סיפורה של אהבה
פרק 3

../images/Emo121.gif סיפורה של אהבה ../images/Emo121.gif פרק 3

מארועי הפרק הקודם: אורי מנסה להתיידד עם האורחים ומה מצבו. וגם אורי נחטף על ידי חייזרים
פרק 2: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=577&msgid=80202523 פרק 1: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=577&msgid=80020742
הודעה חשובה ביותר
מידי פעם יהיו דברים כאלה: אורי:XXXXYXYXYXYXYYYYXXXXYYXYXYXY ******: ???!!!YYYXXXYYYXXX
"האאאאאאאאאא.... יאייייפ!!!
" בעוד אורי מיטלטל באויר חסר אונים לחלוטין
. שקט ֱֱֱ שקט ֱֱֱ שקט. השעות עוברות כשניות. גנב לא בא. רק שקט שורר בשכונה. 3:00 בלילה, מתגלה צלחת החייזרים
, אורי מתחיל לצרוח שצונח לו מטה... מטה...מטה... טראח
"אאוץ'
הגב שלי כואב כל כך
, איזה רעש מחריש אוזנים.", שצלחת האויר מרחפת באויר והסילונים מרעישים.
"וואו
" מלמל אורי מבוהל עד מוות כמעט
. "טוב, לילה טוב של שינה ישפר את מצב הרוח שלי
." לילה בבית, והשקט שוב שולט. אך אבוי
מה קורה
"אזעקה
גנב
" צרח אורי וסילון אויר יצא מאוזניו
*ווי אווווו ווי אוווו ווי אוווווווו ווי אווווווו* "תודה שעזרת לנו, אדוני" אמרה השוטרת
. הוא ניסה לדבר איתה אך היא דחתה אותו." אין לי זמן למשחקים
להתראות אדון"
"בוקר טוב
" הריע השעון מעורר בנימה נעימה במיוחד. " הבוקר אני מרגיש מצוין
אלך להכין לי קפה." אורי גילה שמכונת הקפה נעלמה. אורי נבהל
עד שנזכר שהגנב גנב לו את המכונה. אורי התעצב, אך שמח יותר שקיבל סכום כפול של כסף מהמכונה." "שיהיה,הבית הזה צריך שיפוץ רציני, אפילו אחרי הניקיון שלי. צביעה, תיקון צנרת, רהיטים חדשים...וגם..." אך לפני שסיים את המשפט, המכונית שאוספת אותו הגיעה. * אורי עובד במציאת בלה ג'ות!!! *
"יש
, קיבלתי קידום
" צרח אורי בשמחה רבה שהגיע הביתה. אבל הסתכל על המחשב. "אוי לא
הוא התנפץ
, אבל עוד יותר גרוע
יש ניצוצות מהמחשב.", מה זה אומר? כן
. סכנת מוות
. "טוב, אשפץ את כל הבית ואז אתפנה למחשב." * אורי עבר כל סנטימטר בבית הענקי עם צבע, תיקן רהיטים, החליף צנרת ועוד....* "פוופווו
" אורי מרח את זעתו הרבה על חולצתו והתפנה למחשב.
האם אורי יצליח לתקן את המחשב שלו? בלי למות?
. המשך?
קשה מאוד הסיפור
.

מקפיץ

ררררררררררררררררררררררררררררררררררוווווווווווווווווווווווווווווווווווווועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעיייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

simsimit

New member
וואו..

זה פשוט מוזררר איך הכל יכול לקרות בלילה אחד?! זה עובר מהר מדי ואתה צריך להכניס פרטים קצת יותר עסיסיים ולעשות קצת יותר ארוך ומעניין כי פשוט קוראים שתי דקות ואז לא מבינים מה קרה ואיך קרה ולמה ויוצאים מבולבלים..בסה"F כתיבה יפה אבל מצריך תיקון.. (אני יצא בסוף מורה..)

MorSims

New member
נחמד מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo204.gif

רק תעשה שיהיו יותר פרקי זמן בין המקרים... ז"א שלא יקרו יותר מהר... אבל סה"כ ממש נחמד
תמשיך

MorSims

New member
כנס...../images/Emo204.gif

נגיד שרשמת שחטפו את אורי חייזרים,אז הוא חזר הביתה מהר מדי נראה לי חח הכוונה שיהיו יותר תיאורים של המקום וכו' אז זה ימשוך קצת את העלילה...או שתרשום כמה זמן עבר וכו'...
סה"כ סיפור יפה

בונוס המשך, אבל קצר מאד.

" בזזז...
בזזז...
בזזז...
" צלילי החמשל הפחידו את אורי עוד יותר
. " טוב... נגמור עם זה... מבר-..." לפני שסיים את המילה נשמע צליל מחריש אוזנים: " בזזזזזזזז... גרזאפפפפפפפפפפ!!!" אורי ממש מרחף באויר שפגע בו הזרם, עשרות זרמים חשמל הקיפו אותו, והבהב לשלד
וסים. " אאאיייי... אאוץ'...
" אם היו סימים אחרים רואים אותו היו מתפקעים מצחוק
, כולו שחור כפחם, חולצתו קרועה לגמרי ושערו עומד כמו חתול. "אלך להתקלח" אמר אורי
.
מיד לאחר המקלחת אורי שמע קול גבוה ונעים מאיפושהו בבית או ממנו ואורי לא ידע מה זה." מי הדליק רדיו
איזה מוזיקה
" אבל אורי... "שלום
, זה אני, אורי
. מצטער שקטעתי את המתח, אבל האם אתם יודעים מה פשר הצליל
כמובן
. אבל בשביל לא להרוס את המתח, אני אחזור לסיפור
." נבהל
במקצת ששמע צליל גבוה מהחדר השני. "זה טלפון..." אורי: "הלו
,מי זה?" קורי: " שמע, יש לך 24 שעות להביא לי את כל רכושך, או שארצח אותך
" אורי: " מה
, איך תרצח אותי
" קורי: " שמעת על חנות "modthesims2" נכון?
" אורי: "כ-כמובן...
" קורי: " אז קניתי את רוצה של מחסל החשבונות.
" אורי: "
..." קורי: " "זכור. 24 שעות, או שאתה מת! אבוא מחר. אה, ומשטרה
לא תעזור
"
מה גורלו של אורי? האם ימצא דרך לפתור את הבעיה? המשך?

B o B cat

New member
ככה אנחנו רוצים אותך חוץ מדבר אחד

לא הבנתי מה פתאום "שלום, זה אני, אורי. מצטער שקטעתי את המתח, אבל האם אתם יודעים מה פשר הצליל כמובן. אבל בשביל לא להרוס את המתח, אני אחזור לסיפור." מה זה קשור? לא הנבתי את זה...

למעלה