בקשר לסיכומים שאתם מעלים-

../images/Emo124.gifבקשר לסיכומים שאתם מעלים-

אני אשמח מאד מאד מאד מאד אם מי שמעלה סיכום או משהו שיכתוב מאיפה זה. אי אפשר לעלות הכל למאמרים.כי דברים שלקחתם מאיפשהו אני לא אשים במאמרים. מי שהעלתה לפה את המחברת הממוחשבת שלה אז זה סבבה אבל בבקשה תכתבו מאיפה אתם מביאים את זה. ראיתי הרבה דברים בהיסטוריה אז אני אשמח אם תשרשרו לפה לינקים להודעות שלכם עם הסיכום ומאיפה זה,או שתשלחו לי מסר עם לינק או שתוסיפו כתגובה להודעה שלכם עם הסיכום אבל לא בטוח שאני אראה את זה

../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif../images/Emo51.gif../images/Emo29.gif

אחלה הבנתי והוספתי

../images/Emo207.gif עזרה בבקשה../images/Emo9.gif../images/Emo194.gif

אוקי אז רציתי לדעת מה לעזאזעל אני צריכ הלעשות עם כל החומר הלימודי? כיאלו עם היסטוריה ותנ"ך סיימתי כבר ואין מצב שאני עושה מועד ב' זה בטוח! ולשמור לאח שלי הקטן אני לא אשמור כי הוא בן 10
אבל יש טעם לשמור את זה?! לא יודעת בשביל כיאלו פסיכמוטרי או משהו כזה.. |: נו אין לי מושג! תעזרו לי >.< תודה

חחח למכור?../images/Emo194.gif

הכל מבולגן ואין לי מחברות
הכל היה קלסרים לא מסודרים שעכשיו כל ההדפים על הריצפה.. קיצר שנה שעברה זרקתי את לשון אבל לא את היסטוריה והשנה כן סיימתי היסטוריה אז לזרוק? >.<

ענבאך

New member
צרות של אנשים עם מחברות../images/Emo6.gif

את המחברת היחידה שלי אני מעבירה לאחותי, אבל היא קטנה ממני בשלוש שנים והיא תשתמש בזה אולי.
אם הן מסודרות תעבירי למישהו מהבי"ס אולי.

moma 16

New member
סיכום על כל היסטוריה א' המלא!

עם האיסלאם שהיה חסר..אז הוספתי..עכשיו זה טוב.. וזה לקוח ממני..זה סיכום שעשינו כמה ילדים ביחד.. זה הכל בדיוק לפי הסדר של המיקוד.. בהצלחה

fire storm

New member
סיכום נהדר,שכחת לציין שזה אפשרות ב'

ככה שכל מי שעושה ב', שיוריד, גם הסיכום של Zאביק טוב, אבל שלך יותר נוח לקריאה.

למעלה