HELP!!!!

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo12.gifHELP!!!!

HELP!!!!
יצאתי מבולבלת לגמרי...... אודה לכן על פיזור הערפל, האם עלי לשכב לנוח לאחר החדרת קרינון או שעלי להיות בתנועה? תודה ויום טוב

אדוינה

New member
היי גרייס!

HELP!!!!
יצאתי מבולבלת לגמרי...... אודה לכן על פיזור הערפל, האם עלי לשכב לנוח לאחר החדרת קרינון או שעלי להיות בתנועה? תודה ויום טוב
היי גרייס!
אני נחה בד"כ אחרי החדרת הנרות,מכיון שכל תירוץ טוב בשביל לנוח,וגם מכיון שאני חושבת שזה פשוט נוזל יותר מהר בגלל החום והתנועה. לכן אני שוכבת כדי שינזל פחות. ייתכן שאני טועה, בכל מקרה לא נחה יותר מ10 דקות. בהצלחה!!

Yaldi

New member
עם הנרות צריך לנוח עם הקרינון ההפך

היי גרייס!
אני נחה בד"כ אחרי החדרת הנרות,מכיון שכל תירוץ טוב בשביל לנוח,וגם מכיון שאני חושבת שזה פשוט נוזל יותר מהר בגלל החום והתנועה. לכן אני שוכבת כדי שינזל פחות. ייתכן שאני טועה, בכל מקרה לא נחה יותר מ10 דקות. בהצלחה!!
עם הנרות צריך לנוח עם הקרינון ההפך

סנשיין61

New member
אם קרינון זה כמו אוטרוגיסטן

HELP!!!!
אם קרינון זה כמו אוטרוגיסטן
אז אני נחהכ-20 דקות,כך אמרו לי האחיות ואני מבצעת....

ברגע שהקפסולה נמסה, מה שצריך

HELP!!!!
ברגע שהקפסולה נמסה, מה שצריך
להספג נספג, וכל מה שיוצא, יוצא! כדאי להוליך כמה שיותר עמוק... איך סיבה לנוח כל פעם.. נכון שלרוץ מיד אחרי לא עוזר, אבל לשבת וללכת... למה לא.?? נראה לכן ש 3 פעמים ביום צריך לשכב?? זה קצת תמוהה
..

אדוינה

New member
נראה לי ש YALDI צודקת...

HELP!!!!
נראה לי ש YALDI צודקת...
קרינון הוא ג'ל והמבנה שלו כנראה ,דורש להיות בתנועה למען שיתפזר יותר טוב. באתר של סראנו זה אומנם לא כתוב. אך באתרים באנגלית כן היה כתוב. בנרות כמו אוטרוגסטאן,עדיין ההמלצה לשכב מספר דקות. האם בדף המצורף לתרופה אין הנחיות מפורשות?

קיבלתי תשובה מהיצרן

HELP!!!!
קיבלתי תשובה מהיצרן
דיברתי טלפונית עם נציגת חב' סורנו. היא אמרה שצריך להיות בתנועה כך הג'ל נספג טוב יותר- משמע אין בעיה להחדירו במהלך היום ופשוט להמשיך כרגיל. מנסיוני אין שום נזילות ודליפות שפד דק לא יכול למנוע. המוצר נ-ה-ד-ר!!!! לגבי אחסנה דאגתי קצת כי נורא חם עכשיו אבל היא אמרה לא לאחסן במקרר (הקור לא מזיק לחומר הפעיל אלא יכול לשנות את מרקם הג'ל) היא אמרה לאחר התייעצות שאפילו ב28 מעלות עדיין אין בעיה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה