לג'ואל יש חברה לתכשיטים??? מה קורה כאן פיפל??? כנסו ותגידו לי אם אני טועה.....
S sins garden girl New member 30/11/04 #1 ../images/Emo12.gif לג'ואל יש חברה לתכשיטים??? מה קורה כאן פיפל??? כנסו ותגידו לי אם אני טועה.....
R Riot girl69 New member 30/11/04 #2 הממ מייד הוציאו מהדורה מוגבלת של השרשרת, וזה בשיתוף עם האתר P-nut. אגב, יכולת לשרשר
E EleVaTioN New member 30/11/04 #3 איזה תמונה יפה../images/Emo99.gif../images/Emo129.gif בלע נו מה עכשיו הוא ייצר כל דבר אםשרי? בסוף הוא ייצר גם מיץ תפוחים
איזה תמונה יפה../images/Emo99.gif../images/Emo129.gif בלע נו מה עכשיו הוא ייצר כל דבר אםשרי? בסוף הוא ייצר גם מיץ תפוחים
R RoCk StaR 1 New member 1/12/04 #5 נצל"ש עשיתי עבודה על בריאן דנק...ואממ חשבתי שאולי זה יעניין אותכם..אז אתם מוזמנים לקרוא ולהגיב...
S sins garden girl New member 1/12/04 #17 אם היית בבי"ס שלי היית כבר.... בדוברות אנגלית עם כל האמריקאיות....זה בי"ס חצי אמריקאי חצי ישראלי.. אבל מדברים עברית.........
אם היית בבי"ס שלי היית כבר.... בדוברות אנגלית עם כל האמריקאיות....זה בי"ס חצי אמריקאי חצי ישראלי.. אבל מדברים עברית.........
K KaUrO DoNo New member 1/12/04 #7 אחחח יהיה טוב אתה אנטון נכון? תקן אותי אם אני טועה.. פעם ראשונה אני רואה מישהו שאוהב את פו הדב
E EleVaTioN New member 1/12/04 #8 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif מי לא אוהב את פו הדב?