גשר מנתב"ג

מצב
הנושא נעול.

evgeniy2

New member
../images/Emo124.gif גשר מנתב"ג ../images/Emo124.gif

גשר מנתב"ג

שלום רב. כשאתם נוסעים בכביש מספר 1 לכיוון ירושלים, אז עוברים את נתב"ג בצד שמאל, ואז רואים שבונים גשר לרכבת. אם אני לא טועה הגשר ימשך מעל כביש מספר 1 לכיוון הדרומי ליד אזור תעשייה צפוני לוד, האם זה נכון ? צירפתי גם ציור קטן כדי להבין את המצב.

איליה.

New member
תודה על הציור ../images/Emo24.gif

גשר מנתב"ג

שלום רב. כשאתם נוסעים בכביש מספר 1 לכיוון ירושלים, אז עוברים את נתב"ג בצד שמאל, ואז רואים שבונים גשר לרכבת. אם אני לא טועה הגשר ימשך מעל כביש מספר 1 לכיוון הדרומי ליד אזור תעשייה צפוני לוד, האם זה נכון ? צירפתי גם ציור קטן כדי להבין את המצב.
תודה על הציור

עזרת לי מאד
הגשר הוא חלק מהקו שיחבר בין נתב"ג למודיעין, וימשיך לאחר מכן לירושלים.

omer landau

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif

גשר מנתב"ג

כבר כמה שעות אני רואה מהגינה שלי בבית מטוסים בגובה נמוך היום הם נוחתים מכיוון כפר סבא מצפון לדרום איזה יופי כמה מטוסים אני עכשיו מוציא את המצלמה אז מקווה שיעברו עוד בנתיים היו פה 10-18 מטוסים גדולים וחביבים של אל על וחברות אחרות

evgeniy2

New member
תראה לנו את התמונות ?!?!?!

כבר כמה שעות אני רואה מהגינה שלי בבית מטוסים בגובה נמוך היום הם נוחתים מכיוון כפר סבא מצפון לדרום איזה יופי כמה מטוסים אני עכשיו מוציא את המצלמה אז מקווה שיעברו עוד בנתיים היו פה 10-18 מטוסים גדולים וחביבים של אל על וחברות אחרות
תראה לנו את התמונות ?!?!?!
איפה אתה גר ?

ה דרומי

New member
הגשר מהצד של נתב"ג

גשר מנתב"ג

הגשר מהצד של נתב"ג

מצב
הנושא נעול.
למעלה