הבחירה שלי
מובן מאליו, אני חושב, אבל בהחלט מתבקש- גל פרידמן. בזכייתו במדליית הזהב השנה הצליח גולש המיסטרל לספק לי, ולכולנו, אני חושב, רגע מאוד מאוד מאוד מרגש ומעורר גאווה. הוא גם הגשים בכך חלום ישן נושן שלי- שספורטאי ישראלי יזכה סוף סוף בזהב אולימפי ושינגנו באוליפיאדה את "התקווה". ויש לי גם ספורטאים ש"כמעט נבחרו": אריק זאבי- אריק עבר יום תחרויות אינטנסיבי ומתיש מאוד, שבסופו זכה במדליית הארד. אומנם הציפייה הייתה לזהב, אך מדלייה שהושגה בצורה כה הירואית ומעוררת כבוד כמדלייה שזכה בה אריק, שווה לפחות אלף מדליות זהב. אנדיוני- צמד הטניסאים ייצג אותנו בכבוד בענף הטניס באתונה, והגיע עד לרבע הגמר. השיא עוד לפניהם. טרבצ'נקו (מקווה שלא טעיתי בשם)- טניסאית השולחן, שסיפקה נציגות ישראלית ראשונה בתחום זה לאחר 20 שנה, עשתה מעל ומעבר למה שצופה ממנה, שהגיעה עד לשמינית הגמר והובסה רק ע"י גדולות ומנוסות ממנה. ויש גם ספורטאי מהעולם- בקלה, שהשנה השלים סופית את הכתרתו כ"מלך ה10000" וזכה במקום הראשון בתחום זה באתונה, לאחר פיניש מדהים של סיבוב אחרון בקצב מסחרר- 53 שניות, אם איני טועה. יחי היילסיאסי (או איך שלא קוראים לו) החדש...