עזרה בהכנת קליפת לימון מקורמלת

Orine8

New member
../images/Emo12.gifעזרה בהכנת קליפת לימון מקורמלת

אני רוצה לשים את קליפת הלימון המקורמלת מעל לעוגת לימון. מישהו יודע איך להכין? בנוסף מתי להוסיף את הקליפה לפני האפייה באמצע? או אחרי?
 

bali

New member
מנהל
קליפות לימון מסוכרות

אני הייתי מכינה סירופ סוכר מסוכר ומים ביחס של 1:1 שמרתיחים יחד עד שנוצר סירופ קצת סמיך, מוסיפה לו זסטים או רצועות של קליפת לימון (רק החלק הצהוב אם אפשר) ומשרה את הקליפות בסירופ ללילה. אפשר לחתוך את הקליפות לסרטים דקיקים או לחתיכות גדולות יותר, לפי איך שאת רוצה. למחרת שולפים את הקליפות מהסירופ ומסדרים על משטח סיליקון או תבנית מרופדת בנייר אפייה ומייבשים בתנור על חום נמוך של 100 מעלות לשעה בערך, עד שהקליפות מתקשות ומתייבשות כמו סוכריות. את הקליפות האלה אפשר לשלב בעוגה או באמצע האפייה או אחרי האפייה. אותו דבר אני עושה עם חצאי פרוסות תפוז דקות, וזה יוצא טעים ויפה.
 

bali

New member
מנהל
נשמח אם תעלי את המתכון המלא לכאן

תודה
 

bali

New member
מנהל
אני לא בדיוק יודעת למה את מתכוונת

יש לך אולי תמונה של עוגה כזו עם הלימון המקורמל למעלה?
 

Noaal

New member
אני מניחה שהיא מתכוונת לזסטים של לימון

ומבשלים בסוכר ושמים כקישוט.
 

Orine8

New member
עוד הסברים לשאלה שלי

הבקשה הגיעה מבעלי שאימו ז"ל היתה מכינה עוגת לימון ומקשטת מלמעלה עם קליפות מסוכרות. אני משערת שאלו היו חתיכות קטנות של לימון אני מחפשת משהו פשוט שאפשר פשוט לבזוק מלמעלה מבלי לחכות מספר ימים לתוצאה. ושוב לדעת מתי להוסיף את הקליפות תודה לכל העוזרים/ות
 
למעלה