כריתי או מילגה

../images/Emo12.gifכריתי או מילגה ../images/Emo35.gif

זקוקב לעצתכם וגם מחירים למי שיודעת , והאם יש אתר לחברות הנ"ל אשמח לקישור . תודה מראש .

מילגה. ועזבי מחירים. בהפרש של

גרושים תבחרי במרצדס של הכריות. והם במבצעים עכשיו, ככה אמאור גילתה לנו.

אמאאור

New member
מילגה, שווים פי כמה וכמה

ויש להם אתר: www.milega.co.il נכנסים למבצעי סופעונה ב-9-11.9 (סופ"ש של חמישי-שבת).

אתי@

New member
לא מצאתי את המבצעים...

כתוב כמה תעלה שם כרית הנקה במבצע? כרגע אני רואה שהמחיר זה 190 ש"ח. השאלה אם הפער במחיר שוה את הנסיעה לשם, או שכבר עדיף להזמין מהאתר.

אמאאור

New member
המבצעים מתחילים ב-9.9 ונמשכים 3

ימים 9-10-11.9. הנחות של עד 50% - לדעתי שווה קפיצה. יש כריות הנקה, פופים, יוגי וכו'. יש להם גם דברים חמודים לתינוקות - כריות קטנות, מנשאים, צעצועים מבד וכו'.

cookie1

New member
אור- מה ההבדל הגדול בין כריתי

למילגה ? מה היתרונות הברורים כל כך שיש למילגה לפי דעתך ? בואי רק נוציא לרגע את סוג הבד, למשל, ממערכת השיקולים.

הביפנוכו של מילגה נורא נוח, קל יותר

לשנות את התנוחה, והיא יותר קשובה לגוף. מוזר להגיד את זה על כרית, אבל זו דעתי.

אמאאור

New member
ההבדל בין כריתי למילגה, בעיני:

1. המילוי של מילגה יותר איכותי, פחות "מרעיש", פחות "מתרכך". 2. הכריתי מאבדת את הצורה שלה מהר מאוד והמילגה שומרת עליה יותר טוב. 3. מילגה מאוד גמישה - אני יכולה לישון עליה עם צד אחד מתחת לבטן בין הרגליים וצד שני מתחת לראש ועדיין היא נראית טוב. 4. צבעים - אולי אדיוטי - אבל למילגה יש צבעים שמחים ועליזים וכריתי דהויים.

HoGod

New member
מילגה הכי שווה../images/Emo45.gifיש להם פשוט

מוצרים איכותיים

talyeled

New member
סליחה על הבורות - אבל בשביל מה צריך

את הכרית הזאת? ובאותו עניין - צריך לקנות כורסת הנקה או משהו??? סליחה על מבול השאלות אבל פתאום קלטתי שעוד 3 חודשים זה מגיע ואני ממש לא יודעת כלום! HELP!

HoGod

New member
ךא מנוסה, אבל הבנתי שכרית הנקה

מאוד עוזרת ונוחה להנקה. אני יודעת שיש כאלה שגם מאוד ממליצות על כורסת הנקה - שוב, מטעמי נוחות. אנחנו מתכוונים לקנות את השילוב של כרית הנקה + כרית יוגי כי זה מעין ספה קטנה ושימושית (לאו דווקא רק להנקה)

בזערת הכרית הזו רבות וטובות נרדמות

בלילה כשהכרית בין הרגליים ומגיעה עד הראש, אם צריך. נוח מאד. לגביי הנקה הדעות חלוקות. לי כל כסא עם ידיות היה נוח הכי בעולם.

תודה בנות השתכנעתי ../images/Emo20.gif

אני אסע לקנות את המילגה , מהסניף בנמל ת"א !!!

y i f i

New member
האם אין בעיה לקום לאחר

ההנקה מכרית כזו עם התינוק? את הכרית, מניחים על הרצפה או המיטה?

למעלה