מעניין איך

jolia roberts

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif מעניין איך../images/Emo4.gif

הביאנו שלוםםםםםםםםםםםםםםם עליכם הביאנו שלום שלום שלום עליכם
באתי לשאול מה שלומכם כך... חחח היתגעגעתי לכם... חח תמיד קוראת אבל לא עונה .. בערפש ליש
אבל באמת באמת משהו מעציב אותי פה
אם אני אמות או מישהו יחטוף אותי אתם לא תשאלו עלי בכלל
עובדה
נעלמתי מזה חודשים שניים? חח אף אחד לא שאל עלי
כך ואני בכינוי גוליה רובירטס מה היה קורה לו היתי בכינוי פשוט
סתם סתם סתם באתי להראות לכם שאני עוד נושמת "חאיאתן אורזאק" ובאמת התגעגעתי בדואיייייייייייייי
מברוק שוב אישה עם אש
מאז שנעלמת החתול שלי היתגעגע לשלך חח ואז החתול מת מן איל זעל ... סולחת לך כי הוא השאיר לי ורת'ה קבירי משהו משהו
שנסון יא ענק האת חיבוק מן זמאן
חח ואני עדיין מעריצה שלך
עמיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
ושחרררררררררררררררררררר
-למרות שלא מכירה
ואךךךךךךךךךךךךךךךךךך מוני מוני מוני
אגב המחשב שלי עדיין סובל מן תחת ראסק
פסיטוקקקקקקקקקקקקק
סו מא תזאואזית?
יוליייייייייייייייייי
יא להוייייייייייייייייייייייייייי
-- וכל החדשים שאני לא מכירה ברוכים הבאים לישראל ... פספורטים אדומים מצד שמאל והאזרחים מצד ימין
אאאאאאאאאאאאאא כמעט שכחתי לשאול איך אתם מעבירים את הזמן שלכם
החופש הזה בקרוב מסתיים אתם יכולים להגיד ש 3/4 החופש אני משועממת מרוב שאכלתי כבר אפשר לקראו לי בשמנה - יע מה רע בשמנה- חח חיפשתי עבודה ולא מצאתי רק ב 1/9 יש לי עבודה חח וגם קיבלתי אותה אבל באמת מעניין איך אתם מעבירים את הזמן שלכם? חח אין אין על בית הספר אם אני באה להיתלונן לכם במסנגיר על בית ספר אז תנו
מגיע לי שרשור בחודש לא?
אוהבת אותכם אנשים חח אגב אני חושבת על להתחיל לעשן מה דעתכם?
ביושקה
אגב יא להוי איך זה יצא
-

אהלן גולי ../images/Emo13.gif

מה שלומך חמודה ?
אני לא ברשימה חחחח איך מעבירים את החופש לא היה לי חופש אבל בקרוב אצא לחופשה מקווה שאת נהנית

פצצצצצצצצצצצצצה ../images/Emo59.gif../images/Emo133.gif

לא חסכת בכלום לא השארת גרגיר לויכוח לעשן את עוד מתיעץ אסור בהחלט אני אגיד ל פאפה

ט"ו באב עיד סעיד../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

חג אהבה שמחה לכל החוגגים עמית ושחר מאחלת לכם מלא אהבה דברים טובים וים של אושר וחיוכים ולכולנו שנדע רק אהבה רק אהבה תביא אהבה

אשי מותק תודה על הברכות נשמה

ומאחר ששירין הכניסה אותי למצב רוח של שירה, וגם ביאנקולה נעלמה ומישהו צריך להחליף אותה, אז הנה שיר שמתאים לתמונה שהבאת: אהבה/ דליה רביקוביץ' שני דגים נחפזו וירדו למצולות הים לספר איש לרעותו מה גדלה אהבתם. שני דגים צללו ושהו במצולות הים וככל שהרחיקו הלוך כן גדלה אהבתם. ולא עוד עלו אל החוף אוהבי-מצולות-הים. ילאה הפה מספר מה גדלה אהבתם.

בינקולה שלחה לי מייל

ממחשב של חברה שלה יש לה בעיה במחשב ותחזור בקרוב עמיתוש אהבתי שני דגים צללו ושהו במצולות הים וככל שהרחיקו הלוך כן גדלה אהבתם איפה הדג שליייייי

בדאוייה

New member
ט"ו חג אהבה שמח לחוגגים../images/Emo24.gif

{"כולנו מלאכים בעלי כנף אחת, והדרך היחידה לעוף היא לחבק אחד את השני הכי חזק בעולם"}
תרשו לי לשאול משהו
אנשים דו פרצופים, אבל יש אנשים שאפשר לסמוך עליהם. רק עלינו למצוא הדרך הנכונה
מה אתם חושבים בזה היש אמונה בכל אהבה שנמצאת איתנו?

גולגולללליש../images/Emo25.gifיא קטינתנו

החתיכונת
יאללה לכי תכיני את התיק לראשון בספטמבר..יאללה וילי עאדרוס

למעלה