שאלה

סמממ

New member
../images/Emo12.gifשאלה

התחלתי טיפול ובטעות הזרקתי 5 ימים 2 אמפולות של דקפפטיל ולא 4 ימים זה יכול להזיק להמשך טיפול?

שירה332

New member
לא נשמע בעייתי

הרופא שלי האריך לי בזמנו בארבעה ימים שלמים את שלב הדקפפטיל כדי לתאם את מועד השאיבה עם איזו מגבלה של תאריכים. הבטיח לי אז שזה חסר כל משמעות.

../images/Emo207.gif איזו חברה מייצרת ומוכרת

|את תוסף המזון DHEA? חיפשתי בחיפוש מתקדם ולא מצאתי, האם יש מישהי שתוכל לענות על השאלה? ואם יש מישהי מאיזור ב"ש או אשדוד/ראשל"צ שיכולה לומר לי איפה ניתן לקנות?כסף| חייבת לקנות ולנסות...

עד כמה שידוע לי בארץ בתי

המרקחת מייצרים את הכדורים בעצמם. לי הביאו מארה"ב שם זה נמכר בתור תוסף מזון בכל בתי הטבע. מציעה להתייעץ עם רופא ולא להשתמש על דעת עצמך. בהצלחה !

3קטנה

New member
DHEA

בתי המרקחת שמוכרים DHEA רוקחים אותו בעצמם ורק עפ"י מרשם רופא. יש בשור טבצניק ת"א ובניו פארם בקניון אבנת בפתח תקוה

dhea

הי ובוקר טוב אני משתמשת בתוסף כחודש ימים, רכשתי אותו בבית מרקחת ברחוב בר אילן 29 ברעננה. עלה לי בערך 350 ש"ח ל90 כדורים של 25 מ"ג + 60 כדורים של 50 מ"ג. אני נסעתי לשם לקבל אותם אך בדרך כלל מתקשרים אליהם בשעות הבוקר , מחייבים את כרטיס האשראי והם שולחים לך שליח עד הבית. טלפון: או פקס -לא זוכרת מה הטלפון ומה הפקס - תנסי - 09-7443579 או 09-7419470 הם מבקשים ממך לשלוח את המרשם (אני מקווה שיש לך מכיוון שרק עם מרשם ניתן לרכוש את הכדורים) בפקס ואז התהליך. בהצלחה. אם תרצי לשאול אותי עוד משהו אני אענה לך בשמחה ורד

אז אתמול הייתי אצל הרופא שלי

הוא בכלל לא מכיר את התוסף הזה (והוא ממוחה בפוריות) ואמר לי שאני לא צריכה לקחת את זה כי זה משפיע על בלוטת האדרנל ואין שום קשר לדעתו בין יבול השחלה לתוסף הזה. אמרתי לו שאני מוכנה להביא לו כמה וכמה מחקרים וכתבות שפוסמו בעניין אבל הוא ממש הוריד אותי מהעניין. מה עושים? האם להמשיך להתעקש או להרפות מהעניין? אולי כדאי להפנות את העניין למחלקת IVF בסורוקה שם אני מטופלת ואמורה להתחיל טיפול נוסף? האם יש כאן מישהי שמטופלת בסורוקה וקיבלה מרשם משם? חוץ מזה הרופא שלי נתן לי תוסף מזון שנקרא ל- ארגנין שזה אמור להשפיע על הורמון הגדילה ועל גדילת הביציות. משהי שמעה או לוקחת? אנא עזרן לי, מחפשת תשובות לשאלות...

למעלה