורווזיון? מזרחי? חווה אלברשטיין? אני רציתי לנצל את ההודעה שלך (מינית) ולהודיע פה שרופאת המשפחה שלי ממשיכה להיות מקסימה כרגיל, היא התקשרה היום לספר לי על בדיקות הדם הכלליות שעשיתי, (טפו טפו הכל בסדר, חוץ מבטא שלילית אחת), שאלה אותי קצת על ההריון וייעצה לי מה לעשות בהמשך. היא אפילו נתנה לי את הנייד שלה, כדי שאני אתקשר אם יש לי שאלות. בקיצור בנות, אם יש לכן בעייה רפואית תשלחו לי מסר ואני אבדוק אצל הרופאה הצמודה....

שיגצה

New member
הרופאה

שאלה כמה זמן אני מנסה, כשסיפרתי לה שחמישה חודשים, היא אמרה שעכשיו אפילו אחרי שישה חודשים מתחילים לבדוק. בעוד שרופא הנשים אמר לי לחזור אליו עוד ארבעה חודשים אם לא תהיה התפתחות. היא אמרה לי שאם אני רוצה אז כדאי להחליף רופא, נתנה לי המלצות ושאני אספר לו את כל ההיסטוריה, ובמקביל לבקש ממנו בדיקות הורמונליות ואולי אפילו לעשות בדיקת זרע. זה מה שבכל מקרה התכוונתי לעשות, מה גם שדיקות זרע בא-לי כבר עשה השבוע. סתם היה נחמד שהיא התעניינה אפילו שזה לא כל כך התפקיד שלה. חמודה ומקסימה!

מעיןבר

New member
שוב - מה גודל הזקיק../images/Emo35.gif

האם הוא גדל
אם הוא בתהליך גדילה - הגוף שלך כנראה מגיב לפרוטוקול הנוכחי ואין סיבה שלא יהיה ביוץ. ניסיון העבר לא רלוונטי- הטיפול היה במינונים אחרים או שלא היה טיפול.

מעיןבר

New member
לדעתי - מחרתיים הביוץ...

או משהו כזה
(יכול להקדים או לאחר, זה לא מדע מדוייק) "תעבדו" קשה השבוע

קנגה רו

New member
שיר הלל לזקיק של מירב ../images/Emo168.gif

קרנבל, ברחם קרנבל מי שלא יבוא חבל מי שלא יבוא חבל הזקיקונים המקציפים הזרעונים הנשטפים וכל המים השוצפים הם סוחפים הם סוחפים זורם השטף האיתן מנחל חן בזרם רם וגם יוצא במחולה בהילולה אחת גדולה קרנבל, ברחם קרנבל... גואה הנחל ושוטף וגם את זקיקי הוא סוחף להחיות בסערה את הביוץ בחצוצרה בחצוצרה תרועת צופר והלאה, הלאה שחלה שם את שטפו הטוב יוביל לדוג זרעים להפריה קרנבל, ברחם קרנבל... עולה הזקיקי על גדותיו ביוצו איתן, טובים מימיו פלגיו עזים, זרמיו שוטפים את כל הרחם מציפים דרכיו רבות ולא קלות, הוא מסמן את הגבולות, משקה שדות ומישורים וצד איתנו זרעונים. קרנבל, ברחם קרנבל... גם הבקעה וגם ההר הערבה והמדבר כולם שטופים, כולם יפים כולם איתנו מתרבים אז בואו גם אתם כולכם, לשטוף מעט את נשמתכם, לגלוש מעוז מן ההרים, להיות כמונו מבייצים. קרנבל, ברחם קרנבל...

שיגצה

New member
יש מלכה חדשה../images/Emo47.gif

זה השיר האהוב עלי (הוא ועוד מאה של יאיר רוזנבלום) אז ברשותך אני גם לוקחת לזמזם אותו קצת (אבל בלי "חן") (או אולי עם?
)

למעלה