קליפות לימון מסוכרות
אני הייתי מכינה סירופ סוכר מסוכר ומים ביחס של 1:1 שמרתיחים יחד עד שנוצר סירופ קצת סמיך, מוסיפה לו זסטים או רצועות של קליפת לימון (רק החלק הצהוב אם אפשר) ומשרה את הקליפות בסירופ ללילה. אפשר לחתוך את הקליפות לסרטים דקיקים או לחתיכות גדולות יותר, לפי איך שאת רוצה. למחרת שולפים את הקליפות מהסירופ ומסדרים על משטח סיליקון או תבנית מרופדת בנייר אפייה ומייבשים בתנור על חום נמוך של 100 מעלות לשעה בערך, עד שהקליפות מתקשות ומתייבשות כמו סוכריות. את הקליפות האלה אפשר לשלב בעוגה או באמצע האפייה או אחרי האפייה. אותו דבר אני עושה עם חצאי פרוסות תפוז דקות, וזה יוצא טעים ויפה.