היום עשיתי

../images/Emo121.gif היום עשיתי

לגורה צמר אמבטיה עם ניזורל בפעם הראשונה. הקטנה נשארה די רגועה כשטבלתי אותה במים וגם כשהקצפתי אותה עם שמפו - אבל אז היינו צריכות לחכות 5 דקות לפני השטיפה הסופית וזה היה קצת קשה.
רעיונות להעסקת גורה באמבטיה? רק עוד 11 אמבטיות ודי...

החומר נגד פטריות

והיא בהחלט לא אמורה ללקק אותו. בסך הכל היה קל כי היא כזאת גורה עדינונת ומתוקה. כל הגורים ששטפתי בעבר מאוד התנגדו בזמן האמבטיה ואילו היא ממש נתנה לי לשטוף אותה ורק נאחזה קצת בגיגית עם הציפורנים.

Noaal

New member
לשעשע אותה עם הצעצועים שאני

מביאה לך ממקדולנד'ס????

קצת קשה../images/Emo67.gif

כי יש לי רק שתי ידיים.ומצלמה לא דיגיטלית בעליל. אולי אזמין את נועה להשתתף באחת האמבטיות הבאות.

f e l i n e

New member
זה לא תירוץ! כפות רגליים יש לך../images/Emo35.gif

אני מניחה שכן
.

בהחלט יש כפות רגליים....

אבל אני לא ממש מיומנת בשימוש באצבעותיהן לצרכים מסובכים. מבטיחה להתאמן ולעדכן אתכן כאן.

f e l i n e

New member
../images/Emo140.gif אוקיי אוותר לך. פעם הבאה

תזמיני את נועה לביצוע הצילום העומד להיות כה מתוק
.

tiaa1

New member
אולי מתקן עם עכבר מתנדנד?אין דבר

גם הוא יתרחץ או אולי צעצוע של ילדים שעושים בלונים מסבון? נראה את צמר מנסה לתפוס בלון מסבון

tiaa1

New member
אם היא עושה קשיים במים,אולי תעטפי

קודם בחיתול בד או ציפית של כרית,כמובן שהראש בחוץ,ואז תטבלי אותה? תוכלי למנוע כמה שריטות.

היא התנהגה נורא יפה

בזמן שממש שטפתי אותה, לפני ואחרי השמפו. יצאתי ללא אף שריטה, תופעה נדירה כששוטפים חתול. החלק הבעייתי היה חמש דקות המתנה, שבהן החזקתי אותה בחדר האמבטיה מחוץ למיים. ההוראות הן לחכות עם החומר על העור 5 דקות ואז לשטוף...

Noaal

New member
יום שני בערב... דומינו תשטוף ואני

אצלם... רוצים להתערב שאני אצא יותר רטובה????

../images/Emo11.gif אל פחד, נועה

אפילו אני לא ממש נרטבתי כששטפתי אותה בפעם הראשונה. מקווה שגם שאר הפעמים יעברו בקלות יחסית.

Noaal

New member
מי מפחד?? ../images/Emo11.gif אני פשוט מכירה

בעובדות... כשעזרתי לאמא שלי לשטוף את בונגו (נשמה של חתול בגוף של כלב) תמיד, אבל תמיד אני יצאתי יותר רטובה משניהם ביחד.... גם אם אני אהיה בחדר השני, אני ארטב.. כזו אני

טוב, אם כך -

צמר קצת נעלבה כבר אבל היא מבינה בהחלט ומבטיחה שלא תתרום מצידה להרטבתך.
מתחשק לך סושי צמחוני מסאקורה? יש תפריט הזמנות היום ב"כל העיר" אז מיד חשבתי עלייך.

למעלה