../images/Emo119.gif

הי:) בטח כבר העלתם את התאוריה הזו, אבל אין לי פה עם מי לדון בה וחשבתי שיהיה מעניין לשמוע את דעתכם. אני מצטערת אם זה ממחזר שרשורים שהועלו כבר, ואם כן אפשר סתם לשלוח לי את הקישור ואני אסתפק
בספר הרביעי, יצאו מהשרביט של הארי נשמות של המתים ש"נבלעו" לתוכו או משוכזה. אתם חושבים שזו תהיה דרכה של רולינג להחזיר את כולם לתחיה בסוף הספר השביעי? אחרי שוולדמורט ימות? (סוף אופטימי מדי?.. מלא אנשים פה מצפים שהארי ימות.)

the ror

New member
אין מצב, רולינג מפתיעה אבל היא

גם שומרת על היגיון בספריה. אם נאמר שאילו רק הדים(לא זוכר את הניסוח המדויק שדמבלדור אחר) אז זה מה שהם...אלו לא נשמות של אנשים בכל מקרה...ואם מישהו מת אז מותו של הרוצח לא יחזיר אותו לחיים... ואני לא יודע בקשר לסוף אם הוא אופטימי מדי או לא, אישית, אני לא מצפה שהארי ימות אבל גם אני לא אופתע כל כך אם רולינג בסוף באמת תהרוג אותו...העיקר שיהיה מעניין.

נכון../images/Emo9.gif

אבל לא ראיתי בשוםמקום שכתוב מה הם. כתוב "רוחות רפאים" וגם פקפוק- האמנם רוח רפאים? הוא נראה ממשי מדי. וסדריק, למשל, דיבר אל הארי ובביקש שיקח את הגופה שלו. זה קצת נראה כאילו כל מי שוולדמורט אחראי להרגו לכוד שם איכשהו.

ZoHaRoT

New member
דעתי:

לדעתי אף אחד לא יחזור לתחיי... זה לא הגיוני וזה יהייה די הזוי... ה"רוחות" יצאו מהשרביט של וולדמורט לא של הארי אבל הם לא חזרו להתקיים... בקיצקץ לא נראה לי שהתיאוריה שלך נכונה...

לדעתי לא.

דמבלדור/סיריוס אמר שזה רק הד של רוח. ואין דרך להחזיר לחיים אנשים מתים.

CoralP

New member
אם כבר נצל"ש.. אז שאלה :] ../images/Emo187.gif

איך כותבים בירצפת באנגלית?

CoralP

New member
אופס :X ../images/Emo187.gif

באמת שלא ידעתי X: ולא היה לי מושג לאן לשרשר><; סליחהX:

למעלה