בחירת ספורטאי/ת השנה

סעמק על האולימפיאדה כולם שם אל סמים

לא חוקיים מי שלא רואה או מבין את זה דפוק

אתה לא יכול להכליל

באתונה "בסה"כ" נתפסו אם אני לא טועה 13 מקרים מתוך מעל 11 אלף ספורטאים , וגם אם אני לא טועה ערכו מעל 3500 בדיקות סמים . אז ממש מה שאתה אומר לא נכון .

yuvalf90

New member
ספורטאי השנה שלי

רק רק רק יצחק ממסטלילוב (את שם המשפחה קשה לכתוב :|) הראיון איתו בחמש טבעות הראה לי כמה חזק יכולים להיות לדעתי אני שאני יכול לעשות הרבה דברים שהוא לא יכול לעשות,הרבה פחות חזק נפשית ממנו הוא חיזק אותי והבנאדם הזה לא מפסיק לרגש אותי כל הזמן אין לי שום בחירה אחרת חוץ ממנו . פשוט בנאדם מקסים נהדר שמחזק הרבה אנשים (כמוני) כל הכבוד לו ! אני פשוט מת על הבנאדם הזה

JonJon9

New member
הבחירה שלי

מובן מאליו, אני חושב, אבל בהחלט מתבקש- גל פרידמן. בזכייתו במדליית הזהב השנה הצליח גולש המיסטרל לספק לי, ולכולנו, אני חושב, רגע מאוד מאוד מאוד מרגש ומעורר גאווה. הוא גם הגשים בכך חלום ישן נושן שלי- שספורטאי ישראלי יזכה סוף סוף בזהב אולימפי ושינגנו באוליפיאדה את "התקווה". ויש לי גם ספורטאים ש"כמעט נבחרו": אריק זאבי- אריק עבר יום תחרויות אינטנסיבי ומתיש מאוד, שבסופו זכה במדליית הארד. אומנם הציפייה הייתה לזהב, אך מדלייה שהושגה בצורה כה הירואית ומעוררת כבוד כמדלייה שזכה בה אריק, שווה לפחות אלף מדליות זהב. אנדיוני- צמד הטניסאים ייצג אותנו בכבוד בענף הטניס באתונה, והגיע עד לרבע הגמר. השיא עוד לפניהם. טרבצ'נקו (מקווה שלא טעיתי בשם)- טניסאית השולחן, שסיפקה נציגות ישראלית ראשונה בתחום זה לאחר 20 שנה, עשתה מעל ומעבר למה שצופה ממנה, שהגיעה עד לשמינית הגמר והובסה רק ע"י גדולות ומנוסות ממנה. ויש גם ספורטאי מהעולם- בקלה, שהשנה השלים סופית את הכתרתו כ"מלך ה10000" וזכה במקום הראשון בתחום זה באתונה, לאחר פיניש מדהים של סיבוב אחרון בקצב מסחרר- 53 שניות, אם איני טועה. יחי היילסיאסי (או איך שלא קוראים לו) החדש...

duduamar

New member
קרבצ'נקו* הילה-סילסי*

הבחירה שלי - !The gold medalist, representing Israel, Gal Fridman

heppyd

New member
אריק זאבי ואנתוני פארקר

הישראלי הוא כמובן אריק זאבי שיציב לאורך שנים הזר הוא אנתוני פארקר שמוכיח כל פעם מחדש את זה שהוא עילוי בכדורסל המקומי והעולמי

ady18

Well-known member
תגובה

כדורסלני מכבי תל אביב או גל פרדימן

../images/Emo41.gifתוצאות נכון לעכשיו../images/Emo41.gif

גל פרידמן - 9 הצבעות אריק זאבי - 5 הצבעות הילה סטאין - 2 הצבעות יצחק ממיסטרלוב - 2 הצבעות אנדי רם ויוני ארליך - הצבעה אחת שימו לב שהסקר יתקיים עד יום רביעי .

yuvalf90

New member
אורן

תגיד גם גם ככה כותב פה והיה פה כבר בראיון לדעתי צריך להביא גם מישהו אחר לא שיש לי בעיות עם גל הלוואי שגם הוא יבוא וגם עוד אחד
וד"א בטריבונה עכשיו יש את גל

TVספור

New member
אתה צודק

גל כבר לא אורח בפורום , הוא כבר חלק קבוע מהפורום . אורן תביא את זאבי לפורום .

ML7

New member
גל פרידמן!!! אלוף אולימפי ראשון

לישראל!!!

לוי אסף

New member
מרינה קרבצ'נקו../images/Emo11.gif

הצליחה להצליח מאפס תנאים ואפס ציפיות. הכנה כמו שהיא עשתה לאולימפיאדה לא הייתה מבישת אף מדינת עולם שלישי. אבל בכל זאת הצליחה לנצח 3 סיבובים ונתנה קצת חיוך למדינה בזמן שרוב הישראלים אכזבו.

gloom

New member
הבחירה שלי../images/Emo66.gif

הנבחרת נכים שלנו באתונה ויצחוק ממיסטילוב שהביאו לנו כבוד והרבה הרבה הרבה מאוד מדליות יחסית למדינה שלנו, וחבל שלא ראינו את זה בשידור חי... והאם האנשים שם למעלה היו מבינים את כמות האיכות שיש לנו בנבחרת הנכים הויו ממנים אותה קצת יותר היינו מגיעים לפחות לחמש עשרה מדליות נוספות

למעלה