אז מה הייתם עושים אם.....

התשובה שלי נחלקת ל 2

עונה מאד בכנות !
אם היה מייפל אבל רק אני לא הייתי יכולה להכנס לשחק - הייתי מתחרפנת. יש לי כבר קהילה שלמה של חברים ואנשים שאני עושה איתם המון דברים במשחק. הייתי די משתגעת אם כל זה היה ממשיך בלעדי בגלל סיבה כלשהי. בשבילי מייפל זה ניקוי ראש ! אם המשחק היה יורד לחודשיים ולא היה קיים - אני חושבת שהייתי מאד שמחה וגם המשפחה שלי. הייתי יודעת שאני לא מפסידה כלום אז הייתי נינוחה לגמרי. אני מניחה שעדיין הייתי על המחשב הרבה - משוטטת באינטרנט, אולי הייתי יוזמת יותר יציאות מהבית לבילויים, אולי הייתי נרדמת מול הטלויזיה ואולי הייתי מבשלת יותר. לא יודעת בדיוק. בטוח הייתי משלימה קצת שעות שינה.

miss_t

New member
החלק השני

היית מאוד שמחה? וגם המשפחה? זה מעניין לשמוע. האם המשפחה מושפעת מהמשחק? אני לא יודעת אז אשאל- האם גם המשפחה משחקת? להשלים שעות שינה נשמע ממש טוב, אני מניחה שזה בעיקר בגלל ראנים מסוימים או זמנים שריקים בשעות מסויימות, האמנם?

לפני כשנה כבר נראה לי הייתי מושבתת ל3 חודש

מבלי לשחק תודות ל012 והבעיות שלהם ותאמת זה אפילו לא היה חסר לי.. היה לי צבא, סדרות וכו' שלא היה משנה לי ממש

miss_t

New member
אבל בואי נדבר על היום

השתחררת מהצבא שתפס את רוב זמנך. האם השבתה כזו (שלא מגורם אינרטנטי) הייתה משפיע בצורה זהה? וגם אשאל אותך- איזה סדרות ואיזה סגנון?

לא....../images/Emo27.gif

אצלי אני ננעלת על מייפלת לתקופות... עכשיו למשל אחרי שעברתי את רמות 80 אני יכולה לנטוש את המחשק עד ששוב יחזור לי החשק לשחק ברעל כמו שאומרים... האמת כל מיני דרמות בעיקר... האנטומיה, נשות קבע ושת'

miss_t

New member
אצלי הדברים קצת שונים

אני מכורה פסיבית למייפל, אני אוהבת להתעדכן פה בפורום ובפורמים עולמיים על מה שקורה, מי נגד מי כמה ולמה. אם הייתה לי אפשרות לשחק ואז מייפל יורד לחודשיים, אני מאמינה שהייתי צופה בסדרות קומדיה (הרבה חזרו בתקופה זו), יוצאת יותר לבילויים חברתיים, מוצאת משחקים חברתיים שמזמן לא שיחקתי ותמיד אומרת לעצמי "אוי! כמה בא לי לשחק שח/טאקי/ספיד/מונפול/וכד' " מאמינה שהזמן מחשב היה פוחת בהרבה.

Guid

New member
האמת?

זה היה ממש מבאס. אני כבר לא מכור למשחק כמו שהייתי לפני חצי שנה, וכשאני נכנס זה בשביל באמת לנקות את הראש. ואם זה לא יהיה- זה יהיה ביאוס רציני. מצד שני- יהיה באמת זמן גם לדברים אחרים, כמו לראות סדרות (אם כבר על יושבים על המחשב), לצייר, להתעסק עם הפוטושופ מתוך שיעמום (שזה לא קרה כבר המון זמן), ועוד דברים שהמייפל הפריע להם בד"כ~
אחלה דיון, ליאת!

Guid

New member
ולקרוא ספרים, כמובן.

זה יוצא לי רק בשבתות, וזה גם נובע מתוך אילוץ כי אני דתי. אם היה לי מחשב גם בשבת- סביר להניח שהייתי קורא ספר אחד בשנה. וזה עצוב, כי אני אוהב לקרוא. וגם יהיה לי זמן לשחק במשחקי מחשב אחרים, ולאו דווקא במשחקי רשת. יש המון טובים שרציתי לנסות.

לבנדר א

New member
אני חושבת ששכחת דבר מאוד חשוב

שתעשה אם יהיה לך זמן....................... |שיעול|

Hawkgirl

New member
מוצאת זמן לראות אנימה~

למרות שאין לי יותר סבלנות מאשר זמן לראות אנימה XP בלעכט.. הייתי מעסיקה את עצמי איכשו

deisy

New member
כשאין מייפל?

יש סדרות שאני אוהבת בטלויזיה, קוראת ספרים כותבת ולפעמים סתם בוהה על כלום שקועה במחשבות ... לאחרונה זה קורה לי הרבה, לא מוצאת הרבה כוח למשחק... מוצאת את עצמי יושבת ולא עושה כלום... החגים יעברו בסוף נכון?

../images/Emo209.gifשורדת

זה מה שאני עושה עכשיו בפנימייה, שבועיים בלי משחק, זה מה שהולך להיות \: עד שיהיה לי לפטופ ואולי אקנה את האינטרנט הזה יש לי הרבה מה לעשות, כמו לימודים, פקוריידטים, אנימות,מנגות,ספרים,תפירה,ציור... לא חסר כשמחפשים :)

Hasselblad

New member
שאלה טובה!

באופן כללי אני רוצה להאמין שהזמן שלי מוחלק נכון גם ככה, ואני מנסה לעשות סדר עדיפויות גם שיש מייפל... אבל נגיד שבאמת אין מייפל, נתחיל מזה שבטוח הייתי מתבאסת, הייתי עובדת יותר על תמונות במחשב ואולי גם מייצרת לעצמי פרוייקטים חדשים שקשורים לצילום ופוטושופ, אולי הייתי עושה גם יותר כביסה (שונאת לכבס
) החבר בטח היה יותר מבסוט למרות שבדרך כלל אני משחקת בזמן שהוא רואה ספורט...

למעלה